Забавни лъжи, които родителите са казвали на децата си

Забавни лъжи, които родителите са казвали на децата си
Какво ли не измислят понякога родителите, за да накарат децата да ги слушат. Ето някои от най-забавните и доста груби измислици, сътворени от отчаяни майки и бащи в трудна ситуация.

Родители, посмейте се, но не си и помисляйте да заимствате идеи. Хлапетата днес може би са по-прозорливи.

bcn deca 1

15 от най-забавните лъжи, които родителите са казвали на децата си


1. "Когато беше малка, казвах на дъщеря ми, че когато лъже, на челото ѝ се появява червена точка. Разбрах със сигурност, че работи, когато тя наистина излъга и вдигна ръка да си покрие челото."

2. „За тази играчка вече не се продават батерии“.

3." Родителите на съквартирантката ми ѝ бяха казали, че телевизорът им работи само когато вали. Тя им вярвала доста дълго време."

4. "Казваха ми, че всеки човек разполага с по 10 хиляди думи на месец. Ако достигнеш лимита, буквално не можеш да говориш до края на месеца. Беше достатъчно баща ми да каже „Внимавай, стигна 9000 думи“, за да ме накара да млъкна."

5. "Карахме дъщеря ни да яде риба, като ѝ казвахме „аржентинско пиле“. Това работеше дълго време, преди баба да дойде и да развали магията."

6. "Дядо ми казваше, че има една тръба, която свързва пъпа ми с дупето, и че ако си развинтя пъпа, дупето ми ще падне."

7. "Ако ядеш достатъчно зеленчуци, те започват да имат вкус на бонбони."

8. „Ако не се научиш да четеш, гласът ти изчезва.“ - това проработи изненадващо добре, защото скоро след това синът ни беше с болно гърло и направо откачи."

9. "Татко ми казваше, че на Дядо Коледа му е омръзнало да му оставят сладки и мляко, и предпочита картофки и бира. Това продължи с години."

10. "Майка ми казваше, че има една жена, която включва интернет и го изключва всяка вечер в шест часа."

11. "Майка ми винаги питаше учителката на брат ми в детската градина какво са правили през деня. След което го разпитваше за тези неща, като му казваше, че има специален канал на телевизора, по който може да гледа какво става с него по цял ден."

12. "В магазина майка ми казваше, че всеки път, когато пипна нещо, умира едно котенце."

13. "Баща ми казваше, че ако се грижа за един специален растящ камък и го поливам всеки ден, докато спре да расте, ще получа куче. Поливах го всеки ден, а всяка седмица, докато съм на училище, той го сменяше с малко по-голям камък. Кученце така и не се появи. Само една огромна добре полята канара в двора."

14. "Мама ми казваше, че когато има земетресение, това е защото нашата планета се бие с друга планета. Вярвах в тази глупост до втори клас."

15. „Не, това не е кола-кола. Това е просто черна вода и няма да ти хареса.“

Източник: twentytwowords.com, Снимките са от Барселона, сградата е на музей

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.