Пози в секса, които жените не харесват

Пози в секса, които жените не харесват
Както мъжете, така и жените имат своите любими (и не чак толкова) сексуални пози.
От списание Men's Health опитаха да изяснят въпроса с най-нехаресваните от представителките на нежния пол секс пози, като попитаха над 1000 жени за предпочитанията им.

Пози в секса, които жените не харесват


sex pix 1

„Кучешка поза“
Най-неприятната и нелюбима поза за дамите се оказва „кучешката“. Като причина за това участничките в анкетата посочват липсата на интимност и фактът, че позата може да бъде болезнена за тях.

„Жената отгоре“
На второ място в антикласацията е поставена позата, при която жената е отгоре. Основната причина дамите да избягват тази поза може да се опише с една дума – несигурност, твърдят сексолози.
Несигурността кара жените да се съмняват във външния си вид – дали коремът ѝ е плосък или как изглеждат гърдите ѝ. Което е огромна пречка за достигане на оргазъм.

„Обърната ездачка“
Тук причината е много проста – тази поза рядко носи върховно удоволствие за жените, което я прави една от най-малко любимите им.

„Поза 69“
Участничките в допитването признават, че не харесват тази поза, тъй като им е трудно да се фокусират върху собственото си удоволствие, когато доставят такова на друг.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.