Не позволявайте на малките проблеми да стигнат до вас!
Не ги пускайте вътре във вас!
Не ги допускайте в мислите си!
Не позволявайте на малките проблеми да стигнат до вас!
Винаги има малки недоразумения, неща, к' не са ОК, или не са така, както на нас ни се иска да бъде. Понякога може да ни настигнат лоши събития, да получим отрицателен отговор или да получим тревожна информация. Колкото и да е лошата информация не й позовлявате да стане част от вас, не я допускайте вътре в себе си. Съсредоточете се върху доброто около вас, върху всички положителни моменти и се опитайте да си ги представите.

#

Türkân Ali точно така:)

#

Marlon Stoyanov ‎:)

#

Maria Stoianova taka e............

#

Veselina Tashkova И аз за това си мислех днес. :)

#

Tania Pelegrini добре казано,но е трудно постижимо.....

#

Yordanka R. Tsonkova точно това ми трябваше да чуя днес

#

Tania Bogdanova

Човешкия живот е един миг от вечността изпълнен с премеждия и очакване на доброто. Животът ни подлага на какви ли не изпитания, поднася ни изненади, когато най-малко ги очакваме, за да изпита силата и вярата ни в него, а и нали болката и ст...раданието ни правят по-силни и ни карат да се борим с всички сили, за да успеем, защото въпреки всичко живота продължава.

Много хора смятат, че са родени само, за да страдат, но забравят, че в живота има много неща, които могат да ти доставят радост, не само парите и колите могат да те направят щастлив - не всичко в живота е пари има много по-ценни неща. Понякога духовното е много по значимо от материалното. Да не забравяме, че след всяко зло идва нещо добро, което ни стимулира и ни връща вярата в доброто. Животът ни предизвиква на двубой и най-голямата грешка, която можем да извършим е да се откажем без дори да сме опитали да се сражаваме срещу трудностите.

След всяко зло идва нещо добро - трябва да живеем за това добро и в най-тежките моменти да си повтаряме "и се пак, живота е прекрасен" и да не забравяме, че щастието е в малките неща. Не се изисква да имаш много за да бъдеш щастлив, напротив трябва ти съвсем малко стига само да успееш да го оцениш.

Активен