Идеи как да опаковаме подарък за Коледа


Какво е Коледа без подарък. А какво е подаръка, ако не е опакован добре и поднесен с усмивка. Време е да опаковаме подаръците за Коледа. Това са няколко идеи, как с подръчни материали и много желание може да предадете празничен вид на това, което сте избрали за вашите най-близки и любими хора. Подборката е по идея на адме.ру, вземахме някои идеи, които ни допаднаха на нас и ги споделяме с вас.

Коледните и новогодишни пожелания


podaryk koleda 2

С природни елементи


Разходка в гората и можеш да отриеш елхови клонки, шишарки, имел, които могат да украсят опаковката. Достатъчно е малка клонка, която може да се боядиса с боя или да се добавят малки топченца или коледен елемент.

podaryk koleda 3


Ако искате да направите нещо красиво и необичайно може да ушиете опаковка от хартия, от на-обикновена хартия, може и такава за печене, във формата на звезда или ботуш.

podaryk koleda 4


Много проста, изпълнима и красива идея. Опаковате подаръка в дра различни цвята хартия, като горната трябва да е малко по-плътна. Изрязвате елха, изрязвате и прегъвате.

podaryk koleda 5

Може да оцветите опаковката с водни бои. Опаковате в едноцветна хартия и избирате цветое и нанасяте с четката.

podaryk koleda 6


За да изпълните тази идея са ви необходими хартия, канап и приготвени формички от солено тесто, на които да напишете името на получателя. Може да ги изрежите и с форма за сладки и да боядисате с боя.

podaryk koleda 7Ако разполагате с маркер, блясък или други подходящи материали може да украсите опаковката на подаръка.

podaryk koleda 8