Жените на 40+ са… превъзходни!


Откровено затова, защо жените на 40+ са най-желани.

Кой цени жените повече от живял и препатил мъж? Мъдро и точно описание на жените над 40 от журналиста Анди Руни:

С възрастта оценявам все повече и повече жените, които са над 40. За това има много причини. Например, 40-годишната жена никога няма да ви събуди посреднощ, за да попита: “За какво мислиш?” На нея не й пука за какво мислите.

Ако 40-годишна жена види, че гледате спорт по телевизията, няма да се вайка за това. Тя ще отиде и ще направи това, което иска – обикновено нещо много по-интересно.

40-годишната жена се познава достатъчно добре, за да бъде сигурна в това коя е тя, какво иска и от кого. Много малко жени на тази възраст се интересуват от чуждото мнение за това, което правят.

40-годишната жена има чувство за самоуважение. И е достатъчно уверена, за да ви запознае със своите приятелки. По-младите жени избягват да го правят, защото нямат доверие на партньора си. По-възрастните жени обаче знаят, че техните приятелки никога няма да ги предадат.

У 40-годишната жена интуицията говори като оракул. Не е нужно нищо да й изповядвате – тя вече знае всичко за вас.

Ярко червеното червило изглежда прекрасно на 40-годишните, които не се опитват да изглеждат по-млади. Ако се научите да игнорирате няколко бръчки тук и там, ще установите, че жените над 40 са по-секси от младите.

40-годишните жени са откровени и честни. Те ще ви кажат в лицето, ако сте звяр, или се държите като звяр. Никога няма да ви се налага да гадаете какво мисли тя за вас.

Така че, да, има много причини да се възхищаваме на жените, които са над 40. За съжаление, не може да се каже същото и за мъжете на тази възраст. Зад всяка зашеметяваща, интелигентна, добре поддържана жена над 40 трябва да надничате за плешив, дебел изкопаем с жълтеникави панталони, който си се представя с 20-годишната сервитьорка.

Дами, аз ви поднасям извиненията си.

А на всички мъже, които обичат да казват: “Защо да купувам цяла крава, когато ми трябва само млякото й”, имам новини. Днес 80% от жените не се интересуват от брак. Защо ли? Защото те са разбрали, че няма нужда да купуват цяло прасе заради колбасите.

 

Журналистът Анди Руни има дълъг живот – 1919 -2011 г., Една от най-добрите му статии е тази в която се опитва да обясни защо мъжете ценят на възраст.

Женскология споделя размислите на човека, който сякаш е разбрал женската същност.

sofi loren 40

кулажът е на адме.ру - хареса ни и го добавяме