Херцогинята на Кеймбридж на корицата на Vogue

Херцогинята на Кеймбридж на корицата на Vogue

Херцогинята на Кеймбридж на корицата на Vogue


Херцогинята на Кембридж Катрин украси корицата на новия брой на британското списание Vogue, издаден по повод 100-годишнината на изданието.

Кейт е на корицата на броя за месец юни 2016, който започва да се продава във Великобритания и онлайн от 5 май.

Две от снимките от цялата фотосесия за броя, направени през януари 2016 г. от фотографа Джош Олинс, ще бъдат изложени в лондонската Национална портретна галерия като част от експозиция по повод 100-ата годишнина на Vogue, озаглавена "Vogue 100: A Century of Style".

k vogue 2

Даяна, майката на принц Уилям, е позирала няколко пъти за корицата на Vogue, отбелязва Ройтерс. Кралица Елизабет II и други кралски знаменитости от Острова пък досега са се появявали само на вътрешните страници на списанието, но не и на корицата.

За фотосесията Кейт носи тоалети на различни дизайнери, сред които британската модна къща Burberry и френската марка Petit Bateau, вдъхновяваща се от морската тематика.

Допитване на вестник „Дейли Експрес” на Острова през 2014 г. определи херцогинята на Кеймбридж за най-красивата британка. Смята се, че херцогинята има постижима красота, на която жените чувстват, че могат да подражават, коментира модният редактор в изданието Клеър Брейфорд. "Тя носи малко грим, само загатната очна линия, устните й са в естествен цвят. Дори за сватбата си не използва гримьор и заложи на собствените си умения. Косата й винаги е безупречна, с лъскави къдрици. Прилича повече на звезда, но красотата й е класическа и постижима".


Снимки: kensingtonroyal в Instagram.

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.