Уилям и Кейт очакват трето дете

Уилям и Кейт очакват трето дете
Херцозите на Кембридж Уилям и Катрин очакват трето дете, съобщи в Twitter канцеларията на двореца Кенсигтън, цитирана от световните агенции. "Херцогът и херцогинята на Кембридж са радостни да обявят, че херцогинята на Кембридж очаква трето дете. Кралицата и членовете на двете семейства са очаровани от новината", се казва в съобщението.

В изявление от двореца съобщиха, че 35-годишната Кейт страда от тежка форма на сутрешно гадене, която беше част и от предишните й две бременности. По тази причина херцогинята на Кеймбридж няма да посети насрочено за по-късно днес събитие.

kensigton palace 3to dete

Двете деца на Уилям и Катрин - Джордж и Шарлот, са съответно на четири и две години. Третата им рожба ще бъде пета по линията на наследяване на британския престол.

kate baby 2

photo: BERLIN, - JULY 19: Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Prince George of Cambridge and Princess Charlotte of Cambridge arrive at Berlin Tegel Airport during an official visit to Poland and Germany on July 19, 2017 in Berlin, Germany. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.