Само по блясък

Само по блясък
2017 г. може да се определи и като годината в която се заговори и у нас за персонален брандинг -  personal branding  - is the practice of people marketing themselves and their careers as brands. Или казано по друг начин - личната марка отразява информацията, която е налична за човека онлайн, най-вече в социалните медии.  И благодарение на тази информация да се прави бизнес.

Има такива примери. Такава е и Ким Кардашян, която е известна с това, че е известна.

Това е още един урок от кралицата на пиара PR

Така се рекламира собствена козметична линия и по специално добавянето на още продукти към нея.

https://www.instagram.com/p/BcBufuIlLhl/?taken-by=kimkardashian

На промоционалната снимка, която сподели с феновете си в Instagram, тя показва секси форми и самоувереност – покрита е единствено със златист брокат. Косата й изглежда далеч по-консервативно – вдигната е във висока опашка.


Така тя обяви в социалните мрежи пускането на серията Ultralight Beams - хайлайтър и гланц от козметичната й линия KKW Beauty. Сега разбирате защо е блясъкът.
Новата серия с продукти ще бъде пусната на пазара на първи декември и ако има същия успех като парфюмите, то Ким Кардашиян може да си получи истинския коледен подарък преди Коледа и той ще е с много нули отзад.
Новата й колекция от парфюми се е изчерпала от големите магазини само за шест дни. Първоначалните изчисления сочат, че така риалити звездата е прибавила към финансовия си актив 14 милиона долара. Първата й колекция донесе 1 милион само един час след пускането в продажба.

Ако си стоя в София и минавам през Моловете няма как да усетя за какви мащаби и каква реклама и PR става въпрос. Усеща се докато минаваш през летището и те залее и погълне. След това в големия град – бил той Лондон или Барселона вече си част от потока и си свикнал.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.