Реклама за съвременната Пепеляшка

Реклама за съвременната Пепеляшка

Ако Очарователният принц намираше своята принцеса чрез социалните мрежи, щеше ли той да я открие по-бързо, дори тя да е Пепеляшка? Щеше ли да я намери по изгубената от нея обувка и да пропусне "непродуктивните" търсения в реалния свят с изпробване на обувката от други жени, включително злите й, амбициозни сестри?
Вероятно не.

Debenhams-Christmas-Advert-2017
Но социалните мрежи са станали задължителна част от развитието на всяка съвременна романтична история. С това се заиграват авторите на сценария на тази много популярна в последните дни реклама. Кампанията е на британския моден бранд Debenhams и е с качеството на кино, изпълнена с интересен сюжет, красиви герои и много стилно облекло.
Видеото разказва за съвременната Пепеляшка, която среща Принца във влак. Тя, разбира се, губи красивата си обувка. После двамата полагат много усилия да се намерят пак, защото това е любов от пръв поглед, използват и социалните мрежи, медиите, но е трудно...
Рекламата е една от най-добрите, показвани досега, в рамките на започналия вече коледен рекламен сезон във Великобритания. В него големите криейтив агенции се надпреварват да спечелят сърцата на зрителите със скъпи ТВ спотове, красота и приказно настроение за Коледа.
Агенцията автор е J. Walter Thompson Лондон.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.