Бельото като горно облекло

Бельото като горно облекло
Ако следите  модата по червените килими, ще  забележите  че все по-често бельото се използва като официално облекло. Това е една от новите тенденции  за новия есен / зима 2010-2011 сезон!

dan-5


Това са рокли (и връхни дрехи ), които  приличат на бельо - от лъскав  сатен и дантела, дантелени пластове, и дори сутиен, който е прикрепен  към страхотна малка черна рокля. Не е нужно да ви казвам , че това е повече   вечерна  тенденция, отколкото за през деня, но ако можете да намерите  тениски и блузки  с пълно  покритие (т.е. нищо с презрамки  или тюл), можете да си позволите това модно увлечение и през деня.

dan-1


Външният вид е най-вече  с контрастиращи цветове, дантела, но има голямо разнообразие в тези нюанси - бледо розово, приглушено синьо-лилаво и  меките  пастелни тонове, вечното  черно, и дори новото шикозно маслиново зелено.

Английската певица Черил Коул беше облечена с такава рокля в розово и  черено на британския дизайнер Джулиан Макдоналд на церемонията Жените на годината и връчването на наградата и за Икона на стила на десетилетието на 2010 организирана от  Glamour .

dan-3


на снимките Cheryl Cole за церемонията на  Glamour 2010

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.