Floral chic е новата колекция за сезон пролет-лято 2016 на дизайнерката Евгения Борисова. В нея е застъпена темата за цветята, при кройките се акцентира върху ризи, панталони и дизайнерски рокли с изключителна ръчна работа.


В последната си колекция STAR DUST трансформира основните тенденции, за да предложи на клиентите си индивидуален стил, изразен с ярки цветове, настроения и материали. Тоалетите са подходящи за динамичните и модерни дами, които искат да стоят далеч от стереотипа. Удобството е сред основните приоритети на модния бранд.


Професионалният усет към модата на Евгения Борисова разкрива същността на марката: постоянство, страст, внимание към жените и неуморим интерес към модата. Това са и основните ценности на STAR DUST.


От началото на тази година STAR DUST участва в престижните модни изложения в Лондон, Милано, Дюселдорф и Москва. Неотдавна Евгения Борисова засне и ексклузивна фотосесия на последната си колекция Floral chic заедно с топ-фотографа Костадин Кръстев-Коко. Тоалетите са представени от тв водеща и моделка Ива Атанасова.

През юни предстои дизайнерката да отвори и първия си бутик STAR DUST, който ще се помещава в Paradise Center.

estet 1

 

estet 2

estet 3estet 4estet 5estet 6

STAR DUST с награда от Седмицата на модата в Русия
Дизайнерката Евгения Борисова очарова публиката с новата си колекция Floral chic


Дизайнерката Евгения Борисова се завърна от Седмицата на модата в Русия - Estet Fashion Week 2016 с наградата за най-добър чуждестранен дизайнер. Нейният бранд STAR DUST бе отличен сред редица други марки, които взеха участие с дефилета по време на престижното модно събитие. Евгения, която бе единствения български участник, отдавна е любимка на руската публика. Тя е редовен гост на всички по-големи модни изложения в Москва и участва във фешън събития из цяла Русия. Пред отбрана публика в руската столица дизайнерката представи 20 тоалета от колекцията си за този сезон - Floral chic.

Специален гост на престижното модно събитие бе руския моден крал Вячеслав /Слава/ Зайцев, който е личен приятел с организатора на Estet Fashion Week 2016, г-н Гагик Геворкян. Родната дизайнерка успя лично да се запознае с руската шоу звезда Анастасия Волочкова и с Мисис Москва 2015 Аника Комиссар, които бяха сред специалните ВИП персони на Седмицата на модата.

estet 8

ОЩЕ ЗА STAR DUST:
STAR DUST е бранд създаден през 2008 г. Дизайнерските решения са вдъхновени от модата в миналото, когато тя е била истинско ювелирно изкуство и към детайла е обръщано специално внимание. С течение на времето марката променя стратегията си, не само заради увеличаване обема на работа, но и заради по-голямото удобство на облеклата. Дизайнерката Евгения Борисова връща дрехата към класическата кройка. Всичко това води до повече внимание към десена и украсителните елементи като бродерии, кристали и други дизайнерски щампи. STAR DUST e едно пътешествие към вечната класика, вълнуващо приключение с полъх от миналото и поглед към модерното бъдеще.

este