Sofia Fashion Week AW 2016

Sofia Fashion Week AW 2016
Най-големият моден фестивал в България - Sofia Fashion Week AW 2016, се състоя от 12 до 16 септември в Hotel Marinela Sofia. Третото издание на мащабното модно събитие от най-висока класа ще протече в пет тематични вечери, в които ще бъдат представени общо 52 колекции и модни шоута на дизайнери, модни къщи и брандове от България и чужбина.

Венета Харизанова, ще покаже колекцията си във втората вечер (13.09) на Sofia Fashion Week AW 2016.

Жана Жекова – трикратен носител на „Златна игла“ на Академията за мода ще е специален гост на Haute Couture–вечерта (14.09), когато ще се представя висша мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.

Андреа Стефанова ще направи своя моден дебют по време на четвъртата вечер (15.09) на SFW AW 2016, която е по концепция на проф. Любомир Стойков.

Евгения Борисова – дизайнер на Star-Dust, сподели, че ще направи атрактивно представяне на гала вечерта (16.09), когато е закриването с ексклузивни ревюта на световни гости и топ световни и български марки.


Сред топ моделите, които ще дефилират на сцената на Sofia Fashion Week AW 2016 са: Юлия Юревич, Диляна Попова, Диана Иванчева, Марина Войкова, Радост Тодорова, Мила Христова, Жана Янева, Никол Николаева, Вероника Каролин, Анна Мария Ваклинова, Велина Узунова, Даниел Георгиев.

Режисьор на Sofia Fashion Week AW 2016 е Силвестър Лолов, а хореограф е Камелия Аврамова.

Дрескодът на събитието е официален.

versace-collection-sofia-fashion-week

Ревю на Versace Collection на Sofia Fashion Week - Autumn/Winter 2016


Събитието се реализира с генералната подкрена на: Mtel, Samsung, Spetema, Maserati Levante, парфюми Nishane, Accademia del Lusso, МЕТРО България, Paradise Center.

Проектът ще се развие и с първия Summer Fashion Week 2017, който ще се проведе по моделите на модните летни седмици в Сен Тропе и Кан, като българската дестинация ще е к-с Елените.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.