БГ модна икона 2017

БГ модна икона 2017

Ники Кънчев и Илияна Раева с приз „БГ модна икона 2017Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков отличи с приза „БГ модна икона 2017“ най-стилните и успешни българи – Илиана Раева, Гала, Илияна Захариева, Йордана Димитрова, Капка Амзина, Ники Кънчев и Ники Илиев.
Официалната церемония събра едни от най-влиятелните личности в обществото и публичното пространство. В началото на церемонията по награждаването проф. Любомир Стойков апелира към всички носители на наградата „БГ Модна икона“ „Като идоли за подражание и лидери на обществено мнение (или както е модерно сега да се казва – инфлуенсъри), моля ви, оползотворявайте вашето влияние – бъдете пример за стил, вкус, добродетелност и достоен начин на живот... И най-важното: правете добрини, помагайте на изпадналите в беда!

В награждаването по традиция участваха предишни носители на приза на Академията за мода, сред които бяха Антон Хекимян, Йоана Буковска-Давидова. Телевизионната водеща Гала стана и първият двукратен носител на най-авторитетния български приз за стил (нейното първо отличие е от 2010 година).
С високия приз Академията за мода обвързва добрата външност с професионалния успех и безупречната репутация. А целта на конкурса е да се стимулират стилните и популярни българи и да се насърчават добрите образци в публичното пространство.
Престижният конкурс се организира за девета поредна година, а наградата, която всеки победител получава по традиция, е пластика, като статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева – смокиновия лист – с образите на най-прочутите дизайнери и модни икони.
Водеща на събитието беше харизматичната Гери Дончева.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.