Модни цветове пролет 2011

Модни цветове пролет 2011

Модни цветове пролет 2011


Love in the air ...
а когато има и слънце денят е прекрасен :)


Има дни през февруари когато зимата си е тръгнала и сякаш вече е пролет. И тогава се замисляме за шарените рокли, за диети и влизане във форма. И започваме да се питаме какви са модните тенденции на пролет 2011
Какви допълнения и аксесоари ще са ни необходими, какво да изберем? Ще бъдат ли актуални класическите съчетание на цветове и кои цветове ще са актулани тази пролет? Да видим какви са модните тенденции и кои са задължителните must-have през пролетта на 2011.



 

Модните пролетни колекции се различават по своето настроение от есенно-зимните - те са оптимистични, ярки, дори оригинални. Дори модните тенденции да не се променят радикално те изглеждат по нов начин.

Много дизайенри творят под влияние на модата на 70-те години, когато създават пролетните колекции. Някои от ярките тенденции на пролетта на 2011 са свързани с тази епоха, сякаш модните дизайнери са се разделили със скучната мода и влияние на 80-те.

Палитра от цветове - модата на пролет 2011

Да си спомним цветовете на есен-зима - черно, сиво, бежово, хаки, маслиново, кафаяо ... През пролетта на 2011 година главен цвят ще бъде коралово (Versace, Etro, Blumarine). Кораловото като цвят е ярко и оптимистично, но е лишено от агресивността на аленото или оранжевото. Затова и тази цветна палитра е подходяща практически за всяка ситуация.Светлите. нежни оттенъци на кораловото са подходящи дори за офис облеклото.

Бялото - цвят на пролет 2011
Бялото, като моден цвят е един от трендовете на пролет 2011. Свикнали да го свързваме с лятото и задължителната бяла блуза в офиса може да го видим дори до бели шлифери. Почти всички дизайнери - Celine, Fendi, Kenzo, Blumarine, Andrew Gn, Stella McCartney и други предлагат в своите пролетни колекции отделна линия в бяло.
Белият цвят присъства навсякъде - жакети, сака, блузи, панталони, поли, обувки, дамски чанти ...

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.