Цветовете на пролет 2011

Цветовете на пролет 2011
 

Както е известно, пролетта е сезона на цветовете. Тази пролет, всичко е ярко червено, небесно синьо, златисто оранжево, розово и морско зелено.Няколко съвета за това как да се носят тези нюанси.

Пролетните цветове-ярки и жизнерадостни


Яркочервено
Ако харесвате този цвят и сте смели да го облечете,  направете го! Съчетайте  свободно падаща червена рокля с кафяв, кожен колан а-ла-Lanvin. Ако това  не ви допада, опитайте чифт червени шорти с бяла риза. Каквото и да правите, обаче, не се опитвайте да комбинирате червените шорти с червени обувки и червено червило.Небесно синьо

Тази пролет, небесно синьото е освежаващо, успокояващо и категорично хит. Най-хубавото е, че е лесно за носене. В колекциите на  Даян фон Фюрстенберг и Zac Posen копринени, небесно сини панталони са съчетани с блузи в неутрални цветове.

Оранжево

Оранжевото може да бъде трудно в цветово отношение . Така че, да опростим нещата с оранжев колан или чифт обувки с оранжеви детайли. Търсите нещо малко по-интересно? За почивните дни, може да облечете оранжева жилетка и жълта блуза или жълта жилетка с оранжева тениска.

Розово

Този цвят присъства в колекциите на всички дизайнери. Ако желаете нещо различно, съчетайте розовото  с други пролетни нюанси  като жълто, оранжево и лаймово зелено - но не прекалявайте! Изберете два цвята и се ограничете с тях .

 

Moрско зелено

Ако никога не сте носили морско зелено, опитайте. То не само изглежда добре на всеки, но те ​​кара да се откроиш! Тази пролет, комбинирайте зелена пола - къса или дълга! с бяла блуза,или намерете  чифт  морско зелени обеци или обувки.

 

източник:http://fashionism.ca/fashion/ways_to_wear_bold_colour/3c52e74b

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.