Gucci

Слънцето ни докосва  със своята топла и гальовна усмивка и ние усещаме стъпките на пролетта. Време е да се информираме за модните тенденции този сезон и да направим някаква промяна, която сте ни донесе радост и добро настроение. Какъв е хита тази пролет? Определено един от хитовете ще са отворените ботуши и боти. Елегантни и секси те грабват погледа. Вие сте ги виждали в търговския център, на червения килим, а може би дори и на собственото си рафче за обувки: кожени или от друга материя, в различни цветове ботушите обгръщат крака,  обвиват глезена,стигат до коляното или по-високо - но остават  пръстите на краката закачливо да се подават през малкия отвор.

Подобно на бюстта, пръстите на  краката обикновено се разглеждат като еротична зона."Излежда има много косвени доказателства, че хората мислят за краката, като за по-малка версия на тялото", казва Валери Стийл, директор на Museum at the Fashion Institute of Technology. "Срамежливото показване на пръстите на краката се  свързва с гърдите или това е начин за покажеш част от себе си"

Та какво може да ни донесе един чифт отворени ботуши или боти? Малко усещане за сексапилност, настроение и зрънце звезден стил в нашето забързано ежедневие.Emilio Pucci, Versus

снимки:http://bootsaholic.com/