Усещането за пролет вече е тук, на улицата, усеща се във въздуха, в кокичетата и зелената трева, които пробиват сивотата на студения ден. И дори магазините все още да предлагат с големи отстъпки последните зимни колекции ние мисли за пролетта и искаме да сме хубави за топлото време, което ще настъпи всеки миг.

Основните тенденции на пролет 2011 ще опишем подробно, какво и как предлагат големите модни къщи.

Модни цветове пролет 2011


Туниките - хит на пролет 2011


Акцентите на пролет 2011


Ярки аксесоари - копринение шалове


Чантите на пролет 2011 - хит са стилните и семли тип дипломатически


Дантели - елегантно и женствено


Изрязаните ботуши и боти - хит на пролет 2011


За урбан стила се пише много и за градския начин на живот. И милитари стила някак се е вписал в това разбиране, защото е удобен. Но тази пралет дизайнерите време е за нешо ново, нещо, което удобно и практично

Bike style


Така наричат водещите дизайнери новият и една от главните модни тенденции на пролет 2011. Какво означава това? Една от най-яркките колекции в този стил за сезон пролет-лято 20111 беше представена от дизайнерите на Burberry. Дизайнерите на Chanel също подкрепят този тренд. Елементи от модата на колоездачите мога да се открият буквално във всичко - аксесоари, връхни дрехи, поли, обувки, шапки ...


Кожа, много колани, ципове, двойнозалепващи ленти, копчета - без всико това няма как да се размине, ако искате да създадете нужния образ.


Цвят? Тук са възможни варианти. Основната цветова гама е тъмна, например - черно кожено яке с многочиелсени сребристи ципове. Но са възможни и неотрални варианти - кремаво или млечни оттенъци.


Много актулани ще бъдат якетата за мотористи. На някои жени може и да им допаднат късите варианти. Характерен елемент е, че на ръкавите също има ципове.