5 причини жените да гонят мъжете си от спалнята


Заболяване е основната причина, поради която много мъже осъмват на дивана в хола, след като са били изгонени от спалнята от нежните си половинки, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на производителите на мебели и подови настилки ScS.Цветът в спалнята – предпоставка за добър сън и…


Допитването разкрива, че 20% от жените не желаят разкрасителният им сън да бъде смущаван от подсмърчащи, кихащи и кашлящи съпрузи или партньори и ги „прокуждат“ на дивана в хола.

Останалите причини, поради които дамите пъдят своите възлюбени от спалнята, са хъркане, бременност, прекаляване с чашката или болни домашни любимци.

Едва ли е изненадващо, че когато става въпрос за безценния им сън, жените са по-безцеремонният пол – двойно повече мъже, отколкото представителки на нежния пол признават, че са били „изхвърляни“ от спалнята.

Проучването показва още, че над една трета от британците (35 процента) спят на дивана поне веднъж седмично. Десет на сто от анкетираните признават, че това им се случва всяка нощ.

От допитването става ясно също, че партньорите, които са заедно от по-дълго време, са по-склонни от двойките в началото на връзка или брак да пъдят половинките си от спалнята.