Какво издава кръшкачите?

Какво издава кръшкачите?

Дрехите и промените във външността издават кръшкачите


Новите дрехи, както и някои промени във външността, издават кръшкачите, пише в. „Сънди експрес“, позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания. Анкетата е обхванала 600 потребители – 300 мъже и 300 жени, на сайт за извънбрачни запознанства, предаде БТА.

Съдейки по отговорите на „активните кръшкачи“, червеното червило, секси бельото и новият чифт обувки на високи токчета са убедителен признак, че жената слага рога на партньора си.

Приятелката или съпругата пък може да е сигурна, че възлюбеният й се „заиграва“ извън общото ложе, ако открие в гардероба му нов костюм.

Запитани какво се променя във външността им, когато изневеряват, 26% от кръшкачките отговарят, че на среща с любовника винаги носят червено червило, 17% залагат на предизвикателен колан с жартиери, а 15% – на обувки с високи токчета.

За сравнение – преди среща с любовницата 21% от мъжете се „поливат“ с одеколон, 18% се бръснат, 14% вадят официалните обувки, а 5% се сдобиват с нов костюм.

Проучването разкрива още, че внушителните 71% от жените и едва 31% от мъжете харчат повече пари, за да се издокарат за среща с любовниците си, отколкото заради настоящите си половинки.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.