Новата 2017 година

Новата 2017 година

Щастлива 2017 година!


Когато сте самотни, пожелаваме ви любов
Когато се чувствате нещастни , пожелаваме ви радост
Когато сте объркани, пожелаваме ви мир
Когато нещата изглеждат безизходни, пожелаваме ви надежда


Пожелаваме ви здраве и време за любимите хора


Колко бързо минава една година! Последните часове на отиващата се 2016 г. и очакването на една нова, изпълнена с добри събития, живот и желание да се случват хубави неща 2017 г.

Време за размисъл и за надежда преди да удари 12-тия час и да отпием от чашите шампанско в светлината на бенгалски огън и празнично зарево.

Това е време за размисъл, за преценка на изминалите 366 дни -  годината беше високосна и с една допълнителна секунда време. Търсим отговори, обяснения защо нещата се случват по този начин. Най-лесните въпроси понякога са на-сложните

  • Къде е твоя дом?

  • Какво правиш?

  • Къде отиваш?

  •  Кои са важните хора за теб?


 

new-year-2017-pozdravНе се страхувайте от бъдещето. Вгледайте се в него, без да се лъжете за негова сметка, но не се и страхувайте. Вчера аз се качих на капитанския мостик и видях огромни като планини вълни и носът на кораба, който уверено ги пореше. Аз се запитах защо корабът побеждава вълните, които са толкова много, а корабът е само един. И разбрах – причината е в това, че корабът има цел, а вълните – не. Ако ние имаме цел винаги ще стигаме там където искаме“ тази мисъл на Чърчил казва достатъчно.

Ако имате цел ще я достигнете,  защото както казва Конфуций „Не е важно колко бавно вървиш, до момента, когато не спреш

Затова най-важното е да не спирате. Не спирайте да дишате! Дишайте колкото се може по-равномерно, за да имате сили да направите и следващата крачка.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.