Китайски хороскоп Плъх за 2017

Китайски хороскоп Плъх за 2017

Китайски хороскоп Плъх за 2017


Родените през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008


Зодиакът предвижда, че през годината вие ще напреднете в живота или ще подобрите себе си по някакъв начин. Работете по-усърдно в работата или хобито си, прекарвайте повече време със семейството и близките си. И не забравяйте да вършите нещата, които ви доставят удоволствие. Ако сте родени под знака на Плъх, вие сте инстинктивни и умни. Също така е вероятно да сте разговорливи около хора, които познавате добре и много тихи покрай останалите. Хората от зодия Плъх са честни, но понякога могат да бъдат упорити, материалистични и тесногръди. Всички тези личностни черти могат да помогнат или навредят през 2017 г.

Любов: Вие ще бъдете по-свързани с емоциите си през тази година и по този начин по лесно ще покажете на останалите как се чувствате. Това ще ви помогне по-лесно да започнете нови отношения – както романтични, така и приятелски. Вашата увереност и отлични социални умения ще ви помогнат да привлечете нови хора към себе си. Уверете се, че се държите правилно с тях, тъй като в противен случай това ще има негативно въздействие върху целия ви живот. Бременността и децата могат да направят тази година заета за семейните двойки.

Кариера: Тази година е вероятно да се чувствате по-амбициозни. Ще ви се иска да свършите повече работа и да държите под око банковата си сметка. Вероятно ще работите по-усилено през годината, за да получите това, което мислите, че заслужавате, независимо какво е то. Използвайте социалните си умения като свое предимство през периода. Говорете си с шефовете си и се сприятелете с колегите.

Финанси: Прогнозите за 2017 ви предупреждават да не харчите прекалено много пари за луксозни придобивки през годината. Може и да печелите повече заради упоритата си работа, но трябва да се уверите, че ще имате достатъчно средства, за да покриете най-важните си нужди.

Здраве: Енергийните ви нива ще варират точно както и емоционалните. Вероятно ще имате възходи и падения. По-вероятно е да действате емоционално, което принципно не е присъщо за вас. Ще бъдете в по-тясна връзка с емоциите си. За щастие това може да ви помогне да създадете приятелства и да откриете нови хобита. Уверете се, че се храните балансирано и тренирате през цялата енергия, особено в моментите, в които имате прилив на енергия. Пазете здравето си през лятото. Уверете се, че се храните здравословно и пиете много прясно мляко и кокосова вода. Пазете се от микробите.

Фън шуй: През Китайската 2017 година ще сте адаптивни и ще престанете да бъдете прекалено упорити. В заключение този период ще бъде забързан за вас – както в личния, така и в професионалния живот.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.