Китайски хороскоп Коза

Китайски хороскоп Коза

Китайски хороскоп Коза за 2017


Родените през 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 или 2015.


Хороскопът за зодия Коза предлага да бъдете активни през годината. Тя ще бъде доста заета, но ако правилно прецените темпото си, ще успеете да се справите. Голяма част от годината е просто подготовка за следващата. Това не означава, че трябва да оставите годината просто да премине покрай вас. Необходимо е да бъдете заети в работата си, но да използвате свободното време да си починете и да правите нещата, които ви карат да се чувствате щастливи.

Възможно е да сте представители на този знак, ако сте родени в някоя от следните години: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 и 2015. Хората, родени под този знак, притежават някои от качествата на животното. Те са несигурни, но очарователни и интелигентни. Обичат да прекарват време навън и преследват всичко артистично. Тези хора имат големи мечти и могат да бъдат упорити в преследването им. Може да са големи песимисти или материалисти, както и нерешителни от време на време.

Любов През тази година ще преминете през многобройни промени. Дали са добри или лоши зависи от вас. Може и да изпитате нови чувства през годината – както чувства към някой нов, така и нови желания към човека, с когото сте. Ако сте необвързани е вероятно да срещнете нов човек. Ще създавате нови приятелски и интимни връзки на работното си място. Прогнозите съветват да следвате инстинкта си и да бъдете възможно най-уверени през годината, за да повишите шанса да се срещнете с нови приятели или да откриете новия си партньор. Възможностите за романтика ще ви заобикалят през годината – не ги подминавайте! Стига да следвате чувствата си, любовният и социалният ви живот ще бъдат чудесни! Бракът и бременността също са заложени в картите за представителите на зодия Коза през Китайската нова година.

Кариера През годината на Огнения петел, представителите на този знак ще се наложи да работят повече, ако искат да напреднат в кариерата си. Може да подобрите уменията си през периода и да докажете на шефовете си, че винаги може да се развиете. Тази допълнителна работа може и да ви изтощи, но в дългосрочен план ще се отплати подобаващо. Не губете време да се вглеждате в малките детайли от работата си. Гледайте цялостната картина.

Финанси Хороскопът съветва да следите внимателно финансите си през годината. Може и да работите по-усилено, което ще ви донесе повече приходи от обичайното. Но не правете големи покупки през периода – спестете парите си и планирайте за бъдещето. Трябва да изплатите заемите си и да балансирате бюджета си през годината. Уверете се, че не харчите прекалено за неща, от които не се нуждаете.

Здраве Хороскопът показва, че ще вършите много различни неща през годината. Вероятно е да сте по-избухливи и стресирани заради това колко бързо се върти света. Но тези раздразнения няма да продължават дълго. Ще се чувствате изпълнени с енергия през годината. Тялото и ума ви ще се подсилят. Използвайте енергията си, когато я имате, но не се насилвайте, когато се чувствате зле. Не се притеснявайте да си почивате през Китайската нова година. Опитайте се да бъдете оптимисти: това ще намали нивото на стреса ви и ще направи годината по-добра като цяло.

Фън шуй Прогнозите предвиждат проблеми във връзките. Затова бъдете внимателни и не бъдете прекалено емоционални. Тази година ще искате да правите всичко възможно, за да напреднете – независимо дали в социалния кръг или в кариерата си.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.