Изводи, до които рано или късно стигат жените

Изводи, до които рано или късно стигат жените

12 извода, до които рано или късно стигат жените


1. Най-забавен живот имат интересните жени. Не красивите.

2. Жените трябва да инвестират в себе си. Образование и спорт му е майката. И двете трябва да траят цял живот.

3. Няма нито една разхубавителна операция, която да има същия поразяващ ефект като стегнатото със спорт тяло и неговата енергия и тонус.

4. На 40 схващаш, че няма никакъв смисъл да гледаш назад. Не можеш да оправиш разни стари гафове. Поради което даваш пълен напред. Кеф!

5. Никой няма да те обича така безпричинно и безкритично като баща ти и синът ти. Т.е. това са истинските приоритети. И дано да имаш късмет да имаш някой от тях в живота си.

6. Най-добре е да си преживееш кризата на средната възраст на 30 и нещо. Да го отхвърлиш този зор един вид. При мен поне беше така. Драми и мъки. На 40 бях заета да кърмя (и бях много недоспала), та не ми остана време. На 45 пак бях заета - защото се хванах да тренирам за олимпиадата, един вид. Поради което на 40 и много ми е страшен кеф.

7. Наистина няма по-добър харчлък от красивите спомени. Т.е. всяко пътуване, всеки купон, концерт, експериментален ресторант, странно запознанство, напускане на зоната на комфорт, са най-добрите подаръци, които можеш сам да си направиш.

8. Ако трябва все пак да си купуваш разни неща: да са малко и наистина да са ти по сърце. Всяко нещо, взето за всеки случай, е грешка. И води до трупане на ненужни глупости.

9. Местенето на ново място, в друг дом, различна държава, ти отваря нов живот. Малко е страшно, изглежда мъка. Обаче е голям житейски подарък и винаги е възможност. Кой ти го дава това в живота?

10. Любовта те намира, когато не драпаш за нея.

11. Добрият живот е единственото легитимно отмъщение.

12. Най-бързото и ефикасно средство за заличаване на бръчки и блестяща кожа е "малката смърт":) "Колкото повече, толкова повече" е чудесен принцип.

Текстът е публикуван във Facebook профила на автора.
Източник: http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_43500235_12_izvoda_do_koito_rano_ili_kasno_stigat_jenite

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.