Животът си заслужава живеенето

Животът си заслужава живеенето

Думите на Киану Рийвс(Keanu Reeves), които разтърсиха света


Повечето хора смятат, че известните личности имат идеални животи, не преживяват драми, надменни са и богатството ги е заслепило. Но има един актьор, който е повече от земен, знае цената на парите и на живота и определено може да ни накара да се замислим със своите думи.
Прочетете тази изповед на знаменития актьор, която със сигурност ще ви докосне:
"Повечето хора ме познават, но не знаят историята ми. На 3-годишна възраст гледах как баща ми си тръгва.
През годините посещавах 4 различни училища и се борих с дислексия, което правеше образованието ми още по-голямо предизвикателство, отколкото е за повечето хора. В крайна сметка напуснах гимназия без да завърша.


Когато бях на 23, най-близкият ми приятел, Ривър Финикс почина от свръхдоза.
През 1998 година срещнах Дженифър Сайм. Влюбихме се от пръв поглед и през 1999 година Дженифър забременя с дъщеря ни. За съжаление, след 8 месеца, детето се роди мъртво. Бяхме покрусени от смъртта ѝ и това доведе до края на връзката ни.
18 месеца по-късно Дженифър почина в катастрофа. Оттогава избягвам сериозните взаимоотношения и идеята за деца.
По-малката ми сестра бе болна от левкимия. Днес тя е здрава, а аз дарих 70% от приходите си от филма „Матрицата“ на болници, които лекуват заболяването.
Аз съм една от малкото холивудски звезди без имение. Нямам бодигардове и не нося скъпи дрехи. И въпреки, че ме оценяват на 100 милиона долара, все още се возя в метрото и ми харесва!
Затова, в края на краищата, смятам, че всички можем да се съгласим, че дори в лицето на трагедията, един силен, стабилен човек може да израсте и успее. Независимо какво се случва в живота ти, можеш да го превъзмогнеш!


Животът си заслужава живеенетоhttps://web.facebook.com/seen.everything/videos/1347319432039257/

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.