Популярната блогърка Ракел Изабел де Алдерте се обръща към всички млади жени, на които предстои да сключат брак, с няколко житейски съвета, получени от нейния собствен баща. Това са седем от тези мъдрости, които могат да се отнасят за всяка една млада дама.

Мъдрите съвети на един баща към своята дъщеря, отиваща към олтара


1. Съпругът трябва да е някой, който те разсмива
Животът е труден и ще се сблъскаш с много болка, затова направи така, че ще го прекараш с някой, който да направи всичко това малко по-поносимо

2. Ръцете му трябва да са напукани
Това значи, че е свършил някакъв физически труд или че може да се бие, когато се наложи. Това са неща, които ще се случват често и човекът до теб трябва да е способен на труд и борба.

3. Преди да кажеш "Да", изнерви го - стресът променя хората
Ако пие, напий го, защото така ще научиш повече за скритите му мисли. Виж как действа и разсъждава, когато е уплашен или болен. Тези ситуации показват истинската страна на човек.

4. Довери се на инстинктите ти
Ако дори за миг се почувстваш не в безопасност с него, просто стани и си тръгни. Не бива да бъдеш с такъв човек.

5. Ако поставя парите пред теб, ти ще си просто негова собственост
Парите и любовта са стари врагове. Много бракове завършват с развод заради финансови проблеми. Гледай да не дава приоритет на парите, защото така винаги ще си на заден план.

6. Това как един човек се държи с животните е добър показател как ще се отнася с децата
Ако го видиш да замахне на куче, остави го. И в най-лошите си моменти, животните не са и наполовина дразнещи, колкото децата. Вашите деца ще правят пакости, но баща им трябва да е търпелив и любящ.

7. Ако не те боготвори, не те заслужава
Ти си моето малко момиче и си съвършена. Ако той не може да види това, загубата е само негова.

Източник: Bright Side