Как очароваш мъжете според зодията ти

Как очароваш мъжете според зодията ти
Да познавате силните си страни означава да имате ясна представа какво искате от околните и как да го получите. Някои дами отлично осъзнават колекцията си от качества, с която разполагат, и не се страхуват да я използват.
Всички имаме свой индивидуален подход, когато влизаме в ролята си на прелъстителки. Но е всепризнат факт, че самоувереността е най-добрият аксесоар за всяка жена, съветват авторите на Дарик. Да видим как да:

Как очароваш мъжете според зодията ти


Овен
Жените от зодия Овен не робуват на правилата, а ги създават. Околните са силно привлечени от ентусиазма и оптимизма, които излъчват постоянно.

Телец
Освен че са най-прекрасните приятели на света, Телците привличат с чувствената си натура. Въпреки че понякога прекаляват с ината си, те привличат с класата, която излъчват, а и с това, че са здраво стъпили на земята.

Близнаци
Близнаците непрекъснато са заети с нещо и не спират да правят планове за бъдещето. Представителките от тази зодия очароват с енергичността си и с тях никога не е скучно.

Рак
Тази зодия обича силно и е изключително лоялна към партньора си. Тези, които са обект на желание от Рака, са най-големите късметлии на света.

Лъв
Всички искат Лъвиците в обкръжението си. Те са е уверени, лоялени и щедри. Пленяват със страстта и ентусиазма си, способни са да се справят с всичко.

Дева
Те са практични и държат всичко да бъде наред до най-малката подробност. Девата е реалист, който пленява с индивидуалността си.

Везни
Те изглеждат великолепно във всичко, което правят. Притежават отлични комуникативни умения и са много добри дипломати.

Скорпион
Те са пълна противоположност на Везните. Интроверти по душа, те пленяват с лоялността си и са способни да изпитат дълбоки изпепеляващи чувства.

Стрелец
Дамите от зодия Стрелец дават вид на апатични и асоциални. Но щом веднъж ги опознаете, ще се влюбите в приключенския им дух.

Козирог
Околните често мислят жените от зодията за надути и арогантни заради увереността, която излъчват. Но когато са влюбени, те са напълно отдадени на половинките си.

Водолей
Бунтарите на зодиака. Непрекъснато се впускат в търсене на вълнуващи нови предизвикателства. Мъжете бързо се влюбват в непокорния им дух.

Риби
Емоционални и чувствителни идеалисти.Мъжете се влюбват в дружелюбния им характер. Рибите не спират да търсят доброто у човека и именно това кара околните да ги обожават.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.