Каква майка сте според зодията

Каква майка сте според зодията
Зодиакалният знак разкрива силните страни и предизвикателствата пред всяка майка, пише в. "Дейли мейл", предаде БТА. Според астролозите от сайта "Ребъл съркъс", зодията определя как жената ще отглежда децата си.

Овен (21 март - 19 април)
Овенът пази личния си живот и не загърбва срещите с приятели. Жената овен е състезателна натура и не обича да губи. Често майката променя рязко настроението си, ако децата не изпълняват указанията ѝ.

Телец (20 април - 20 май)
При майките телци има установена програма и те винаги знаят какво е най-добро за семейството им. Те отглеждат деца с висок морал и здраво стъпили на земята.

Близнаци (21 май - 20 юни)
Те са в крак с последните технологии и енергични. Често могат да подронят стабилността на семейството.

Рак (21 юни - 22 юли)
Жените раци имат вроден инстинкт за майчинството. Те са изцяло отдадени на децата си и са чувствителни, но са подвластни на настроения. Могат да бъдат покровителствени.

Лъв (23 юли - 22 август)
Майките лъвове са енергични, забавни и жизнени. Те умеят да си играят с децата и да разпалват въображението им. За сметка на това, представителките на тази зодия са склонни да драматизират и да правят големи проблеми от малки провинения.

Дева (23 август - 22 септември)
Организирани, добре осведомени и практични, майките деви имат някои от най-здравословните навици от всички зодиакални знаци. Децата им обаче често могат да ги възприемат като прекалено строги.

Везни (23 септември - 22 октомври)
Майките от този зодиакален знак са свръхтърпеливи и толерантни към грешките на децата си. Те възпитават у дъщерите и синовете си висок морал и усет към изкуството. Но могат да бъдат непоследователни в поведението си като родители.mama den viki

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
Скорпионите правят нещата по собствен начин и не се интересуват от мнението на другите за методите им на възпитаване. В семейството се слуша тяхната дума, но могат да бъдат маниаци на тема "контрол".

Стрелец (22 ноември - 21 декември)
Майките стрелци винаги търсят приключения и забавления. Те са много мъдри и насърчават децата си да четат много, както и да намират нови възможности пред себе си.

Козирог (22 декември - 20 януари)
Вие сте опората на семейството и всеки се вдъхновява от вас, защото работите усилено и винаги приключвате нещата. Децата ви гледат на вас, като на модел за подражание.

Водолей (20 януари - 18 февруари)
Вие сте свободолюбиви и независими. Децата ви са склонни към следване на това поведение и често са смятани от връстниците си за "чудати". Майките са и приятели на техните синове и дъщери.

Риби (19 февруари - 20 март)
Децата ви обичат заради способността ви да им давате безусловната си любов, да ги изслушвате и да сте съпричастни с тях. Винаги ще поставяте семейството си на първо място, но често ще сдържате агресия в себе си, ако нещата не се случват по вашия начин

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.