Хороскоп за месец юни 2018 г.


horoscope-ovenОвен


През юли Овните ще бъдат добри във всичко, което касае творчеството, успешни ще се окажат всякакви индивидуални проекти, отлична ще бъде дейност, която по никакъв начин не зависи от обкръжаващите. А що се отнася до общуването, вероятно ще има проблеми, които макар че през третата десетдневка ще приключат, ще оставят след себе си за дълго време неприятна горчилка.
Освен това, вероятно ви предстои да се върнете към онези професионални идеи, които отдавна се въртят в главата ви, но които не сте могли да осъществите поради неблагоприятни обстоятелства. Сега нищо няма да попречи на тяхната реализация и това ще ви позволи да стъпите на следващото ниво на майсторство.
В началото на месеца е възможно битовата сфера да изисква финансови вложения, а на работното място не е изключено да има проверка, провокирана от нечия жалба. В средата на юли се очакват ситуации, от които е необходимо да се направят правилните изводи. В края на месеца вдъхновението и креативните пориви няма да ви дадат да спите спокойно.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 5, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 14, 20, 21, 27, 28.

horoscope-telecТелец


През юли Телците ги очаква тясно взаимодействие с роднини, ще имате много съвместни дейности с тях, пътувания, решения и отдавна планирани действия, насочени към увеличаване на общото благосъстояние. А на работното място не са изключени трудности поради колективни проекти, които ще отнемат много време и ще ви принудят да отлагате изпълнението на служебните си задължения, но няма да ви донесат почти никакви приходи.
Освен това, през третата десетдневка има вероятност от конфликти в някаква общност, в която вие обикновено се чувствате съвсем комфортно. Възможно е срещу вас да се опълчи някаква ярка личност, смятаща себе си там за неформален лидер.
В началото на месеца ще бъде трудно да се осъществи някакво намерение, свързано с професионалната сфера. В средата на юли вие можете да си намислите размествания в жилището си и да купите за дома си нещо красиво и уютно. В края на месеца е добре да се въздържите от онези развлечения, които по някакъв начин са в състояние да навредят на организма ви.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 2, 7, 8, 9, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През юли Близнаците ще открият в себе си някакви нови способности, които ще им помогнат да постигнат много професионални цели, а така също доста сполучливо ще използват опита, получен от тях при някакви нестандартни обстоятелства. Не е изключено да получите и неочакван приход, който ще похарчите за лично свои желания.
Освен това, ще съумеете да притъпите острите ъгли в отношенията с важни за вас хора, ще се появят нови точки на съприкосновение с приятели и роднини. И още - възможно е да ви направят няколко интересни делови предложения; най-вероятно те ще дойдат от личности, с които вие някога вече сте си сътрудничили плодотворно.
В началото на месеца една отстъпка от ваша страна на някому от роднините ви съществено ще облекчи живота ви. В средата на юли е вероятно пътуване там, където се чувствате добре. В края на месеца и на работното ви място, и в личния ви живот ще има много ярки събития, очаква се получаване на лесни пари, с вас ще споделят нещо вкусно, полезно в домакинството или просто приятно.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 10, 11, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 19, 26.

horoscope-rakРак


През юли Раците ги очакват напълно заслужени награди в професионалната сфера, макар че не е изключено това да бъде съпроводено със спорни ситуации. Очаква се и стартиране на добре обмислен делови проект, който по някакъв начин ще се отрази и на личния ви живот - възможно е вие да приобщите към него някого от роднините си или да вземете със себе си в командировка близък до вас човек.
Освен това, реализацията на някакви ваши желания ще изисква от вас смелост, освободеност, креативност, но пък в резултат ще получите не само онова, което искате, но и изключително важен опит, който след това неведнъж ще ви е полезен в най-различни ситуации. А пък звездите ви предричат и щедри подаръци – и от хора, които ви обичат, и от самата Съдба.
В началото на месеца ще се наложи да вземете решение, което ще определи вашето бъдеще. В средата на юли има вероятност да придобиете нещо, което ще използвате не една година. В края на месеца може би ви предстои да присъствате на някакво важно мероприятие.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 2, 5, 12, 16, 26, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21, 31

horoscope-lyvЛъв


През юли Лъвовете могат да се сблъскат с трудности в деловата сфера поради съществени разногласия с началници или заявители. Възможно е фактът, че ще се откажете да възобновите някакъв проект, който е бил закрит преди известно време, а докато е продължавал, прекалено ви е бил омръзнал, да доведе не само до конфликти, но и до някакви наказания. Постарайте се да направите така, че да запазите и своите интереси, и да не настроите никого против себе си.
Освен това, вероятно ще ви се наложи да се занимавате с някакви битови ангажименти, които ще изискват не само време и усилия, но и материални средства. Затова пък резултатът ще се окаже възхитителен и ще ви донесе чувство на дълбоко удовлетворение. А и в някаква творческа дейност ще стъпите на ново ниво.
В началото на месеца нещо, направено неотдавна, ще ви донесе полза или приход. В средата на юли се въздържайте от спонтанни постъпки и решения. В края на месеца в някаква спорна ситуация ще ви помогне вашият чар.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 1, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 21, 28.

horoscope-devaДева


През юли Девите ги очакват интересни делови предложения, които вероятно ще постъпят от някакви влиятелни хора. Възможно е някой да си спомни за това, че именно вие сте носител на някакви уникални навици или качества и ще поиска вие да вземете участие в някакъв доходен и доста перспективен проект.
Освен това, вие най-вероятно ще направите много неща за своето жилище, за роднини, за своето бъдеще. Някакви ваши намерения, които по-рано не сте могли да осъществите поради липса на необходимите ресурси, сега се реализират като с махване на вълшебна пръчица, а хората, на които доверявате, ще ви станат още по-близки.
В началото на месеца промяната в някакви обстоятелства ще ви помогне да получите отдавна желаните блага. В средата на юли не са изключени промени в начина ви на живот и в имиджа, или просто ще попълните съществено своя гардероб, за да съответствате на някакъв определен дрескод. В края на месеца ще се наложи да отстъпвате някому в нещо.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 4, 16, 17, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 19, 26, 27.


horoscope-vezni

Везни


През юли Везните ще постигнат огромни успехи в деловата сфера, което обаче ще се превърне в конфликт с роднини. Голяма е вероятността поради натовареност в работата да не ви остане време за общуване с роднини и за изпълнение на битови задължения, което на свой ред няма да се хареса много на хората, които са ви близки.
Освен това, не е изключено връщане към някакъв проект, който по-рано е бил спрян поради неблагоприятни обстоятелства. И още нещо - вие най-вероятно ще можете да спечелите от нещо, което има отношение към миналото, при това не лично към вашето, а на вашата страна (град, регион) или на онези хора, с които вие сте в близък контакт.
В началото на месеца осъществяването на някакво ваше желание ще ви донесе и радост, и някакви проблеми. В средата на юли ще се наложи да заплатите за нещо, което бихте могли да свършите сами, ако имахте време да се занимавате с това. В края на месеца в много сфери се очакват сполучливи начинания, при това ще имате и множество всевъзможни удоволствия.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 7, 14, 18, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 3, 10, 17, 22, 29, 31.


horoscope-skorpion

Скорпион


През юли Скорпионите най-вероятно ще се опитат да върнат назад някаква ситуация в деловата сфера, която не ги устройва. И вероятно ще съумеете да го направите, особено ако си изясните върху какви точки е нужно да натиснете онези хора, от които зависи промяната на обстоятелствата - какви техни слабости да бъдат използвани или за кои принципи да им се напомни. Очаква се и доход от нещо, което дотогава не е носило приходи.
Освен това, може да ви се прииска да превърнете вече своето жилище в абсолютно непристъпна крепост; не е изключено да включите някаква супер модерна сигнализация или просто да поставите нова входна врата. Ще се погрижите и за повече уют в дома си.
В началото на месеца някакво споразумение с роднини ще ви даде очевидни преимущества пред тях. В средата на юли реализацията на някаква внезапно възникнала креативна идея може би ще попълни вашия кръг от хора, с които общувате, с ново доверено лице. В края на месеца не си струва да си позволявате това, което може да навреди на репутацията и здравето ви.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 10, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 23, 27, 30
.

horoscope-strelec

Стрелец


През юли Стрелците реализират множество креативни идеи и това ще им донесе доход, уважението на околните, нови възможности и шанс да заемат някаква длъжност, за която отдавна и амбициозно са мечтали. При това вие ще съумеете да решите някакъв сложен и спорен въпрос, свързан с роднини и общо имущество с тях.
Освен това ви очаква някакво творческо начинание, което ще предполага интересни пътувания. Вярно е, че при това не са изключени трудности в общуването с хората, които по някакви причини отказват да ви се доверяват, не желаят да се разкриват пред вас и да споделят някаква конфиденциална информация.
В началото на месеца е възможно да се избавите от нещо, което ви тежи. В средата на юли си струва да не изисквате нищо от околните - колкото по-малко демонстрирате своите потребности, толкова по-бързо те ще ги удовлетворят. В края на месеца ще общувате много активно с хора, които са заинтересовани от същото, от което и вие самите.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 12, 22, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.


horoscope-kozirog

Козирог


През юли Козирозите ще получат шанс да се върнат към проект, който много им е импонирал, тъй като е носил добри пари и е позволявал да не зависите от някакви обстоятелства. Вярно е също и това, че тази "ретроспектива" може да не одобрят ваши роднини - може би няма да им хареса, че вие пак ще прекарвате вкъщи крайно малко време.
Освен това, през първите две десетдневки на месеца не са изключени битови проблеми, които ще се наложи да решавате много спешно, пък и да включите въображението си, за да минете по-тънко, а не да заплатите за избавлението си от тях доста кръгла сума. През юли са вероятни и неочаквани посещения на далечни роднини, което също по- скоро ще се окаже затруднение, отколкото удоволствие от общуването.
В началото на месеца ще се наложи да се "подмазвате" някому, за да махнете препятствията по пътя към достигането на целта. В средата на юли новите възможности ще се придружават с караници с околните. В края на месеца се очаква приятно събитие.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 3, 7, 14, 24, 25, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 12, 19, 23, 30.


horoscope-vodolei

Водолей


През юли Водолеите ще направят много за своето настояще, използвайки опита си от миналото. Най-вероятно, вие мъдро ще вземете предвид всички свои грешки, допуснати в професионалната ви дейност и в общуването с околните, което ще ви позволи да постигнете наистина грандиозни успехи и да получите онова, от което сега се нуждаете много.
Вярно е, че при това не са изключени трудности в реализацията на креативни идеи, възможни са непредвидени разходи, свързани с вашето жилище, вероятни са и душевни терзания, така че със сигурност не можем да наречем месеца спокоен. Често ще се налага да се прибягва към онези средства, които лично за вас са най-ефективни релаксанти.
В началото на юли може да се счупи нещо, без което трудно може да минете; ще се наложи да плащате за нов екземпляр. В средата на месеца вие може да планирате основно почистване вкъщи и да се освободите от онова, което ви навява тъжни спомени. В края на юли друго събитие, което за някого може да бъде ярко, за вас ще се обърне в обида или разочарование.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 2, 4, 11, 18, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15
.

horoscope-ribi

Риби


>През юли на Рибите ще им бъде много комфортно и в процеса на професионалната им дейност, и по време на общуването с околните. Най-вероятно никой за нищо няма да ви противоречи, работните проекти ще се реализират без особени усилия, а това, което направите, ще ви даде много повече, отколкото сте могли да си представите.
Освен това, през първата десетдневка на месеца ще се изпълни някакво ваше старо желание, което вие никога не сте изричали на глас, тъй като сте се страхували, че ще ви разберат неправилно. След 9-ти юли обаче настойчиво ви се препоръчва да се въздържате от материализация на онези свои "искам", които доставят огромно удоволствие, но влияят крайно негативно върху състоянието на организма ви.
В началото на юли общуването с някого от роднините, ще ви изненада приятно. В средата на месеца някакви необичайни домашни грижи ще ви дадат неочакван и доста позитивен резултат. В края на юли се очаква крупен приход и покупка на нещо красиво.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 3, 9, 12, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 18, 25
.

stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова