Хороскоп за август

Хороскоп за август

Хороскоп за месец август 2018 г.


horoscope-ovenОвен


През август Овните могат да попаднат в деловата сфера под влиянието на хора, от които по-рано практически са съумели да се освободят. Не са изключени някакви възвратни ситуации, така или иначе свързани с притеснителни обстоятелства. Ако обаче в своето време са си направили правилните изводи, то днешното положение няма да ви се стори трудно или непоносимо, и вие ще можете да извлечете от него определена полза.
При това най-вероятно вие ще се проявите много добре в творчеството и във всичко, което има отношение към междуличностното общуване. До вас ще се появят нови приятели и почитатели, вие ще повишите своето майсторство в онези свои занятия, които представляват вашето хоби.
В началото на месеца вие може би ще организирате за някого празник, съобразявайки се изцяло с особеностите на този човек. В средата на август не са изключени спорове с някакъв догматична личтост, която ще се опита да ви диктува своите условия. В края на месеца се очакват непредвидени разходи, при това както финансови, така и на други ресурси.
Най-благоприятните за вас дни през август: 1, 2, 7, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31.


horoscope-telec

Телец


През август Телците най-вероятно ще извлекат огромна полза от нещо такова, заради което преди известно време не им се е получавало да се облагодетелстват. Ще ви бъде предоставен втори шанс, възползвайки се от който ще можете да се обогатите съществено или да се изкатерите на по-високо стъпало в кариерата.
При това не е изключено възобновяване на доста доходен за вас проект и сътрудничество с онези, които са много лоялни към вас. Що се отнася до личното ниво на общуване с обкръжаващите, вероятно ще се сблъскате с проблеми, заради това че не приемате нечии нерационални действия и поради нежеланието ви да се съобразявате с характерните особености на хората, с които сте в тесен контакт.
В началото на месеца някакво очаквано от вас мероприятие ще даде не точно онези резултати, на които сте разчитали. В средата на август ще бъде лесно да реализирате намеренията, свързани с деловата сфера, но пък личните желания и планове ще се окажат неосъществими. В края на месеца вашата практичност ще ви послужи много добре.
Най-благоприятните за вас дни през август: 5, 6, 24, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През август Близнаците могат така да зарежат работата си, че едва ли не изцяло да се потопят в някакви развлечения и удоволствия. Ако през този месец сте планирали отпуск, то вашето нежелание да работите с нищо няма да ви навреди, но ако сте си позволили да се отпуснете "без откъсване от производството", гответе се за разоряващото недоволство на шефове, делови партньори или клиенти.
Освен това, очакват се шумни успехи в творческата сфера, но за самия процес на съзидание, ще се наложи да хвърлите много повече пари от обичайното и през третата десетдневка това може да се излее в конфликт с хората, с които имате общ бюджет.
В началото на август са вероятни многобройни ярки събития, които ще помните дълго време. В средата на месеца могат да ви припомнят някакви стари грешки, особено, ако отново допуснете подобен пропуск. В края на август ще се наложи да включите режим на икономии и по някакъв начин да се подчините на онези, които са много по-влиятелни от вас.
Най-благоприятните за вас дни през август: 5, 6, 7, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23, 30.

horoscope-rakРак


През август е възможно Раците да се сблъскат с трудности в деловата сфера, с каквито вече са били принудени да се справят преди известно време. Повторението на неприятна за вас ситуация ще ви научи на много неща и занапред вие активно ще избягвате всичко, което потенциално може да доведе до притеснителни обстоятелства.
Освен това, има вероятност да ви се наложи да променяте някакви свои дългосрочни планове. Впрочем, точно това ще бъде за добро - пред вас ще се отворят нови възхитителни перспективи и ако не ги изпуснете, то ще направите своя живот по-пълноценен, ярък, интересен, а дейността си - максимално плодотворна.
Началото на месеца ще бъде разнообразно – очакват ви и някакви победи, и неочаквани провали. В средата на август ще се наложи да се договаряте за нещо с човек, с когото обикновено се стараете да нямате вземане-даване. В края на месеца някои ваши битови начинания ще изискват сериозни финансови инвестиции, но пък и резултатът ще се окаже великолепен.
Най-благоприятните за вас дни през август: 2, 6, 8, 9, 16, 20, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 7, 11, 18, 21.

horoscope-lyvЛъв


През август Лъвовете могат да се нагърбят в деловата сфера със задължения, които дотогава упорито са отказвали да поемат. Не е изключено да ви обещаят добри пари за онези допълнителни усилия, с които до този момент са се опитвали да ви натоварят практически безплатно и сега вие ще предпочетете да се съгласите. Вероятно е и започване на дългосрочен, добре платен проект, който ще ви позволи да влезете в онази професионална общност, в която засега не ви допускат.
Освен това, очакват се превъзходни постижения в творческото поприще; предстои ви да получите огромно удоволствие от общуването с хора, които ви се възхищават; ще получите и неочаквани подаръци (и то не само материални).
В началото на месеца успехът в някакъв частен проект може да стане първа стъпка към някакви професионални постижения. В средата на август е възможно някой да ви даде добра характеристика и това ще реши въпроса за вашето участие в нещо доста перспективно. В края на месеца ще имате много работа, но този труд ще ви донесе и немалко полза.
Най-благоприятните за вас дни през август: 5, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 25.

horoscope-devaДева


Пред Девите през август се отварят множество интересни перспективи, много от които ще се "родят" от техните заслуги в миналото и благодарение на доброто отношение на влиятелни личности. Не е изключено вие да приемете няколко делови предложения едновременно, което на свой ред ще ви усложни живота, но пък ще понапълни сметката ви.
Освен това, има вероятност за някакво рисково, но весело пътешествие, което не само ще стане отлично приключение, но и ще ви вдъхнови за някои нови инициативи - професионални, творчески и просто утилитарно-битови. И още нещо, очаква ви познанство с човек, който ще внесе приятно разнообразие в живота ви.
В началото на месеца е възможно да похарчите известна сума за осъществяване на някакво свое желание и няма да съжалявате дори ако разходите са по-големи. В средата на август се очакват позитивни промени в професионалната сфера. В края на месеца вие най-вероятно ще направите нещо, което отдавна сте си обещали.
Най-благоприятните за вас дни през август: 1, 12, 13, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 16, 17, 23, 31.


horoscope-vezni

Везни


През август Везните могат да попаднат в доста некрасива ситуация на работното място. Не е изключено причината да са някакви ваши стари грешки, които както ще се окаже никой не е имал намерение да ви прощава. Постарайте се да намерите най-конструктивния изход от положението, иначе ще бъдете принудени да се съгласите с някакви неприемливи за вас условия.
Затова пък във всичко останало ви очаква доста радостен и изпълнен с позитивни впечатления месец - с активно общуване, с някакви празнични мероприятия, със занимания, които ви доставят върховно удоволствие. Има вероятност и за някакви нетрудови доходи, особено ако наскоро сте оказали някому ценна услуга.
В началото на август в деловата сфера ще се наложи спешно да се приключи някакъв проект, който е важен за много хора. В средата на месеца някакви събития ще провокират възникване на противоречиви желания. В края на август практически целият ви живот ще се определя от независещи от вас обстоятелства.
Най-благоприятните за вас дни през август: 15, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.


horoscope-skorpion

Скорпион


Скорпионите през август могат неочаквано дори за себе си да се върнат на някакво бивше работно място или да сменят сегашното поприще с онова, което винаги им се е струвало по-перспективно, но досега обстоятелствата не са позволявали да се реализират в него. Не е изключено да ви бъде предоставен шанс рязко да промените живота си и вие няма да пропуснете тази възможност, осъзнавайки, че от такива подаръци на Съдбата не се отказват.
Вярно е, че най-вероятно от вас ще се изисква преразглеждане на плановете за близкото бъдеще и е възможно временно да се наложи да забравите изобщо за почивка и конкретно за някаква отпуска, пък и с хората, които играят важна роля в живота ви, са вероятни конфликти.
В началото на месеца ще се изпълни някакво ваше желание, но това може да не се хареса някому от вашето обкръжение. В средата на август нещо от миналото активно ще повлияе върху настоящето. В края на месеца заради някакви промени в деловата сфера ще се наложи да свиквате с нови правила, да преподреждате бита си, да промените стила на облеклото и дори поведението си.
Най-благоприятните за вас дни през август: 16, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 13, 20, 24, 27, 31
.

horoscope-strelec

Стрелец


При Стрелците през август онази част от професионалната им дейност, която им е доставяла най-голямо удоволствие, може да си тръгне, и затова те или ще започнат да търсят нещо по-интересно, или ще останат на старото си място, но ще се съсредоточат основно върху творчество, което няма никакво отношение към работата им.
Освен това, вие най-вероятно често ще се поддавате на някакви свои желания, чиято реализация прави живота ви по-ярък и ви позволява да общувате с огромен брой хора. Вярно е, че през третата десетдневка ще се наложи да понамалите ентусиазма си, тъй като ще ви трябват пари и сили за нещо, свързано с битовата сфера.
В началото на месеца завършването на някакъв проект ще остави след себе се не само приходи, но и усещане за опустошеност. В средата на август вие може да създадете уникална творческа "рожба". В края на месеца ще се наложи да се договаряте за нещо с хора, с които вие априори разговаряте на различни езици.
Най-благоприятните за вас дни през август: 9, 16, 19, 20, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22, 29.


horoscope-kozirog

Козирог


Козирозите през август в деловата сфера ще получат шанс да се възползват от недостъпни по-рано възможности. Множество сложни ситуации, които не са ви позволявали да постигнете някакви цели, да преминете на по-високо ниво в кариерата или да увеличите доходите си, ще се променят в най-благоприятна за вас посока и ще отворят пред вас желаните хоризонти.
Освен това, вие най-вероятно ще привлечете вниманието на някаква ярка личност, която ще ви въвлече в някакви свои занимания и с това ще ви обогати с нови знания, навици, впечатления и съществено ще разшири кръга от хора, с които общувате. А и вероятно след известно време ще стане ваш близък приятел.
В началото на месеца изпълнението на някакво напълно материално, утилитарно желание ще ви донесе огромна радост. В средата на август вие ще можете да получите онова, което сте изпуснали. В края на месеца в много сфери ще се чувствате достатъчно комфортно, обаче ще възникнат затруднения с реализацията на неочаквани ваши желания.
Най-благоприятните за вас дни през август: 7, 14, 21, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 9, 13, 20, 27, 30.


horoscope-vodolei

Водолей


През август Водолеите най-вероятно ще бъдат принудени спешно и по не напълно приемлив за тях начин да довършват някакъв проект. Не е изключено някой да започне постоянно да ви притиска със срокове, а заради бързането получаването на достойни резултати ще се окаже не толкова просто и лесно.
Освен това, през третата десетдневка вероятно ви предстои да решите проблем от битов характер, с който вие някога сте се занимавали и с който сте разчитали никога повече да не се сблъскате. Възможно е за неговото повторение да бъдат причастни роднини, а към справяне с него да ви тласне човек, комуто не можете да откажете.
В началото на месеца реализацията на някакво старо желание или дълго спотайвана идея, може да провокира конфликт с някакъв егоистичен индивид. В средата на август ще се наложи често пъти да се подчинявате на обстоятелствата. В края на месеца проявена непредпазливост в някаква дейност може да доведе до необходимост да се погрижите за здравето си.
Най-благоприятните за вас дни през август: 8, 22, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.


horoscope-ribi

Риби


През август Рибите ще могат да направят своя живот по-ярък и интересен, възможно е да се отправят в някакво разкошно пътешествие или в свободното си време да се заемат с високохудожествен творчески проект. Това не само ще повлияе позитивно на вашето психическо състояние, но и ще ви позволи с един удар да решите няколко проблема.
Що се отнася до деловата сфера не се изключва известна неопределеност, която ще ви накара да търсите обиколни пътища и "резервно летище". И макар в резултат всичко да се окаже доста благополучно за вас, а спорната ситуация да се реши във ваша полза, вие ще похабите доста нерви. Не си "навивайте на пръста" и чакайте спокойно, докато обстановката се стабилизира.
В началото на месеца не си струва да се поддавате на порива да промените нещо в обичайната си визия - от трансформации ще пострада реномето ви. В средата на август някакви промени на работното място ще добавят грижи, но ще ви позволят да намерите общ език с авторитетна личност. В края на месеца не се препоръчва да се залавяте с ремонт и изобщо да преправяте и размествате в дома си.
Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 6, 9, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29
.

stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова


 



 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.