Хороскоп август

Хороскоп август

Хороскоп за месец август 2017 г.


horoscope-ovenОвен


През август Овните най-вероятно ще внесат в своята професионална дейност елемент на творчество или ще открият креативни помощници и съмишленици за създаването на някаква общност в родния колектив, което ще отговаря за връзките с обществеността или за свободното време на сътрудниците. При това се очаква активен труд, който ще донесе не само пари, но и власт над онези, които сега не ви се подчиняват.
Освен това, във вас може да възникне желание да се отправите в пътешествие, което по някакъв начин ще бъде свързано с вашето тщеславие. Например това може да бъде известен курорт, където почиват знаменитости или град, където е живял много известен човек.
В началото на месеца привързаността на някаква личност към вас ще ви бъде от полза. В средата на август се очаква интересно мероприятие, на което вие ще попаднете абсолютно случайно или дори практически против волята си. В края на месеца ще се наложи да се заемете със себе си - със здравето, външността си или просто ще попълвате гардероба си.
Най-благоприятните за вас дни през август: 22, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 25, 26.



horoscope-telecТелец


През август Телците очевидно ще се сблъскат с проблеми, провокирани от твърде егоистични хора. Не е изключено да ви се наложи да работите вместо човек, който ще излезе в непланиран отпуск, или просто ще се издъни със своите задължения и началниците ще ги прехвърлят на ваш гръб. Тази ситуация предполага вероятност от сривове на плановете и дори известни неприятности в личния живот.
Впрочем, третата десетдневка на месеца малко ще "подслади горчивия хап" - очакват ви някакви нетрудови доходи, блага, така или иначе свързани с реколтата, с пътуване, което ще повлияе позитивно върху вашето физическо или психическо състояние.
В началото на месеца се изпълняват някои дребни желания, а що се отнася до нещо по-съществено, ще се наложи да почакате до по-добри времена. В средата на месеца могат да ви потрябват допълнителни финансови инжекции за ваш проект. В края на месеца ще можете да обърнете в своя полза някаква съмнителна ситуация.
Най-благоприятните за вас дни през август: 4, 13, 14, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29
.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През август Близнаците очевидно ще се отпуснат и ще се поддадат на своите желания. Най-вероятно ще предпочетете не да работите, а да получавате удоволствия от живота, затова или си вземете отпуск, или просто ще имитирате бурна трудова дейност, а всъщност ще кръшкате от своите служебни задължения.
Освен това, има вероятност да стартирате проект, който няма да има никакво отношение към печеленето на пари, но пък ще ви позволи да се повеселите с приятели от душа и сърце и да организирате нещо, което ще се помни дълго време и от вас, и от онези, които привлечете към идеята. Например, това може да бъде някакъв фестивал или дори полет с въздушен балон.
В началото на месеца вие може да си спомните за някакво свое старо желание и да решите, че е дошло време да го реализирате. В средата на август е възможно вие да станете инициатор на някакво увлекателно мероприятие (идея). В края на месеца ще се наложи да "събирате камъни" и да отговаряте за нещо пред влиятелен човек, който ви е много ядосан.
Най-благоприятните за вас дни през август: 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 24, 31.

horoscope-rakРак


През август Раците най-вероятно ще бъдат въвлечени в някакъв креативен проект, който ще стане в известен смисъл отражение на тяхно старо желание. Вярно е, че за тази цел ще се наложи да измъквате на светло онези свои способности, които вие кой знае защо предпочитате да не използвате, или да се учите на нещо, абсолютно ново за вас.
Освен това, могат да ви въвлекат в нещо, в което от вас ще се изизсква определена смелост. Не е изключено дори да бъдете принудени да преодолявате някакви спотаени свои страхове и фобии. Затова след това приключение ще се почувствате така, сякаш сте се родили отново, пък и придобитият опит ще ви бъде полезен още неведнъж в ежедневния живот. При това ще се разшири кръгът на вашите интереси.
В началото на месеца ще се наложи да правите нещо, преодолявайки своето "не мога". В средата на август ще бъде необходимо да отделите повишено внимание на онези, за които отговаряте. В края на месеца може да постъпи интересно бизнес предложение за бъдещето.
Най-благоприятните за вас дни през август: 10, 14, 18, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 29.

horoscope-lyvЛъв


През август Лъвовете най-вероятно ще се изявят с пълна сила в професионалната и творческа дейност, което на свой ред ще им донесе и сериозни приходи, и известност в определени кръгове, и съществено повишение на авторитета сред равните им. При това голяма е вероятността да започнете нов етап в живота си, в който всичко ще бъде именно такова, каквото отдавна сте мечтали. Вярно е, че за това ще бъде нужно вашето волево решение.
Освен това може да заслужите и да получите някаква награда, при това не е задължително това да стане на трудовото поприще. Не е изключено обаче през третата десетдневка на месеца да се получат някакви "странични ефекти" от общата еуфория през месеца.
В началото на август успехите в работата ще отворят пред вас нови перспективи. В средата на месеца нещо, създадено от вас, ще ви позволи да постигнете някаква сложна и както някога ви се е струвало, нереална цел. В края на август някакво събитие малко ще ви "приземи", но работата или опасно увлечение ще ви помогнат да "изпуснете парата".
Най-благоприятните за вас дни през август: 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 12, 19, 26.

horoscope-devaДева


Девите през август най-вероятно ще се занимават с довършването на някакви работни и лични неща, които се точат вече няколко месеца или дори години. Не е изкключено, че за получаването на оптимален резултат да ви се наложи да се обръщате за помощ към хора, чийто ум е настроен доста по-различно от вашия собствен ум.
Освен това, за вас ще се появи възможност да се върнете към нещо, което както вие сте предполагали, отдавна си е отишло от живота ви. Това могат да бъдат и приятелски отношения, и някакво хоби, и дори местожителство. Голяма е вероятността причина за това да стане включително и промененият в известна степен мироглед, благодарение на което вие ще започнете да цените онова, което по-рано е било несъществено за вас.
В началото на месеца не отхвърляйте хора, които са заинтересовани от близко общуване с вас. В средата на август някаква ваша стара инициатива ще ви донесе и грижи, и приятни изненади. В края на месеца миналото може да стане настояще.
Най-благоприятните за вас дни през август: 2, 9, 22, 23, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 17, 31.

horoscope-vezniВезни


Везните през август най-вероятно ще намерят приложение на някакви свои таланти и ще съумеят да извлекат от това материална изгода и някаква друга, не утилитарна, но много приятна полза. При това пробни опити в непознато поприще ще отворят нови хоризонти за професионална самореализация.
Освен това, очакват ви ярки събития и мероприятия, на които вие очеивдно ще се изявявате в ролята на "гвоздей на програмата". Не е изключено благодарение на вашето активно участие в тези "безобразия", вие съществено да разширите кръга от хора, които се интересуват от дейността на вашата персона.
В началото на месеца се очаква някакво пътуване в състава на голяма група съмишленици. В средата на август е вероятен интересен проект на чужда територия. В края на месеца ще се наложи да се върнете към незавършени начинания, които предполагат дипломатически преговори.
Най-благоприятните за вас дни през август: 12, 18, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 13, 15, 20, 22, 29.

horoscope-skorpionСкорпион


През август Скорпионите очевидно ще бъдат принудени да си взаимодействат с хора, които са прекалено жизнерадостни и не желаят да възприемат адекватно действителността, и които със своето поведение ще нарушат някакви техни строго премерени планове. Не е изключено някакъв човек да се откаже да се съобрази с потенциалните рискове и действайки хаотично, да ви лиши от заслужения триумф в някакъв бизнес проект.
Освен това, някакво ваше хоби и увлечения могат да се обърнат в неприятности. Възможно е вие да сте прекалено увлечени от нещо, което на свой ред да повлияе негативно на организма ви или на работата ви.
В началото на месеца в професионалния и личен живот взимайте предвид "човешкия фактор". В средата на август се постарайте със своите действия да не се вкарате в задънена улица - изходът от там няма да ви хареса. В края на месеца ще се промени и то не без помощта на роднини, някаква ситуация, която ви нервира.
Най-благоприятните за вас дни през август: 8, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 18, 21, 25
.

horoscope-strelecСтрелец


През август Стрелците най-вероятно ще се заровят в проект, който ще им предложи някой от приятелите им. Голяма е вероятността участието в него да ви позволи не само да стабилизирате своето финансово положение, но и да реализирате някакви свои собствени идеи, които по-рано не са били приложими поради липса на подходящи условия.
Освен това, очевидно ви предстои да посветите много време на някакъв творчески проект, който ще ви помогне да удовлетворите своите креативни амбиции или порсто ще стане за вас точно онова удоволствие, на което можете да се отдавате безкрайно дълго, без прекъсване за храна и сън.
В началото на месеца някой, който се отнася благосклонно към вас, ще ви осигури нещо доста ценно за вас. В средата на август стари идеи могат да се трансформират в нещо наистина уникално. В края на месеца не са изключени конфликти с хора, които изискват от вас безупречно поведение или строго изпълнение на някакви предписания
Най-благоприятните за вас дни през август: 1, 3, 24, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23.

horoscope-kozirogКозирог


През август Козирозите ще се избавят благополучно от някакъв стар проблем или от негативната намеса в живота им на онези, които им "мислят изключително доброто". Голяма е вероятността да направите това, благодарение на идея, дошла в главата ви навреме, идея, доста нетривиална, а реализацията й веднага ще постави всичко по своите места и значително ще облегчи живота ви.
Освен това, е възможно да реализирате инициирано от вас пътуване, което ще се окаже доста по-увлекателно, отколкото сте очаквали, а и ще ви събере с хора, които ще ви отворят пътя към някаква елитарна общност.
В началото на месеца не са изключени солидни доходи от отдавна приключил проект. В средата на август в някаква ситуация вие очевидно ще тръгнете отзад напред и ще получите великолепни резултати. В края на месеца се очакват материални, но не финансови блага, с които вие ще можете да се разпореждате или да използвате доста дълго.
Най-благоприятните за вас дни през август: 4, 5, 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 10, 17, 21.

horoscope-vodoleiВодолей


През август Водолете могат да се сблъскат с многобройни трудности практически във всички сфери на живота, а всичко, което те ще постигнат, ще бъде не "благодарение на", а "въпреки". Най-вероятно събитията през този месец ще закалят характера ви, ще ви направят по-издръжливи и непробиваеми, ще ви подарят безценен опит, но и някакви материални блага, ако ви стигнат силите да ги "отхапете със зъбите".
Освен това, има вероятност да направите неочаквано пътуване, в което ще се отправите по нечия воля или под влиянието на някакви обстоятелства. Не е изключено вие да не можете да се откажете от това пътуване, дори то сериозно да наруши плановете ви.
В началото на август не бива да забравяте, че приятелите ви могат да ви помогнат за много неща и да не скривате своите проблеми от тях. В средата на месеца решението на някакъв човек очевидно ще ви причини много неудобства, но пък възползвайки се от момента, вие ще можете да осъществите някакво свое желание. В края на август ще ви върнат дълг или внезапно ще ви дарят нещо.
Най-благоприятните за вас дни през август: 2, 8, 9, 12, 16, 26..
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6.


horoscope-ribi

Риби


През август Рибите най-вероятно ще се заемат с онези ангажименти, които са оставили сами на себе си поради натоварен график в работата си или поради определена подредба на приоритети. При това голяма е вероятността някакво събитие да стане не само повод за оптимизъм и съставяне на приятни планове, но и за промяна в начина на живот.
Освен това, много хубави неща ще ви донесат хора, които отдавна са във вашия най-близък кръг на общуване. Не е изключено те да ви и подкрепят в някои ваши начинания, да ви осигурят ново хоби и да ви поканят на пътешествие там, където е много красиво, разкошно, вкусно и весело.
В началото на месеца неочаквано може да се изпълни ваше желание, което самите вие сте се страхували да признаете пред себе си, за да не го "урочасате". В средата на август някаква необходимост, очевидно ще ви накара да се върнете към дела, свързани с роднини или финанси. В края на месеца има вероятност от дребни спорове със съседи или с не особено близки приятели.
Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 10, 11, 14, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30.


stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.