Хороскоп за февруари 2018 г.

Хороскоп за февруари 2018 г.

Хороскоп за месец февруари 2018 г.


horoscope-ovenОвен


През февруари Овните могат да започнат няколко дългосрочни проекта, всеки от който ще предполага чести пътувания, общуване с голям брой хора, отваряне на нови хоризонти и може би стъпване на международно ниво. И при това, вие най-вероятно ще прекратите сътрудничеството си с онези личности, които са свикнали да действат по старому и не възприемат нищо съвременно и модерно.
Освен това, често ще ви обземат някакви странни желания, и вие вероятно ще се хвърляте да ги реализирате, без да се съобразявате с мнението на околните и с някои битови задължения, тъй като ще сметнете, че сте заслужили тези бягства и възможност поне рядко да излизате от действителността.
В началото на месеца някакъв доста абстрактен план неочаквано ще се оформи в напълно жизнеспособна стратегия. В средата на февруари ще са ви много полезни знания и умения, които отдавна не сте използвали. В края на месеца ви очакват доходи от някакъв стар проект.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 4, 11, 18, 19, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 10, 16, 17, 23, 24.horoscope-telecТелец


През февруари Телците могат да се сблъскат с необходимостта да повишат своята квалификация. Не е изключено за реализацията на някакъв нов проект вашите знания и умения да се окажат недостатъчни, затова да се наложи не само да се учите, но и с мъка да допуснете в съзнанието си нещо, което засега все оше не разбирате.
Освен това, вероятно ще имате проблеми в междуличностното общуване, които ще доведат след себе си и смяна на доставчиците на някакви стоки или услуги. Възможно е да ви се наложи да се обърнете за помощ към чуждестранни специалисти, които ще ви препоръча някой от приятелите или деловите ви партньори. Впрочем, още през третата десетдневка на месеца вие ще разберете, че това е било за добро.
В началото на февруари не си струва да купувате нищо скъпоструващо - придобивката едва ли ще се окаже сполучлива, а по някакви причини няма да можете да я върнете. В средата на месеца се очаква възобновяване на някакво старо сътрудничество. В края на февруари вие ще научите много за себе си и това ще стане следващата стъпка в изграждането на вашата личност.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 2, 12, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През февруари на Близнаците няма да им бъде никак леко в професионалната сфера. Голяма е вероятността някакви ваши стари грешки да не позволят на влиятелни личности и потенциални партньори да ви възприемат сериозно, затова проектът, на който сте разчитали, може да ви подмине. Пък и усилията, които полагате в работата си, не винаги ще дават адекватни и позитивни резултати.
Затова пък в междуличностното общуване и в творческата ви реализация всичко ще бъде просто прекрасно. Очакват ви интересни познанства, ще бъдете увлечени от някакви нови интереси, онова, което създавате в свободното си време, ще намери своите почитатели. И между другото, впоследствие всичко това е възможно да започне да ви носи и някакъв доход.
През първата десетдневка на месеца вие ще генерирате непрекъснато някакви нови креативни идеи. Вярно е, че засега няма да успеете да си спечелите нито пари, нито авторитет. В средата на февруари някакво пътуване вероятно няма да се получи твърде удачно. В края на месеца ще имате нужда от съвета на специалист.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 18, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22.

horoscope-rakРак


През февруари на Раците им предстои да събират плодовете на своята дейност. Не е изключено пътуване, от което вие няма да очаквате нищо позитивно, но което внезапно ще ви донесе нещо много хубаво, заради това, което сте направили в миналото - слава, пари или възможност да започнете нов проект, който вие вече отдавна обсъждате със съмишленици.
Освен това, благополучно ще се възстановят отношенията ви с хора, с които сте имали сериозни разногласия. Вие ще престанете да възприемате твърде остро някакви грешки и охотно ще вървите към контакт. Вярно е, че във вашите действия ще има повече сметка, отколкото сантименти, но въпреки това вие ще започнете да общувате с тези хора напълно нормално.
В началото на месеца някакви правила или ограничения неочаквано ще ви бъдат от полза, вероятно ще осъществите и пътешествие. В средата на февруари някаква ваша идея ще изисква получаването на нови емпирични знания. В края на месеца очаквайте преговори с човек, който ще ви бъде нужен за някакъв проект.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 5, 8, 12, 15, 22, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 13, 17, 27.

horoscope-lyvЛъв


През февруари Лъвовете успешно ще се занимават с индивидуални проекти и ще участват в някаква колективна дейност, която ще обедини няколко съмишленици. Не е изключено и получаването на доста солидни доходи от страна на хора или организации, базирани в други градове или дори страни.
При това вие можете благополучно да се простите с нещо, което вече отдавна е престанало да ви устройва, заради това, че положените усилия не съответстват на заплащането или не дават желания резултат. Вярно е, че трябва да бъдете готови за факта, че това ще стане повод за конфликти с някого от обкръжаващите, поради недоволството му от вашето решение.
В началото на месеца се очаква интересен проект, но той ще изисква от вас психическо напрежение. В средата на февруари за вас ще се появи възможност да осъществите някакво свое старо желание. В края на месеца е вероятно стартирането на нещо, което не само ще ви донесе добри пари, но и ще ви осигури нов професионален опит.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 1, 11, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24.

horoscope-devaДева


През февруари Девите могат да се окажат в нелеко положение. Не е изключено на работното ви място да бъде замислена някаква реорганизация и за да не изпаднете извън борда, да ви се наложи спешно да усвоявате някакви нови премъдрости и да поемете върху себе си допълнителни ангажименти. Е, или пък да си потърсите друго място за дейност.
Освен това, има вероятност да не ви одобрят кредит или да ви принудят преди крайния срок да се разплатите с някакви дългове, затова още сега включете режима за икономии и не планирайте за февруари никакви скъпоструващи покупки. Пък и изобщо с финансите следва да се отнасяте по-стриктно. Разбира се, ако имате нужда, стари приятели ще ви помогнат, но самите вие обаче едва ли ще поискате да сте финансово зависими от тях.
В началото на месеца е възможно някакви ваши очаквания да не се оправдаят. В средата на февруари бъдете предпазливи със своите желания - онези, които ще се сбъднат, няма да ви зарадват твърде много. В края на месеца е възможно да се наложи да отделите повече внимание на своето здраве.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 8, 16, 22, 23.horoscope-vezniВезни


През февруари Везните най-вероятно ще водят някакви интересни преговори, при това едновременно с няколко души, които не се разбират помежду си. Не е изключено вие да се опитате да създадете група за реализация на някакъв мащабен проект или просто да получите възможно максималната полза от взаимодействието с всеки един от тези персони.
Освен това, има вероятност да се наложи да пътувате в командировка натам, където не ви се иска особено много. Впрочем, пътуването ще се получи доста успешно и ще ви подари незабравими преживявания. И още нещо, чака ви обновяване на кръга от хора, с които общувате, чрез някаква общност, в която вие ще попаднете благодарение на своя нов статус.
В началото на месеца за вас ще се появи възможност за свободен избор по въпрос, по който по-рано не е имало алтернатива. В средата на февруари вие може би ще се върнете към своя стар имидж, за да очаровате онези, които не възприемат добре някои промени, случили се с вас. В края на месеца много неща ще зависят от умението ви навреме да премълчите.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 2, 5, 9, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 13, 20, 25.


horoscope-skorpion

Скорпион


През февруари на Скорпионите им предстои да се учат на онова, което отдавна ги интересува. Не е изключено да решите да смените работното си място или дори сферата на дейност, заемайки се с нещо, към което чувствате призвание, а за тази цел ще са ви нужни нови знания, навици и някакви ваши собствени разработки по дадения въпрос.
Освен това има вероятност да ви се наложи отново да уреждате отношенията си с хора, които вие лично преди известно време сте зачеркнали от живота си. Най-вероятно вие дори няма да се откажете да преклоните глава пред тях, тъй като ще сте наясно, че без тяхната подкрепа няма да можете да реализирате някакви важни сега за вас идеи.
В началото на месеца е възможно да изгенерирате абсолютно нехарактерна за вас идея и да направите дори невъзможното за нейното реализиране. В средата на февруари във вас ще се появят някакви фантастични желания. В края на месеца се очаква начало на дългосрочен проект в сътрудничество с хора, които жадуват да се научат на нещо от вас.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 6, 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 12, 16, 19, 23, 26
.

horoscope-strelec

Стрелец


През февруари Стрелците ги очаква активна реализация в професионалната сфера. Техните многобройни успехи ще бъдат добре заплатени и ще им донесат стабилен резерв за бъдещето. При това съществено ще нарасне броят на хората, заинтересовани от вашите услуги, знания или умения, затова вие ще можете да установявате своите правила и да диктувате известни условия.
Освен това, не е изключено да започнете собствен бизнес, към който да привлечете и приятели, и онези "другари по съдба", които са фанатично предани на интересуващата ви сфера на дейност. И още, вие най-вероятно най-накрая ще си изясните какво е важно за вас, а какви аспекти от живота ви вече отдавна е време да оставите в миналото.
В началото на месеца някакви ваши идеи ще станат отправна точка за позитивни промени в деловата сфера. В средата на февруари ще се наложи да убеждавате някого в нещо, пускайки в ход характерни особености. В края на месеца има вероятност от конфликти с онези, които не успяват да ви следват, които не са свикнали да действат стремително.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 8, 9, 10, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14.


horoscope-kozirog

Козирог


През февруари Козирозите най-вероятно ще се заемат с възстановяване на стари и установяване на нови контакти, търсене на по-перспективни възможности, завършване на някакви сътрудничества и предсрочно изпълнение на някои задължения. При това има вероятност дя получите няколко интересни делови предложения. Вярно е, че за да ги приемете, ще трябва да се решите на преместване или на продължителна командировка.
Освен това, ви предстои да "пуснете на свобода" човек, комуто е станало тясно редом с вас. Това може да е и пораснало дете, и подчинен, надраснал своята длъжност и мечтаещ за по-ярка кариера, и приятел, който изведнъж е престанал да ви одобрява и подкрепя.
В началото на месеца ще се наложи да направите някакъв избор и от това какво ще предпочетете, ще зависи ващето бъдеще. В средата на февруари не е изключено да подпишете някакъв дългосрочен договор. В края на месеца е възможно пътешествие, по един или друг начин свързано с вода.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3, 11, 13, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 12, 15, 19, 22, 26.

horoscope-vodolei

Водолей


През февруари Водолеите максимално ще разкрият своя потенциал, при това както в професионалната сфера, така и на ниво някакво творчество. Това ще привлече към вас нови материални и духовни блага, ще ви позволи да преминете на следващото ниво в кариерата и дори да покажете своите умения и таланти пред хора, които живеят в друга страна.
Освен това, съществено ще се подобри вашето физическо и психическо състояние, ще се появят повече поводи за радост и оптимизъм, към вас ще искат да се приближат хора, за които по-рано вие изобщо не сте представлявали никакъв интерес. И изобщо, животът ви ще стане много по-наситен, изпълнен с повече разнообразни, ярки събития и лични победи.
В началото на месеца някакво ваше особено постижение по радикален начин ще промени вашия живот. В средата на февруари ви предстои да избирате от няколко алтернативи най-преспективната. В края на месеца с вас ще се случи нещо такова, което практически ще ви направи друг човек.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 13, 14, 15, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 25.

horoscope-ribi

Риби


През февруари Рибите могат да се сблъскат с трудности в работата и за да се справят с тях, ще им се наложи да потърсят някакъв особен подход към хората, от които зависи тяхното благосъстояние. Възможно е да бъдете принудени да се съгласите с проекти, които не ви харесват твърде много, да участвате в мероприятия, инициирани от не особено здравомислещи шефове и да овладявате навици, които не са ви нужни.
Освен това има вероятност много по-често да ви изпращат в разнообразни командировки и това да усложни изпълнението на вашите текущи, ежемесечни служебни задължения. Ще се наложи да се справяте по някакъв начин.
В началото на февруари не оставяйте без внимание психическото състояние на шефа си — своевременно и ненатрапчиво оказаната му подкрепа ще предотврати много проблеми. В средата на месеца ще се породят нови желания, а най-важното — възможност да ги осъществите. В края на февруари ще започне да се променя някаква неудобна за вас ситуация.
Най-благоприятните за вас дни през февруари: 9, 12, 17, 18, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7.

stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.