Хороскоп за декември

Хороскоп за декември

Хороскоп за месец декември 2017 г.



Овен


През декември Овните ще могат да възстановят своето положение, да върнат назад ситуациите, които не ги устройват, да си върнат благоразположението на хората, които са обидили или разочаровали. Ще се появят за вас и нови съюзници, приятели, съмишленици. Ще се подобрят финансовите дела, има вероятност за рязко увеличение на доходите. Вярно е, че за тази цел обаче ще се наложи да осъществите не съвсем легитимна сделка.
Освен това, вие най-вероятно ще пожелаете да разширите своите хоризонти и възможности, затова ще започнете някакво обучение, което очевидно ще бъде свързано с нещо чуждестранно - с чужд език или с някакви технологии, които активно се използват в чужбина.
В началото на месеца някакви катаклизми на работното място и трудности в общуването с колеги могат да ви тласнат към съдбоносно решение. В средата на декември вие вероятно ще осъществите желание, за което по-рано дори не сте си позволявали да мислите. В края на месеца някои ваши самоотвержени действия ще дадат великолепни резултати.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 2, 8, 15, 16, 23, 29, 30.



horoscope-telecТелец


През декември Телците могат да се сблъскат със сериозни проблеми в работата. Ще бъде трудно решаването дори на най-елементарните задачи, да не говорим пък за нещо по-глобално. Изобщо по-добре е този период да прекарате в отпуск - така ще избегнете и неприятностите, и преразхода на сили - както физически, така и морални.
Затова пък на битово ниво месецът най-вероятно ще се окаже доста ползотворен. Вие ще можете да довършите онези домашни задачки, които отдавна "висят", да намерите някакви специалисти, които ще ви извадят от трудно положение и с които ще ви свърже дългосрочно и качествено сътрудничество. Пък и в интериора на жилището си очевидно ще внесете някакви интересни промени.
Началото на декември би било добре да посветите на решаването на най-трудните професионални задачи - след 7 декември практически с тях ще ви бъде невъзможно да се справите. В средата на месеца избягвайте големите покупки. В края на декември ще се появи човек, който ще ви подкрепи за много неща.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 1, 2, 4, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През декември на Близнаците ще се наложи да вземат участие в нещо, което по-рано успешно са избягвали. Голяма е вероятността просто да ви заставят да направите това, заплашвайки да ви лишат от бонус или някои други блага. Затова пък, ако вие безропотно се съгласите, ще си осигурите подкрепата на влиятелна личност и ще получите някакви приятни бонуси, пък и ще си запазите нервите.
Освен това, на преден план могат да излязат начинания, в които ще се окаже много полезно вашето умение да манипулирате хората. Не е изключено да ви потрябва нечие съдействие, а за да го получите, ще се наложи да "подърпате конците".
В началото на месеца конфликт с някого от околните може да ви тласне към известни нехарактерни за вас действия. В средата на декември не е добра идея да се поддадете на своите желания - те ще се окажат разрушителни; пазете здравето си. В края на месеца своевременното подчинение ще ви избави от много неприятности.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

horoscope-rakРак


През декември Раците очевидно ще лавират ловко между няколко противоборстващи страни и в резултат не само ще запазят своето положение, но и ще получат много повече отколкото активните участници в противопоставянето. Много ще ви помогне вашата интуиция и придобитият в миналото опит. Важна роля ще изиграе и вашият нюх за неприятности.
Освен това, може да очаквате сериозни успехи в професионалната сфера, които вярно е, че едва ли ще бъдат особено забелязани от влиятелни личности, но пък ще ви дадат много по отношение на саморазвитие и перспективи. И още, най-вероятно ви предстои да започнете нещо такова, което в крайна сметка ще стане важна част от живота ви.
В началото на месеца някой от верните ви приятели може да ви придума за някакво пътешествие или приключение. В средата на декември е вероятно да се сблъскате със сложна в психологически план, но доста изгодна за вас ситуация. В края на месеца не си струва да се разстройвате заради пренебрежението на хора, които са с по-високо положение от вашето – скоро ще получите онова, което ви се полага.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 6, 14, 25, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 19, 23, 26.

horoscope-lyvЛъв


През декември на Лъвовете ще им бъде доста трудно – ще се натрупат множество ангажименти, които ще се окаже просто невъзможно да бъдат отложени или игнорирани. така че ще се наложи да стиснете зъби и да работите, работите, работите. Ситуацията ще се задълбочи и от умора, при това не толкова физическа (макар че и това го има), колкото психическа. Затова настоятелно ви се препоръчва все пак да намирате време за малки приятни моменти и любими занимания.
Освен това, внимание ще изискват и приятели или хора, с които сте свързани с някакъв креативен проект извън професионалната ви дейност. Ще ви се наложи често да ги изслушвате и да обсъждате с тях идеите им, плановете и желанията, а може би и да ги измъквате от депресия или творчески кризи.
В началото на месеца вие успешно ще реализирате някакъв страничен проект и ще получите за него прилична сума. В средата на декември старателно планирайте своите неща и не отстъпвайте от програмата си, иначе няма да се справите с поставените задачи. В края на месеца ще се появи нова цел.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 7, 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30.

horoscope-devaДева


През декември Девите ще укрепят своето положение благодарение на това, че в точното време и на правилното място ще демонстиррат преданност към определен ред, власт или един конкретен човек, за когото не се съмняват, че е специален. Очевидно, за вас такова поведение ще бъде точно пресметнато, дългосрочна интрига, насочена към това да се изкачите по социалната стълба и да се подсигурите в нещо.
Освен това, за вас скоро ще се появи възможност по този начин да инвестирате пари, за да получавате дивиденти веднага от няколко източника. А що се отнася до междуличностното общуване вероятно ще имате проблеми - мнозина от околните няма да разберат и няма да ви подкрепят, най-малкото на първия етап на някои ваши действия.
В началото на месеца не е подходящо да купувате стоки чуждо производство - те ще се окажат с недобро качество. В средата на месеца много ще зависи от обема на вашите знания. В края на декември ваши постъпки ще привлекат към вас мощен съюзник.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 6, 9, 10, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 8, 14, 21, 22, 28, 29.

horoscope-vezniВезни


През декември Везните най-вероятно ще се окажат в доста двусмислена ситуация – да изпълнят някакво служебно задание ще им бъде трудно по морално-етични причини, а да се откажат от него - невъзможно, поради потенциални неприятни последствия. Ще се наложи по някакъв начин да излезете от това положение, така че да бъде "и вълкът сит, и агнето - цяло".
Освен това е възможно да възникне потребност от промяна в начина ви на живот. Възможно е да намерите нов смисъл в живота си в религията, да се увлечете по някакви специфични духовни практики или просто да смените начина си на хранене. Не е изключено и до вас да се появят хора, които да внесат корекции във вашия мироглед и разбирания за света.
В началото на месеца вътрешното безпокойство ще ви тласне към постъпки, които ще доведат до емоционално узряване. В средата на декември ще се наложи да обвържете съвест и необходимост. В края на месеца очаквайте противопоставяне на някакъв влиятелен човек; победата ще изизсква сериозни психически усилия и находчивост.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 8, 9, 11, 13, 15, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 5, 10, 17, 19, 26, 31.

horoscope-skorpionСкорпион


През декември Скорпионите ще задействат с пълна сила способностите си, заложени им от природата, ще използват всички свои силни страни и придобити умения, благодарение на което ще постигнат всички поставени цели, ще се снабдят с нови ресурси, ще открият за себе си главозамайващи перспективи.
При това най-вероятно обаче ще ви се наложи не само да получавате, но и да давате, да участвате в социални "игри", които лично на вас не са ви нужни, да уреждате, а след това и да поддържате многобройни контакти с хора, които ще ви бъдат полезни само еднократно, след което ще станат обикновен баласт.
В началото на месеца вие очевидно ще уравновесите някои аспекти в живота си. В средата на декември може би ще се откажете от идея, която по-рано ви се е струвала суперважна; не е изключено в живота ви да се появи нещо, което ще зачеркне нейната актуалност. В края на месеца се очакват сериозни успехи "на всички фронтове".
Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 13, 14.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 18, 22, 25, 29.

horoscope-strelecСтрелец


През декември Стрелците е възможно да бъдат въвлечени в нещо, от което разбират малко. Не е изключено, някой да реши да се възползва от вашата увличаща се натура, за да ви натрапи ролята на "тежка артилерия". Впрочем, дори от тази двусмислена ситуация вие ще извлечете определена полза и със сигурност няма да останете на загуба.
Освен това, има вероятност да сплотите около себе си малък (или пък не толкова малък) екип от съмишленици, които да заразите с някаква своя идея и да поведете борба - за светлото бъдеще или с "вятърни мелници", това вече ще зависи от това какво преобладава във вас - прагматизъм или идеализъм и неугасим хъс.
В началото на месеца очевидно ще се появи желание да се научите на нещо необичайно, нещо, което може едновременно и да носи доход, и да доставя удоволствие. В средата на декември се очаква пътуване, което да изясни нещо в някаква ситуация или дори изобщо в живота ви. В края на месеца не спорете с хора, които са по-влиятелни от вас.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 16, 17, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13.

horoscope-kozirogКозирог


Козирозите през декември най-вероятно ще стъпят на следващото ниво в кариерата и в професионалното си развитие, а заедно с това и ще се научат да играят онези игри, които по-рано са смятали за неприемливи за себе си. Не е изключено, заради постигавето на някаква цел да се наложи да отстъпите от принципите си; наградата ще бъде пораснали доходи и нови полезни връзки сред хора, които са с по-високо положение от вашето.
Освен това, има вероятност да се борите с умората и напрежението по някакъв екстремен, опасен начин. Може да нарасне потребността ви от редовно изхвърляне на андреналин и натрупано недоволство от някаква ситуация.
В началото на месеца ще се наложи да избирате "по-малката от две злини". В средата на декември в името на успехите в деловата сфера вие можете да захвърлите някои други ангажименти и да провокирате недоволството на онези, които жадуват персонално, лично общуване с вас. В края на месеца ви предстои да станете по-влиятелни или по-богати.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 16, 19, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 21, 25.


 

horoscope-vodoleiВодолей


През декември Водолеите едва ли ще постигнат някакви съществени успехи в деловата сфера, но затова пък им предстои значително "да пораснат" в личностен план, да станат по-умни, по-опитни, по-мъдри. Голяма е вероятността да се срещнете с няколко важни за вашето битие ситуации, след които вие лесно ще се справите с онези трудности, които по-рано са ви поставяли в безизходно положение, карали са ви да нервничите и да прибягвате до помощта на околните, да търсите начини за релаксация.
Освен това ще се промени вашият начин на живот или ще смените местоживеенето си. Не е изключено към това да ви тласнат хора, с които вие сте тясно свързани, но които дотогава не сте възприемали в качеството на "движеща сила".
В началото на месеца е вероятен краткосрочен, но интересен и доходен проект. В средата на декември едновременно от няколко източника ще дойде информация, която ще ви накара да се замислите и да внесете корекции в своя живот. В края на месеца се постарайте да не влизате в интриги на работното си място - те ще ви струват твърде скъпо.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 9, 13, 16, 20, 21, 22, 23, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.


horoscope-ribi

Риби


През декември Рибите най-вероятно ще покажат на околните, че могат да бъдат истински "акули". Голяма е вероятността да се борите за някаква цел и да отстоявате някакви свои интереси с такъв ентусиазъм и дори с агресия, че "да схрускате" всеки, застанал на пътя ви. И между другото, може би ще приберете и онова, което някога е принадлежало на тези неразумни персони.
Освен това, вие можете да изгенерирате някаква глобална идея, на чиято реализация да посветите не само този месец, но и следващите две и малко повече години. Това ще ви направи по-силен, по-уверен в себе си човек, "подкован" по някакви специфични въпроси. А пък резултатът ще стане вашата гордост и ще промени нещо около вас.
В началото на декември бъдете по-внимателни с хора, които са с двоен морал. В средата на месеца се очаква начало на нов етап, в който вие ще покажете онези черти на характера си, които обикновено скривате. В края на декември ви очакват солидни приходи.
Най-благоприятните за вас дни през декември: 7, 11, 14, 21, 22, 24, 25, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.


stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.