Хороскоп за ноември

Хороскоп за ноември

Хороскоп за месец ноември 2017 г.


horoscope-ovenОвен


През ноември Овните могат да се сблъскат с невъзможността да реализират някакви свои професионални идеи, поради безотговорността на онези, без които осъществяването на намеренията по принцип е нереално. Ще се наложи да търсят особени методи на въздействие върху тези хора или да се обърнат за помощ към хора, умеещи да манипулират и мотивират.
Освен това, не са изключени финансови проблеми, провокирани от това че вие няма да съумеете навреме да прецените потенциалните рискове и да избегнете солидни разходи. Постарайте се през този месец да не замисляте нищо скъпоструващо, особено ако не можете да си позволите да надплащате за всичко. И от някои глобални придобивки също е добре да се въздържите.
В началото на ноември поради неочаквано възникнали препятствия, очевидно ще се наложи да се откажете от някои свои планове. В средата на месеца е вероятно изтощаващо противопоставяне на шефове или на някого от колегите. В края на ноември ви очакват нови приятни познанства с хора, които впоследствие ще ви помогнат и в работата.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 1, 2, 7, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 4, 10, 17, 18, 24, 25.



horoscope-telecТелец


През ноември Телците могат кардинално да "прочистят" своя кръг на общуване, отказвайки се от контакти с онези хора, които волно или неволно ви вредят, пречат в нещо, изискват финансова помощ и ви карат да изпитвате негативни емоции. Тяхна достойна замяна неочаквано ще станат хора, за които вие практически сте забравили - онези, с които сте се запознали в друга страна, приятели от ранното детство, бивши колеги и т.н.
Освен това, през този месец ви предстои да се върнете към начинания, които по-рано сте отлагали поради недостиг на някакви ресурси или заради това, че те просто не са били спешни. За решаването на поставените задачи, най-вероятно ще ви помогнат някои специалисти.
В началото на ноември спонтанно и доста рязко решение ще стане начало на някакви съществени промени. В средата на месеца за постигането на важна цел ще се наложи да разработвате цяла стратегия. В края на месеца вероятно ще имате чести срещи с хора, с които някога са ви свързали много неща.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 3, 6, 7, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През ноември Близнаците ще постигнат доста успехи в деловата сфера. За това ще ви помогне не само вашият професионализъм, но и особеното отношение на хората, за които вие сте интересен обект за наблюдение и изучаване. Най-вероятно вашата работа от доста време се следи от някакви влиятелни личности, които ще подпомогнат вашето преминаване на по-висока длъжност или получаването на някои перспективни поръчки.
Освен това, очевидно ви предстои да се сдобиете с полезни връзки, да установите контакт с нови сътрудници, да участвате в някакви социални мероприятия и дори е възможно да поведете след себе си част от трудовия колектив.
В началото на месеца реализирането на някакво желание може да даде интересни, макар и непредсказуеми резултати. В средата на ноември много неща ще зависят от вашето умение да предвиждате ситуацията с няколко крачки напред. В края на месеца не е изключена караница с приятел, комуто преди известно време сте доверили ваша особена тайна.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 5, 6, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23, 30.

horoscope-rakРак


През ноември Раците могат да бъдат въвлечени в някаква интрига, замислена от някого като нещо "за всеобщото благо". Живейте със своя ум, не вярвайте на високопарните слова на околните и не позволявайте да ви манипулират, иначе ще пострада вашата професионална репутация, което на свой ред ще доведе до снижаване на вашите доходи.
Освен това, не си струва да планирате паралелно два големи проекта - вие няма да можете да се занимавате с двата едновременно, без това да се отрази на качеството на резултатите, а и такава интензивна работа няма да се отрази добре на вашето психическо състояние. И още - през този месец не ви се препоръчва да се товарите с чужди задължения и да се залавяте с нещо, което не сте изучили на професионално ниво.
В началото на ноември избягвайте всякакви спонтанни решения - те няма да бъдат само ваши, а ловко вложени в главата ви. В средата на месеца се очаква среща с човек, който ще ви преподаде важен и полезен урок. В края на ноември е възможно да пътувате към място, където се чувствате много добре.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 2, 6, 8, 16, 20, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 21

horoscope-lyvЛъв


Лъвовете през ноември най-вероятно ще се занимават едновременно и с изпълнението на своите преки служебни задължения, и с някакви лични, индивидуални проекти. Това на свой ред ще ви донесе солиден приход, но може да провокира не само недостиг на сили, но и недоволство от страна на не толкова успешни хора.
Освен това, очевидно ви предстои да организирате пътуването на някакъв творчески колектив или група от съмишленици. Вярно е, че на началния етап вие ще бъдете принудени да приемете някакви условия, които няма да ви устройват, но след това ситуацията ще се балансира, вие ще можете да промените онова, което не ви харесва, и всичко ще се получи по най-чудесен начин.
В началото на месеца нещо ще ви се получи много лесно и това ще предизвика завистта на околните. В средата на ноември не са изключени разправии с приятели, особено ако не умеете да сдържате емоциите си. В края на месеца някакъв спорен въпрос ще се реши във ваша полза.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 5, 9.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.

horoscope-devaДева


През ноември на Девите очевидно ще се наложи да сложат в ред някакви дела, така или иначе свързани със спорни въпроси, с нотариус или с юристи. Не е изключено да ви задължат да се заемете с това, за да погасите някакви задължения или да разрешите конфликт с някакъв човек.
Освен това, вероятно ще работите по нови професионални проекти, които ще бъдат основани на получени неотдавна навици или знания. Възможно е в тях да ви въвлекат хора, които са изпълнени със симпатия и уважение към вас, породени по време на вашето общуване с тях по-рано. Очаква се през този месец и някакво събитие, което ще ви бъде доста трудно да обясните логично.
В началото на ноември нещо в живота ви ще изисква решителни действия и радикални мерки. В средата на месеца някакво пътуване няма да даде очакваните резултати. В края на месеца този, с когото временно сте изгладили отношенията си, може отново да стане враг.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 1, 12, 13, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 16, 17, 23.

horoscope-vezniВезни


Везните през ноември могат да започнат нов етап в професионалната си дейност. Не е изключено да смените местоработата си или да преминете на по-висока длъжност. Във всеки случай обаче това ще бъде съпроводено с адаптация към околните, с някакви недоразумения и емоционално напрежение. Награда за неудобството ще стане повишаването на месечния ви доход и възможността за пълноценна реализация.
Освен това, има вероятност да направите пътуване, което ще бъде замислено като развлекателно, а реално ще ви донесе практическа полза - може да се запознаете с нужните хора, да направите крупна придобивка или да намерите източник на вдъхновение, ако сте творческа личност, осигуряваща доходите си чрез своите творби.
В началото на месеца ще се появи шанс да осъществите старо свое желание. В средата на ноември се постарайте да не реагирате на изказвания по ваш адрес. В края на месеца е възможно да установите делови и приятелски отношения с човек от друга страна.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 15, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

horoscope-skorpionСкорпион


Скорпионите през ноември най-вероятно ще бъдат принудени да сменят тактиката за постигане на професионалните си цели и да скрият в известна степен своя нелек характер. Вие няма да постигнете нищо в деловата сфера, ако не станете по-дружелюбни и сговорчиви, тъй като през дадения период водеща роля в реализацията на вашите проекти и в решаването на поставените задачи ще изиграе симпатията, която изпитват към вас, хората, с които ще ви се наложи да си взаимодействате много близко.
Освен това, през този месец очевидно ви очаква цялостна преоценка на ценностите, която ще доведе до личностно израстване. Предстои ви да се промените в по-добра посока, да станете по-мъдри, да намерите нови духовни ориентири, да се научите на нещо, което по-рано не сте били овладели, просто защото не сте били готови за това.
В началото на ноември някаква ваша блестяща идея ще ви помогне да получите някои блага. В средата на месеца можете да очаквате успехи в социалната сфера. В края на ноември ще се наложи да установите отношения с човек, който знае много.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 16, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 10, 13, 20, 24, 27.

horoscope-strelecСтрелец


През ноември Стрелците най-вероятно ще съвместят успешно два вида дейност - професионална и творческа или изпълнението на служебни задачи с реализацията на някакъв страничен проект, който няма отношение към основната им специалност. И едното, и другото ще удовлетвори вашите амбиции и ще донесе нелош приход.
Освен това, предстои ви да станете основна фигура в някакво мероприятие. Виж, що се отнася до взаимоотношенията на междуличностно ниво, вероятно ще имате противопоставяне с онези, които са не по-малко напористи от вас, но при това умеят да действат с хитрост, да бият тихичко, да плетат интриги и да лицемерничат.
В началото на месеца вие очевидно ще настоявате за някаква среща и в резултат ще съумеете да я организирате. В средата на ноември ще се появят няколко свежи идеи, които ще ви помогнат в работата. В края на месеца някой от колегите ви може да премине в редиците на добрите ви приятели или да стане партньорът, с когото ще създадете собствен бизнес.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 9, 16, 19, 20, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22, 29.

horoscope-kozirogКозирог


Козирозите през ноември могат да поставят под удар своята репутация. Не е изключено вие да замислите някакво доста рисковано начинание, да посветите в неговите детайли човек, на чиято помощ ще разчитате, а той, за да не се излага, просто ще ви "предаде". Така че избирайте по-старателно онези, с които в един екип ще реализирате не съвсем легитимни проекти, а по-добре ще бъде изобщо да не се занимавате през този месец с неща, които излизат извън рамките на правилата.
Освен това, възможно е да се появи потребност да направите своя дом по-безопасен - да поставите (усъвършенствате) сигнализация или да се освободите от онези фактори, които носят потенциална заплаха за вас или за вашите роднини.
В началото на ноември вие очевидно ще бъдете готови за нещо извънредно, нестандартно. В средата на месеца ще се наложи да се договаряте с някого на официално ниво. В края на ноември за изход от нелека ситуация е възможно да ви се наложи да предприемете пътуване, което дотогава не сте планирали.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 7, 14, 21, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 9, 13, 20, 27, 30.


 

horoscope-vodoleiВодолей


Водолеите през ноември най-вероятно ще бъдат принудени да съвместяват работата с решаването на някакви битови проблеми, чието възникване ще провокира някой от техните роднини. Не е изключено претенциите на някого от фамилията да ви заставят спешно да променяте нещо в своето жилище, за да се предпазите от скандали и претенции.
Затова пък в деловата сфера вие ще умножите и укрепите своя авторитет, за вас може да се появи нов източник на доходи, а благодарение на социалното натоварване вие, очевидно ще влезете в общност, в която са и доста влиятелни хора. Вероятни са и проекти, така или иначе свързани с меценатство, изкуство, с PR-технологии.
В началото на месеца ще се наложи да се избавите от някакви негативни фактори. В средата на ноември може да ви потрябва допълнителна почивка, и вие или ще се затворите у дома, или ще заминете там, където никой няма да ви досажда. В края на месеца много е възможно да ви се прииска да се заемете с допълнително самообразование.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 8, 11, 22, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26


horoscope-ribi

Риби


През ноември Рибите най-вероятно ще се заемат с възстановяване на онова, което е било разрушено или се е поразклатило в предните два месеца. Това може да бъде свързано и с финансовата сфера, и с положението на работното място, и със самочувствието, но най-важното е, че за доста кратък срок вие ще постигнете изключителни успехи и в резултат ще поулчите дори повече, отколкото сте разчитали. А заедно с това ще придобиете нов полезен опит и ще станете по-борбени.
Освен това, по отношение на вас най-вероятно ще бъде възстановена някаква справедливост - на юридическо или кармично ниво, благодарение на което ще изчезне усещането за вътрешен дискомфорт или външен натиск, ще се балансира психическото ви състояние, ще се появят повече поводи за оптимизъм и радост.
В началото на ноември се очакват няколко наистина щастливи стечения на обстоятелства. В средата на месеца ще се появи възможност да осъществите някакво не съвсем обичайно желание. В края на ноември вие очевидно ще се увлечете по нещо нетипично за вас.
Най-благоприятните за вас дни през ноември: 3, 6, 9, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29.


stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.