Хороскоп за месец август 2018 г.


horoscope-ovenОвен


През октомври на Овните няма да им бъде много лесно в междуличностното общуване. Не са изключени конфликти, които ще ви накарат да търсите нови приятели и съюзници, тъй като в старите ще се разочаровате. Затова пък след изясняване на отношенията, вие ще се окажeте с "развързани ръце" и ще можете да осъществите онези професионални проекти, които по-рано са се натъквали на препятствия във вид на съпротива от страна на някого във вашето обкръжение.
Освен това, вероятно вие ще се решите на действия, които досега сте смятали за нетактични или в разрез с някои ваши принципи и затова не сте си ги позволявали. И още нещо - очаква ви интересно делово предложение.
В началото на месеца някоя не докрай обмислена идея може да ви "излезе през носа". В средата на октомври ще се появи потребност рязко да промените нещо в своя живот. В края на месеца ще ви бъде много полезен някакъв доста специфичен опит. При това предстои ви старателно да криете нещо от роднини.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 7, 22, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26.

horoscope-telec

Телец


През октомври Телците и в личния си живот, и в деловата сфера ловко ще се възползват от доброто отношение на околните и благодарение на него ще могат да получат множество неща - приятни и полезни. При това реализацията на някакви стари идеи ще ви донесе допълнителен еднократен приход или ще ви помогне да си намерите още един източник на доходи. Вярно е, че това няма да бъде много лесно и ще изисква резки решения.
Освен това, през третата десетдневка не са изключени стихийни кавги с онези, които се опитват да ви манипулират, притискайки ви чрез чувството за дълг или изисквайки от вас действия, които са абсолютно неприемливи за вас по морално-етични съображения.
В началото на месеца се очаква мероприятие, на което ще ви се наложи да направите важен за вашето бъдеще избор. В средата на октомври ви предстои да търсите нетривиален изход от някаква работна ситуация. В края на месеца настоятелно ви се препоръчва да не допускате постъпки, които могат негативно да повлияят върху здравето ви.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 12, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23.


horoscope-bliznaciБлизнаци


През октомври Близнаците ще използват максимално своето обаяние и възхищението на околните, за да постигнат целите си в кариерата и онова, което отдавна им се иска. Най-вероятно вие преднамерено ще се държите задушевно и ласкаво, за да няма никой никакъв шанс да ви откаже каквото и да било. Не са изключени и мероприятия, на които вие ще се окажете в центъра на вниманието и ще предизвикате интереса на потенциални инвеститори и заявители.
Освен това, голяма е вероятността да успеете да попаднете там, където отдавна сте мечтали да бъдете; вярно е, че заради това ще се наложи да се откажете от някои свои планове и да се решите на постъпка, която ще хвърли в недоумение хората, които ви познават добре.
В началото на месеца може да се появи ново увлечение, което ще стане отличен източник на позитивна енергия. В средата на октомври ще има много успешни начинания, макар че не всички ще предизвикат положителен отклик в околните. В края на месеца може би ви предстои да се потопите изцяло в начинание, което отдавна изисква вашето внимание.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 3, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 25.


horoscope-rakРак


През октомври Раците ще бъдат доста успешни в деловата сфера, докато в междуличностото общуване е вероятно да се сблъскат с проблеми поради острия недостиг на време за близките им хора и за решаването на техните проблеми. Впрочем, през третата десетдневка вие ще намерите възможност така да обвържете работата и другите ангажименти в живота си, че те да не си пречат, а да се допълват и да си оказват взаимно благотворно влияние.
Освен това, през този месец на вас най-вероятно ви предстои да направите едно откритие, свързано с вашата личност, да научите за себе си нещо ново и това ще ви позволи да разширите своите хоризонти, да се заемете с това, което по-рано е пораждало във вас опасения.
В началото на октомври една неочаквано възникнала идея ще ви помогне съществено да се изявите в някакъв професионален проект, но ще провокира негодуванието на някого от близките ви. В средата на месеца не е изключено спонтанно пътуване. В края на октомври се очаква планирано пътешествие, в което вие ще потеглите с хора, които са ви скъпи.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 3, 4, 8, 15, 18, 22, 25, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 13, 16, 23, 27.


horoscope-lyvЛъв


През октомври Лъвовете най-вероятно ще си намерят доста полезни познанства, които впоследствие ще им помогнат да променят в положителна посока нещо в деловата сфера. Не е изключено малко по-късно балагодарение на тези хора вие да откриете работата на своите мечти или да съумеете да започнете проект, който отдавна сте замислили като "автономно плаване", в което вие сами ще си бъдете и шеф, и изпълнител.
Освен това, през този месец вероятно вие ще стигнете до съгласие със себе си и изцяло ще хармонизирате своето вътрешно състояние. И още, очакват ви някакви ярки и запомнящи се меропирятия, успехи в творческите изяви и многобройни срещи с личности, общуването с които винаги ви зарежда позитивно.
В началото на октомври вие ще изгенерирате и реализирате някаква ценна идея. В средата на месеца в някаква работна ситуация ще се наложи да действате бързо и екстремно. В края на месеца онова, което по-рано ви е доставяло неудобство, ще отмине пректически незабелязано.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 4, 5.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.


horoscope-devaДева


През октомври Девите в много свои лични и служебни ангажименти ще се възползват от някакъв свой стар опит, който дотогава само са си го спомняли, но кой знае защо не са прилагали на практика. При това ще ви бъдат от полза някои ваши полезни контакти, не толкова за постигането на професионални цели, колкото за да сложите в ред взаимоотношенията си с важни за вас хора.
Освен това, вероятно във вас ще се родят нови амбиции, ще ви се иска да постигнете нещо по-специално в кариерата си, при това не е изключено честолюбивите ви намерения да бъдат свързани с желанието да "натриете носа" някому, да докажете на някакъв човек своята значимост.
В началото на месеца ще се наложи редовно да правите компромиси с хора, които ви е неизгодно да ядосвате. В средата на октомври разумната злоба и хъс ще ви помогнат да решите някакви сложни задачи. В края на месеца вие ще се решите на онова, на което по-рано не сте се решавали, защото сте се бояли да не загубите нещо, което напълно ви е устройвало.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 3, 6, 7, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 19, 26.


horoscope-vezni

Везни


За Везните октомври ще се окаже доста ярък, успешен и плодотворен месец. Вие ще можете да постигнете много важни професионални и лични цели, да се запознаете с интересни хора, които ще ви помогнат да разкриете някакви ваши потенциални способности, да пребивавате там, където ще получите покой и благодат.
При все това, вярно е, че не са изключени странни и противоречиви желания, доброволно връщане към нещо, от което по-рано благополучно сте се избавили, непонятни за вас ситуации, в които за да се ориентирате и да ги разберете, ще са ви необходими методи, които вие се стараете да избягвате, тъй като те влияят негативно върху околните.
В началото на октомври ще се наложи често пъти да мислите едновременно в няколко посоки и да предвиждате последствията от всяка една своя постъпка. В средата на месеца вие неведнъж ще научавате нещо ново за себе си - нещо съществено ще повиши вашата самооценка, а друго - напротив, ще ви накара да се съмнявате в себе си. В края на октомври са вероятни форсмажорни ситуации.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 6, 8, 12, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23.


horoscope-skorpion

Скорпион


Скорпионите през октомври могат да се сблъскат с трудности в професионалната сфера. Най-вероятно обаче на помощ ще им се притекат хора, отношенията с които досега някакси не са вървели. Не е изключено и появата на нов приятел, който благотворно ще повлияе върху вашето психическо състояние, ще ви приобщи към нещо, което успокоява и зарежда с оптимизъм. А най-главното, ще цени във вас това, което на други хора не им харесва.
Освен това, възможно е вие да се възползвате от такъв начин на изява, който по-рано ви се е струвал неприемлив, тъй като той открива пред обкръжаващите онези страни на характера ви и онези мисли, които вие обикновено се стараете да не афиширате, а да скривате.
В началото на месеца ще се наложи да направите компромис със себе си. В средата на октомври се очаква някакъв изключително нелек, но много интересен професионален проект, който ще ви даде много повече, отколкото просто приход от изпълнената работа. В края на месеца нещо в личния ви живот ще ви зарадва изключително много.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 10, 11
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 12, 15, 19, 22, 26, 29.


horoscope-strelec

Стрелец


Стрелците през октомври ще се отличат в професионалната сфера, неведнъж ще помогнат на обкръжаващите ги за постигане на най-разнообразни цели, ще намерят нов начин да свалят напрежението. При това вие най-вероятно ще се договорите успешно за нещо с хора, които по-рано кой знае защо дори не са искали да разговарят на дадена тема, смятайки вашата позиция за нерационална или потенциално опасна за бъдещето.
Освен това, вероятно ви предстои да промените нещо във външния си облик. Не е изключено вие изведнъж да разберете, че определени трансформации в имиджа ви ще спомогнат за така необходимите ви сега вътрешни промени.
В началото на месеца се очаква някакво значимо мероприятие, на което ще бъде взето съдбоносно за вас решение. В средата на октомври много задачи ще изискват нестандартен подход и своеобразно чувство за хумор. В края на месеца леко спречкване с някого от околните ще ви помогне да си направите важни изводи.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 4, 12, 13, 14, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24, 31.


horoscope-kozirog

Козирог


През октомври на Козирозите ще им бъде крайно сложно да постигнат своевременно някакви лични цели, които те вече доста отдавна са си поставили. Не е изключено в качеството на препятствие да застанат хора, с чието мнение вие просто не можете да не се съобразите. Впрочем през третата десетдневка на вас все пак ще ви се получи да надмогнете упоритостта на тези персони или да намерите сигурни лостове за въздействие върху тях, ако разбира се вашите намерения още не са загубили своята актуалност.
Затова пък в професионалната сфера през целия месец пред вас ще се отварят нови изключителни възможности, чрез които вие ще можете не само да стъпите на следващото ниво в професионализма, но и да станете съществено по-богат.
В началото на октомври има вероятност за нееднозначна ситуация, в която ще се наложи да направите нелек морално-етичен избор. В средата на месеца някакво статегическо и малко нестандартно решение ще ви донесе допълнителни материални блага. В края на октомври някаква конфиденциална информация ще облекчи постигането на важна цел.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: всички дни са неутрални.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 4, 11, 18, 22, 25, 29.


horoscope-vodolei

Водолей


През октомври Водолеите ги очакват важни успехи, които ще заинтересуват доста влиятелни личности и ще привлекат перспективни, изгодни, увлекателни делови предложения. Голяма е вероятността, че приемайки ги, ще можете да излезете на недостижимо преди това ниво в професионалната сфера и съществено да попълните своята сметка в банката.
Освен това, редом до вас ще се появят нови хора, всеки от които ще внесе в живота ви нещо особено, пък и със старите ви приятели отношенията не само ще укрепнат, но и ще придобият нещо, което до този момент определено не им е достигало. И още - предстои ви да промените нещо в стила си на обличане и в начина, по който се представяте пред света.
В началото на месеца ще се родят много практически гениални идеи, чиято реализация ще отвори пред вас нови хоризонти и ще ви помогне да направите живота си по-хармоничен. В средата на октомври ще се наложи да постигате нещо с онези методи, които кой знае защо ви забраняват. В края на месеца могат да ви въвлекат в някаква интрига.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 13, 17, 18, 19, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21.


horoscope-ribi

Риби


През октомври Рибите спешно ще довършват някакъв работен проект, за който вече са изгубили достатъчно много време. Не е изключено бързането да е предизвикано от нещо, което се набелязва и което е много грандиозно, което ще изисква освобождаване на всички ресурси, с които разполагате. При това има вероятност човек, който има право да се разпорежда с вас, да започне активно да ви подгонва, без да ви дава и минута да си поемете въздух.
Освен това, очаква се изясняване на отношенията с хора, с които вие често се засичате в личния си живот. Възможно е вие най-накрая да разберете, че те редовно ви пречат в постигането на вашите цели или влияят зле върху вашето психическо състояние.
В началото на месеца не си струва да се опитвате да "седите върху два стола", правилно подреждайте приоритетите си и не изразходвайте сили за онова, което спокойно можете да отложите за по-малко натоварен период. В средата на октомври вие може да замислите някаква интрига. В края на месеца много от вашите тайни желания ще станат реалност.
Най-благоприятните за вас дни през октомври: 11, 12, 20, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24, 31.


stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова