Хороскоп за месец февруари

Хороскоп за месец февруари

Хороскоп за месец февруари 2020 г.


horoscope-ovenОвен


През февруари Овните имат множество идеи и планове, иска им се да внесат промени в много аспекти в професионалния и личния си живот, а някои неща да трансформират радикално. Най-вероятно ще започнете да осъществявате своите идеи, а още в средата на втората десетдневка на месеца може да ви се наложи да се сблъскате със суровата реалност и да се откажете от почти всички метаморфози, за да запазите онова, което имате.

Освен това, не е изключено след 15-ти февруари да се сменят шефовете ви или да се промени разположението на силите в алианса с деловите партньори и вие ще бъдете принудени да действате по-често по чужди нареждания, отколкото според собствените си разбирания.

В началото на февруари за известно време мъгляви и спонтанни пориви ще определят областта и посоката на вашата дейност. В средата на месеца обстоятелствата ще направят вашите планове по-конкретни и ще ви освободят от някои илюзии. В края на февруари се постарайте да не зацикляте прекалено много върху своето самолюбие (и лично мнение).

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 4, 11, 18, 25, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
 1, 8, 14, 15, 21, 28, 29.

horoscope-telecТелец


През февруари Телците активно ще удовлетворяват своите амбиции, може би ще разширят полето на своята дейност, включително и в териториален смисъл, ще нараснат пълномощията им, но и задълженията им ще се увеличат. Не е изключено за получите повишение, а ако имате собствен бизнес, то е възможно да откриете дъщерно предприятие. Вярно е, че трябва да бъдете готови за недоволството от страна на онези, които са ви подчинени в работата, или на роднини, с които заради случващото се в деловата сфера, да започнете да общувате много по-малко.

Освен това, през третата десетдневка на месеца е възможно съществено да нараснат доходите ви. Вероятно ще направите неочаквани придобивки, чиято необходимост за вас ще бъде очевидна, но обкръжаващите най-вероятно ще ги сметнат за малко странни или несвоевременни.

В началото на месеца разногласията с някого от околните ще ви тласнат към нови действия. В средата на февруари ви предстои да осъществите стара своя идея. В края на месеца се очаква да получите внушителен доход, част от който ще похарчите за личностното си развитие.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 1, 3, 24, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През първата половина на февруари Близнаците могат да посветят маса време и сили за реализацията на изключително неконструктивни и априори нерентабилни идеи. Би било добре да се вслушвате в онези, които ще започнат да ви критикуват и да ви уговарят да се откажете от подобна дейност. Постарайте се при това да не ядосвате началството (клиенти, заявители, партньори), тъй като тяхното разочарование ще се превърне в сериозни финансови загуби и проблеми с деловата репутация. А възстановяването на загубеното ще се окаже много трудно.

През втората половина на месеца вашата дейност основно ще определят обстоятелствата и указанията на хората, които имат право да ви диктуват как да постъпвате, какво да правите и накъде да пътувате. Опитите да действате напук е все едно "да плюете срещу вятъра".

В началото на февруари не си струва да мързелувате, да се оставяте на своите желания, да поставяте на първо място мечти и фантазии, а не реалния живот. В средата на месеца е важно да не повтаряте стари свои грешки (а предпоставки за това ще има доста). В края на февруари плувайте по течението.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3, 4, 5, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.

horoscope-rakРак


През първата половина на февруари Раците ще започнат активно да реализират свои стари идеи. При това дори ако някои от вашите идеи изглеждат и ви се струват фантастични, все едно ще съумеете да ги осъществите, тъй като обстоятелствата ще се подредят наистина по вълшебен начин, ще ви провърви неимоверно много.

При това през дадения период е вероятно да получите някакви награди за минали усилия и работа и предложения за бъдещето. А що се отнася до втората половина на месеца, в деловата сфера не са изключени трудности, конфликти с колеги, шефове или партньори, сериозна конкурентна борба, а на частно ниво източник на проблеми могат да станат някои ваши желания. Вслушвайте се в интуицията си и в съветите на онези, на които се доверявате на сто процента.

В началото на февруари ще се освободите от някакво бреме, от психически дискомфорт, неудовлетвореност от нещо. В средата на месеца важна роля ще изиграе предишен ваш опит. В края на февруари е важно навсякъде да търсите повод за оптимизъм и да не изпадате нито в униние, нито в меланхолия.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 5, 6, 7, 10, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 11, 29.

horoscope-lyvЛъв


През февруари Лъвовете неведнъж успешно ще реализират идеи, против които са се изказвали онези, които смятат себе си за по-умни и опитни. Най-вероятно вие ще пренебрегнете общественото мнение, ще тръгнете срещу мнозинството и ще постигнете изключителни успехи, а заедно с това ще се освободите и от някакви стереотипи, които са ви пречили да се самоусъвършенствате и/или са възпрепятствали постигането на твърде амбициозни цели.

Очакват ви пробиви и в творчеството. Вярно е, че и тук ще ви се наложи да тръгнете към преодоляване на нещо такова, което макар и субективно, е било препятствие. Затова пък третата десетдневка ще ви донесе награди за всичко свършено и преодоляно и в деловия, и в личния живот.

В началото на февруари онова, което на другите им изглежда абстрактно и неосъществимо, ще стане за вас напълно реално ръководство за действие. В средата на месеца старият опит може да ви помогне да избегнете грешки, но да ви тласне към съзнателни, преднамерени конфликти с обкръжаващите. В края на февруари ще можете с право да се гордеете със себе си.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 15, 22, 29.

horoscope-devaДева


През февруари Девите могат да се сблъскат с неочаквани и най-вероятно, не особено желани командировки; често ще им бъде напомняно, че дължат някому нещо, ще се наложи да изпълняват задължения, които както им се е струвало, вече отдавна нямат никакво отношение към тях. Като цяло, месецът едва ли ще се окаже лек, пък и разходите ви ще нараснат.

Но не си струва да се разстройвате – в деловата сфера след 15-ти се очаква истински подем, пред вас ще се отворят множество нови възможности, възползвайки се от които, вие ще увеличите доходите си и ще стъпите на следващото ниво в кариерата. Главното е да не мързелувате, бодро да се захващате с това, което само ви идва в ръцете, и да не се криете зад битови проблеми, бягайки от допълнителна работа.

В началото на февруари ще се наложи да вършите много неща, свързани с "преодоляване", да се примирявате, да премълчавате онова, от което сте много недоволни. В средата на месеца в името на осъществяването на някакви желания ще тръгнете към нещо нехарактерно за вас. В края на февруари ще има много нееднозначни ситуации.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 5, 10, 11, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 13, 14, 21, 28.

horoscope-vezniВезни


През първата половина на февруари Везните ще постигнат изумителни успехи и в професиолнаната дейност, и в творчеството; ще променят нещо в себе си, в своята външност, в своето отношение към света към по-добро; ще си намерят нови приятели и полезни връзки във важни за тях области. Очаква ви и успешно, конструктивно планиране, което ще ви помогне правилно и грамотно да подредите приоритетите си.

Втората половина на месеца обаче може да ви донесе резки промени в настроението, неопределеност в желанията, ясно усещане за двойственост, дуалност на всичко, което се случва с вас. Всичко това на свой ред ще повлияе не особено позитивно върху самочувствието ви и професионалната ви дейност. Търсете точката, осигуряваща ви психическа опора.

В началото на февруари ще има много нови неща във всички сфери на живота ви. В средата на месеца избягвайте излишната екстравагантност и осъществяване на екзотични желания. В края на февруари е важно да запазите вярата в себе си, в своите сили и възможности.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 7, 8, 12, 13, 14, 15, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 4, 9, 11, 16, 23, 25
.

horoscope-skorpionСкорпион


През февруари Скорпионите могат съзнателно да се ограничат в нещо, за да постигнат доста амбициозни цели, а заедно с това и да докажат нещо някому. Голяма е вероятността в резултат да получите желаното, но цялата ситуация като цяло да усложни още повече отношенията ви с хората, с които сте принудени да общувате по-често, отколкото би ви се искало.

През този месец ви очакват и знакови успехи в професионалната сфера, а след 15-ти не е изключен и рязък скок в кариерата, при това подпомогнат от хора, които се чувстват задължени за нещо на вас. Ще се появи и нов източник на доходи, благодарение на който вие ще можете да осъществите желания, на чието сбъдване сега нещо пречи.

В началото на февруари някакви притеснителни обстоятелства ще отворят пътя на нещо, което ви е нужно. В средата на месеца благодарение на вашата интуиция и проявена някога предпазливост вие ще стъпите в нещо на следващото му ниво. В края на февруари ви очакват много приятни и перспективни неща. Вярно е обаче че ще има и промени и скокове в настроението - от необуздана, прекалено силна енергия до пълна инфантилност.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 4, 11, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 24, 28.

horoscope-strelecСтрелец


През първата половина на февруари Стрелците ще се потрудят славно, ще стъпят на следващото ниво на майсторство, с нещо хубаво ще изненадат околните и благодарение на всичко това ще могат в по-добра посока да променят своя материално-социален статус. Истината е, че ще трябва да бъдете готови за това, че след 15-ти февруари от вас ще се изисква много повече, отколкото преди, многократно ще нараснат изискванията към вас лично и към качеството на вашата работа, тъй като към вас ще започнат да се отнасят по-сериозно, ще ви признаят за добър специалист.

При това, през този месец вероятно ще търсите себе си, очаква ви търсене на нов смисъл в живота, пътища за личностно развитие; вероятно ще се появят смутни и странни желания, които след като се избистрят, ще ви тласнат към активни действия. Но пълно удовлетворание от резултата няма да има.

В началото на февруари потребността от свобода на личността ще се прояви във впечатляващи действия в много области. В средата на месеца процесът на самопознание може доста да ви изненада. В края на месеца не е изключено да усетите умора от повишеното внимание към вашата личност.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 6, 17, 18, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

horoscope-kozirogКозирог


През първата половина на февруари Козирозите често пъти ще изпитват дискомфорт поради необходимостта да постъпват така, както им е противно и да се съгласяват с онези, които смятат за не особено умни. Но компромисите с околните и смиреното възприемане на действителността ще ви позволят след 15-ти да получите онова, в което отдавна се целите, да станете по-успешни в професионален план, да увеличите доходите си и да разширите своите хоризонти.

Освен това, през този месец малко по малко и почти незабелязано вие ще формирате нови познанства, които ще ви бъдат полезни, а заедно с това и ще ви научат на нещо, ще ви осигурят ярки впечатления, ще ви помогнат да получите интензивни положителни емоции.

В началото на февруари бунтари и новатори ще ви причинят доста грижи, но ако се възползвате правилно от тяхната енергия, ще получите от тях много хубави неща. В средата на месеца за вашето бъдеще ще бъдат полезни някои по-меки решения. В края на февруари ви предстои да почувствате в пълен обем своята значимост.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 8, 18, 19.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 10, 13, 17, 27.

horoscope-vodoleiВодолей


През февруари Водолеите ще направят много за своето бъдеще - ще планират някакви пътувания и максимално ще се подготвят за тях, ще започнат няколко дългосрочни и важни проекти от професионален и социален характер, ще си намерят нови приятели. Има и вероятност от преместване в друг дом, а може и и в някакъв отдалечен регион (ако сега сте увлечени от идея, свързана с усвояване на нови земи и възможности).

При това през втората половина на месеца не са изключени трудности поради това, че няма да вземете нещо предвид, ще оставите някакви въпроси без внимание, в нещо ще разчитате само на късмет. Имате достатъчно сили да избегнете неприятностите, просто отчитайте и претегляйте потенциалните рискове, а не се ориентирайте само на идеалното развитие на ситуацията.

В началото на февруари мечтите ще ви тласнат към сериозни промени в текущата реалност. В средата на месеца вие по-охотно ще се съобразявате със своите желания и амбиции, отколкото с мнението и потребностите на обкръжаващите. В края на февруари много неща ще зависят от вашата предвидливост.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 8, 12, 21, 22, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23
.

horoscope-ribi

Риби


През първата половина на февруари Рибите ще бъдат по-скоро потопени в някакви свои мечти и фантазии, отколкото в битови ангажименти, професионални задължения и адекватно възприемане на реалността. Това води до неприятности в работата, конфликт между желаното и действителното, а така също до започване на проекти, които по напълно обективни причини така и никога няма да бъдат завършени, макар че ще ви костват много душевни сили и финанси.

Втората половина на месеца ще ви накара да се мобилизирате, да се концентрирате върху онова, което се случва с вас и около вас, да спрете да мечтаете и да се заемете с решаването на текущите въпроси. Щом се спуснете от небето на земята, ще се появят впечатляващи успехи в професионалното поприще, пред вас ще се отворят възхитителни перспективи.

В началото на февруари крайно важно е да се живее с днешия ден, да не се забравя за насъщния и да се гради реално, а не фантастично бъдеще. В средата на месеца не игнорирайте интуицията си. В края на февруари ще се появи потребност от добри изяви в професията.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3, 6, 7, 14, 21, 24, 25, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.


Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com

Източник: Н. Попова, http://margaritta.net/03horoskop.htm

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.