Хороскоп за март

Хороскоп за март

Хороскоп за месец март 2018 г.


horoscope-ovenОвен


През март най-много успехи ще постигнат Овните. Най-вероятно вие ще съумеете да запазите някои свои активи и да се възползвате от новите възможности, а промените, които ще поставят останалите в задънена улица, за вас ще се окажат златен шанс, който вие сте очаквали дълги години. Ще ви бъде от полза и натрупаният в последно време опит, пък и старите полезни връзки ще свършат своята работа - благодарение на тях вие навреме ще пресечете опитите на конкуренцията да ви попречи.
При това през този месец ще се изпълнят много ваши съкровени желания, както някои нематериални, така и такива, които имат отношение към финанси, право на собственост, имущество, което по-рано е било недостъпно за вас.
В началото на март ви очакват подготовителните етапи на няколко проекта едновременно. В средата на март важни успехи в деловата сфера ще ви помогнат да се сдобрите с хора, които по- рано са били против някаква ваша активност. В края на март не е изключено да се противопоставите на хора, с чиито действия абсолютно не сте съгласни.
Най-благоприятните за вас дни през март: 4, 11, 18, 19, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31.



horoscope-telecТелец


През март Телците ще получат някакъв нетрудов доход, а що се отнася до деловата сфера - там са възможни проблеми. Между другото, те ще продължат до 17-ти, а след това ще изчезнат, благодарение на някакъв влиятелен човек или на вашата собствена професионална репутация. При това в периода от 1 до 19 март вие ще имате шанс да решите сложни въпроси, свързани с общност, в която за вас знаят повече, отколкото би ви се искало.
Освен това, през този месец ви очакват чести пътувания, в които вие ще се отправите по настояване на някого от хората около вас. Тези пътувания едва ли ще бъдат приятни, но все пак от тях вие определено ще извлечете известна полза.
В началото на март се очаква получаването на допълнителни блага, вярно е, че ще се наложи да си ги раделите с някого. В средата на месеца някакъв благотворителен акт ще добави плюсове във вашия личен рейтинг, но може да попречи на работата ви. В края на март стартира някакъв индивидуален проект, който ще ви отнеме много сили, но ще оправи някаква ситуация, която ви тревожи.
Най-благоприятните за вас дни през март: 12, 16, 21, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 27.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През март Близнаците вероятно ще се сблъскат с проблеми и в деловата сфера, и в нещо, което има пряко отношение към цялото им съществуване. По-нататъшното развитие на събитията ще зависи от това дали вие сте готови кардинално да се промените, отчитайки опита си досега и промените в заобикалящата ви среда.
Освен това, човек, на когото сте свикнали да разчитате, може да ви откаже подкрепата си. Не е изключено, той да спре да изпълнява вместо вас някои ваши задължения и да ви се наложи или самостоятелно да се заемете с тях, или да наемете специално обучен човек, който да поеме тези грижи.
В началото на месеца вие ще бъдете принудени за вземете някакво неудобно за вас решение. В средата на март може да се появи желание или потребност да промените нещо в начина си на живот, в режима на хранене или във външността си. В края на месеца новите възможности, които се отварят пред вас може да не бъдат одобрени от човека, от когото вие така или иначе зависите.
Най-благоприятните за вас дни през март: 18, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29.

horoscope-rakРак


През март Раците ще бъдат плътно заети с нещо, което ще им помогне да избегнат настойчиво натрапваните им действия и решения. Не е изключено, да ви се наложи упорито да създавате впечатление, че нямате никакво време за някакъв проект, тъй като ще осъзнаете, че влизайки в него, вие поставяте под заплаха онова, което за вас е по-важно и ценно.
Освен това, вероятно ви предстои да оборудвате някакво помещение, да го направите по-комфортно за работа или почивка. Това може да бъде творческо ателие, кабинет, спалня. Вероятно, някакви промени, случили се в личния ви живот, ще изискват тези домашни преподреждания и вие с удоволствие ще се заемете с тях.
В началото на месеца се очаква някакво пътуване, което няма отношение към работата ви, но по някакъв начин ще окаже благотворно влияние върху професионалната ви дейност. В средата на март стари приятели ще ви подарят позитивни емоции. В края на месеца ще се наложи да общувате често с хора, които ви изваждат от зоната на комфорта.
Най-благоприятните за вас дни през март: 5, 8, 12, 15, 22, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 13, 17, 24, 27, 31.

horoscope-lyvЛъв


През март Лъвовете ги очакват новите и поредни постижения в професионалната сфера, основани на получен някога опит и на взаимодействието с хора, които са крайно заинтересовани от пълноценно и дългосрочно сътрудничество. Вярно е, че след 16-ти ще се наложи да съпоставите своите действия с мнението на някаква влиятелна личност.
Освен това, през този месец в някои ваши начинания ще ви помогнат вашите стари и нови приятели, които ще подкрепят инициативата ви, а може дори да се включат във вашия екип, формиран за реализацията на този бизнес или творчески проект. Очакват се и някакви мероприятия, на които вие ще представите публично някои свои разработки, идеи или вече окончателно готовите плодове на своя труд.
В началото на март ще искате да се отпуснете и вероятно ще си организирате малък отпуск. В средата на месеца нови идеи ще станат повод за стартиране на нещо оригинално. В края на март промените в страната ще се окажат във ваша полза.
Най-благоприятните за вас дни през март: 11, 26, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 31.

horoscope-devaДева


През първите две десетдневки на март Девите е възможно да се сблъскат с някакви лични проблеми, които на свой ред ще провокират трудности в деловата сфера. Голяма е вероятността да ви се наложи често да отсъствате от работа, а ако сте си сам на себе си началник, да отлагате реализацията на много от своите проекти и идеи.
През третата десетдневка ситуацията ще се стабилизира. Очакват ви шумни успехи в работата, а онова, което ви е създавало неприятности, ще остане в миналото. Между другото, не е изключено много да ви помогне промяна в някакво законодателство или с въвеждането на нови правила вашите проблеми просто ще престанат да бъдат актуални.
В началото на месеца е важно особено старателно да се погрижите за здравето си и да не оставяте нещата, свързани с комуналната сфера, да се движат на самотек. В средата на март за решаването на някакъв важен въпрос важна роля ще изиграе вашият придобит в миналото опит. В края на месеца позитивните промени ще ви донесат повече, отколкото може да се очаква от тези събития.
Най-благоприятните за вас дни през март: 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 8, 9, 16, 22, 23.

horoscope-vezni



Везни


В периода от 1 до 16 март Везните ще бъдат феерични и успешни, за което много ще спомогнат техните стари заслуги и подкрепата на хора, които се отнасят доста топло към тях. А вече след 16-ти март вероятно ще се сблъскате с трудности в работата, могат да възникнат ситуации, от които изходът е само един и то - не особено приятен.
Освен това, очаква се важен колективен проект, който през първата половина на месеца ще ви носи отлични плодове. Ако обаче до 16 март вие не го завършите, то не може да се изключи срив поради обстоятелства, които вие не сте в състояние да прогнозирате, пък и консервативно настроени личности, загрижени за запазването на някакви стари традиции, ще започнат активно да ви създават спънки.

В началото на месеца огромна роля във вашите ангажименти ще изиграе вашата репутация. В средата на март много от вашите идеи и планове няма да се окажат сполучливи, затова старателно ги пресявайте. В края на месеца са вероятни провали там, където вие сте разчитали на стабилен резултат.
Най-благоприятните за вас дни през март: 3, 5, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 13, 20, 25.


horoscope-skorpion

Скорпион


През март Скорпионите най-вероятно ще продължат да развиват онова направление, с което са се заели съвсем отскоро, и ще получат прекрасни резултати. Вярно е, че ще се наложи да включат и някои помощници, често пъти да организират "мозъчни атаки", да изразходват известни средства, но като цяло ситуацията ще се подрежда доста благоприятно, а дребните неудобства няма да предизвикат раздразнение, а само ще добавят острота в случващото се.
Освен това, вероятно ще потърсите някакъв нов необичаен начин за релаксация, който ще ви позволи в най-кратки срокове да възстановявате физическите си и душевни сили. Не е изключено той така или иначе да е свързан с водната стихия.
В началото на месеца напрежението и проблемите ще бъдат по- малко, отколкото сте очаквали, макар да ви се наложи често пъти да водите някакви делови преговори. В средата на март е възможно да се постараете да осъществите много желания, които отдавна не ви дават мира. В края на месеца може да очаквате сътрудничество с хора, много по-могъщи от вас.
Най-благоприятните за вас дни през март: 6, 7.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30
.

horoscope-strelec

Стрелец


През март Стрелците активно ще се устремят към някакви професионални върхове и ако от техническа гледна точка не възникнат проблеми, то околните могат непреднамерено или специално да подценят техните заслуги. При това и при постигането на някаква бизнес цел ще се наложи по-често от обикновено да отчитате човешкия фактор.
Освен това, след 16-ти може да попаднете в зависимост от някакви влиятелни личности и решенията, взети от тях, което на свой ред, ако не ви попречи да реализирате някакъв индвидиуален проект, то съществено ще затрудни работния процес. Ще се наложи или да се договаряте, или да откривате за себе си някакви нови хоризонти.
В началото на месеца си струва да се постараете да се абстрахирате от преднамереното мнение на онези, които могат негативно да повлияят върху оценката на резултата от вашата дейност. В средата на март ще се родят много нови идеи, планове, мисли. В края на месеца нововъведения във важна за вас сфера ще ви накарат да търсите възможност да ги заобиколите.
Най-благоприятните за вас дни през март: 8, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14.


horoscope-kozirog

Козирог


От 1 до 16 март Козирозите ще работят усилено с цел перспектива. Голяма е вероятността това да изисква от вас активно взаимодействие с група специалисти, перфектно познаващи това, към което сте се прицелили. Дейността ви през този период няма да ви донесе големи пари, но пък ще ви помогне да се присламчите към някаква доста солидна "хранилка". И ако направите всичко правилно, то още през третата десетдневка тя ще стане ваша.
Освен това, след 16-ти най-вероятно ви предстои да започнете нов етап в професионалната си дейност и да внесете промени не само в своя живот, но и в живота на хората, които зависят от вас. Играта на "повелител на съдбите" ще ви достави огромно удоволствие, но може да увеличи броя на онези, които са недоволни от вас.
В началото на месеца ще имате много пътувания, срещи, делови разговори. В средата на март ще ви се наложи да убеждавате в нещо онези, които мечтаят за някакви промени. В края на месеца проблеми в общуването ще помрачат в известна степен успехите в професионалната сфера.
Най-благоприятните за вас дни през март: 3, 10, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 19, 22, 26, 29.

horoscope-vodolei

Водолей


През март Водолеите ще бъдат доста активни в професионалната сфера, очакват ги достойни изпълнения, които ще донесат и уважение, и пари. Общуването с околните обаче може да започне да ви дотяга. Постарайте се да не се лишавате от приятелски и роднински контакти - още през третата десетдневка ще съжалявате, че не сте сдържали някакви разрушителни пориви и не сте могли да запазите това, което е действително важно.
Освен това, след 16-ти е възможно да бъде сменен шефът ви и това да затрудни в известна степен изпълнението на служебните ви задължения. Ако обаче вие не започнете война за истината и справедливостта, а се нагодите към обстоятелствата, нищо няма да загубите.

В началото на месеца не са изключени пристъпи на физическа и морална умора; намерете това, което ще ви помогне да се справите с тях. В средата на март ще ви се иска да се избавите от нещо; не се поддавайте на това желание. В края на месеца много ще зависи от това какво е по-важно за вас - да отстоявате своето мнение или да запазите финансовото си положение.
Най-благоприятните за вас дни през март: 13, 14, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 25.
horoscope-ribi

Риби


През периода от 1 до 16 март Рибите ще имат доста грижи, които те кой знае защо дори няма да се опитат да прехвърлят върху чужд гръб, въпреки че околните ще започнат да им предлагат своята помощ. Не мъкнете този товар самостоятелно, забравете за гордостта и приемете съдействието на хората, които ви съчувстват. В противен случай ще стигнете до изтощение и ще пропуснете някои важни перспективи.
След 16-ти вашата кариера вече ще тръгне нагоре, ще започне следващият етап на личностно развитие, ще се появят някакви нови възможности, включително и финансови. Не е изключено вие да заемете някакъв отговорен пост, на който ще можете да използвате натрупания професионален опит, а междувременно и да научите още нещо.
В началото на месеца обстоятелствата ще бъдат във ваша полза, важното е вие сами да сте наясно с това. В средата на март нещо старо ще даде старт на нещо ново. В края на месеца ще ви бъдат необходими упоритост и борбеност, а в някои случаи и безкомпромисност. Ще се наложи да бъдете по-твърди от обикновено; но пък и наградата няма да се забави много.
Най-благоприятните за вас дни през март: 12, 15, 16, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: всички дни са неутрални.


stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.