Хороскоп за месец април 2018 г.


horoscope-ovenОвен


През април за Овните ще бъде малко проблематично да реализират своите нови идеи, които сякаш нарочно ще се окажат необичайно много. С удоволствие ще ви подкрепят само приятели и роднини, но колеги, шефове или делови партньор няма да посрещнат толкова радостно вашите идеи, няма да поискат да ви се доверят, страхувайки се че ще загубят онова, към което вече са привикнали и което им дава стабилен приход.


Освен това, вие най-вероятно ще си върнете контрола върху ситуацията, който преди известно време сте отстъпили на друг човек, смятайки, че той ще се справи и ще съумее да получи нужните ви резултати. Вероятно, той няма да оправдае вашите очаквания, затова вие ще предпочетете да не рискувате повече и ще действате самостоятелно.
В началото на месеца не е изключно стартиране на индивидуален проект, но няма да бъде лесно. В средата на април вашите напълно справедливи изказвания могат да обидят някого от вашето обкръжение. В края на месеца се очакват солидни разходи за нещо важно.
Най-благоприятните за вас дни през април: 15, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 21, 28.


horoscope-telecТелец


През април Телците ще бъдат доста успешни в деловата сфера, ще се появи възможност да получат допълнителни блага и да увеличат ежемесечния си доход, като заинтерсуват влиятелни инвеститори или взискателни, но богати клиенти. При това вашите желания ще започнат да се сбъдват по-често и по-бързо от обикновено, благодарение не само на вашите усилия, но и на щастливо стечение на обстоятелствата.
Що се отнася до личното взаимодействие с околните, които доста се отличават от вас по тип на мислене и методи за постигане на целта, вероятно ще имате проблеми - тези хора ще ви пречат, а вие - ще пречите на тях; в резултат може да възникне хаос в онези начинания, в които обикновено при вас всичко е подредено и стриктно.
През първата десетдневка е възможно към вас да се обърне за съдействие човек, който сега започва собствен бизнес. В средата на април ще се появи шанс да заминете там, където по-рано по някакви причини не сте могли да попаднете. В края на месеца ще има много приятни събития.
Най-благоприятните за вас дни през април: 2, 6, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17.


horoscope-bliznaciБлизнаци


През април Близнаците вероятно ще си намерят покровител, който ще ги измъкне от финансовия колапс или от творческа, професионална, личностна криза, а така също ще им помогне в ситуация, в която без твърда ръка със сигурност нещата са зле. Голяма е вероятността под крилото на този човек да съумеете да се реализирате много по-успешно, отколкото в самостоятелно плаване. Най-важното е да не забравяте за почтеността и благодарността.
Освен това, очаква ви някакво начинание, инициирано от личност, на която не й е безразлична вашата съдба. Най-вероятно на вас толкова много ще ви хареса неговата идея, че вие без съпротива и дори с ентусиазъм ще се заемете с нейната реализация.
В началото на месеца огромна роля в живота ви ще изиграе онзи, който е по-предприемчив от самите вас. В средата на април вие може да получите задание, от чието изпълнение ще зависи вашата кариера в бъдеще. В края на месеца ще се сбъдне желание, което вие никога пред никого не сте казвали на глас.
Най-благоприятните за вас дни през април: 18, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 26.


horoscope-rakРак


През април на Раците няма да им бъде никак лесно и в деловата сфера, и в междуличностното общуване. Вие едва ли ще постигнете сериозни професионални цели и разбиране от страна на хора, които по някакъв начин влияят върху живота ви. Вероятно ще има и застой в проекти, които до този момент да вървели доста успешно и са обещавали някакви приятни бонуси. И ако в отношенията с близкото обкръжение през третата десетдневка всичко ще се подреди, то трудности в работата си може да очаквате през целия месец.
Освен това, вие крайно болезнено ще възприемате промените, особено онези, върху чието възникване и протичане лично вие няма да сте в състояние да повлияете. Постарайте се да се абстрахирате от тях, още повече че през третата десетдневка те ще ви донесат някаква полза.
В началото на април нечия неукротима инициатива може да стане причина за проблеми и негативни емоции. В средата на месеца ще се изпълни някакво ваше желание, но за тази цел ще трябва да проявите щедрост. В края на април очаквайте някаква битова радост.
Най-благоприятните за вас дни през април: 2, 5, 12, 22, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17.


horoscope-lyvЛъв


През април Лъвовете реализират множество стари свои идеи, намирайки правилния подход към хората, от които в голяма степен зависи успеха на намисленото. При това, вие най-вероятно ще получите интересно предложение от онези, които имат ресурси и достатъчно влияние, за да направят вашата професионална дейност по-резултатна и доходна. Не е изключено и успешно решение на стар паричен въпрос.
При това обаче през третата десетдневка може би ще ви се наложи да се занимавате с дела, които не предизвикват възторг във вас, и заради които вие ще бъдете принудени да уплътните своето разписание и да свършите предварително някои работни задачи.
В началото на месеца много неща ще зависят от вашата активност и от умението ви да се харесвате на околните. В средата на април в нещо ново ще ви помогнат онези черти на вашия характер, които вие не харесвате особено много в себе си. В края на месеца освен работата ви, внимание ще изискват и някои битови въпроси, а могат да зачестят и конфликтите с роднини.
Най-благоприятните за вас дни през април: 1, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.


horoscope-devaДева


През април Девите ще съумеят още по-добре да разкрият своя потенциал, да укрепят някои позиции, да извлекат полза от нещо, което по-рано ги е нервирало. При това ще имате възможност да се договорите с човек, който притежава такива ресурси, които вие нямате. Вярно е, че ще се наложи да предприемете някакви отстъпки и да дадете не особено приятни обещания.


Освен това, очаква се някакво битово начинание, което ще стане за вас своеобразен отдушник, ще ви помогне да демонстрирате умения, които практически владеете виртуозно, и в резултат най-вероятно ще се окажете предтеча на индивидуален проект, доста успешен във финансов план.
В началото на месеца своевременно проявена инициатива ще ви донесе някакви интересни бонуси, а получения по-рано опит ще ви помогне да избегнете евентуална грешка. В средата на април компромис с влиятелен човек ще ви даде повече, отколкото сте предполагали. В края на месеца ви очаква солиден приход.
Най-благоприятните за вас дни през април: 4, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 19.


horoscope-vezni

Везни


През април на Везните няма да им бъде лесно. Най-вероятно, не съвсем по ваша воля ще започне нов етап в живота ви, към който ще трябва да се адаптирате, нагаждайки се според обстоятелствата, освобождавайки се от някакви стари навици, търсейки общ език с хора, на които от някакъв момент нататък им предстои да играят ролята на ваши ръководители.
Освен това, възможно е да възникне недостиг на финансови средства и вие да бъдете принудени да отложите придобивка, която би трябвало да ви постави по-високо от мнозина ваши познати. Пък и в отношенията с околните е вероятно да има проблеми, които да ви наведат на мисълта за пълна или поне частична смяна на кръга от хора, с които общувате. Впрочем, след известно време вие ще разберете, че всички изпитания са ви били от полза.
В началото на месеца не се отпускайте да съжалявате за миналото, а усвоявайте онова, което ви е поднесла съдбата. В средата на април нещо във вашия характер ще се промени. В края на месеца до вас може да се появи мъдър съветник, благодарение на който вие ще получите някакви блага.
Най-благоприятните за вас дни през април: 6, 7, 14, 21, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 8, 10, 17, 22, 29.


horoscope-skorpion

Скорпион


През април Скорпионите ще се отличат на професионалното поприще и ще заслужат някаква награда. Вярно е, че ще трябва да бъдете готови за вероятността да ви се наложи да действате в рамките на доста строги правила или в някакви ограничени външни условия, но пък след това ще можете без страх да се заловите за най-сложните задания или поръчки.
Освен това, важна роля във вашето личностно утвърждаване ще изиграе човек, който силно изпъква сред тълпата, притежава някакви уникални качества и със своя пример вдъхновява за подвизи такива като него самия, нестандартни личности. Най-вероятно вие ще го последвате, ще искате да развиете в себе си нещо, което до този момент е присъствало във вас само като вродено качество, на неосъзнато ниво.
В началото на месеца ще се наложи да се откажете от някакви битови желания. В средата на април ще се промени вашият обичаен режим и едва ли вече ще се върнете към стария си ред. В края на месеца ще се появи възможност да посетите място, където по-рано кой знае защо не са ви пускали.
Най-благоприятните за вас дни през април: 3, 10, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30
.

horoscope-strelec

Стрелец


През април Стрелците се насочват към нещо ново, и в реализацията на техните планове много ще им помогне стар опит, при това не само свой, но и на някакви сурови, сдържани, дори догматични хора, живеещи по правила, предписани изключително подробно - до последната буквичка. Това ще ви помогне да не излезете извън рамката на реалността и да избегнете непростими грешки, пък и ще ви прадпази от съмнителни сътрудничества.
Освен това, очаква ви изпълнение на някакво старо желание, имащо отношение към вашето жилище, към някакви битови аспекти или роднини, с които дълго време не сте могли да се договорите. Макар че няма да се мине и без проблеми.
В началото на месеца се очаква проект във връзка с тези, които не са свикнали да отстъпват от набелязаната цел. В средата на април ви предстои да влагате пари в нещо. В края на месеца може да се появи ново хоби. То обаче едва ли ще повлияе позитивно на вашето самочувствие, на това как се чувствате, затова е по-добре да не злоупотребявате с него.
Най-благоприятните за вас дни през април: 5, 6, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.


horoscope-kozirog

Козирог


През април на Козирозите най-вероятно им предстои да градят за себе си нов свят, да свикват с длъжността, за която дълго са мечтали, да внасят корекции в нечий живот. И още, ще ви се наложи да търсите подход към хора, които лошо разбират вашите стремежи, не одобряват вашите цели и методи на работа, така че ще бъдете принудени да отстъпите от някакви първоначални планове, за да си осигурите подкрепата на болшинството и да не загубите някои свои предимства.
Освен това, има вероятност да купите жилище или да се преместите в друга наемна квартира. Това ще изизсква от вас допълнителни, интензивни битови грижи, които ще бъдат съпроводени или с повишени разходи, или с конфликти с нови съседи.
В началото на месеца някакъв ваш грандиозен проект може да се натъкне на неприемане от онези, с които той е свързан. В средата на април не е изключено да се скарате с човек, когото сте смятали за свой помощник. В края на месеца помнете: отстъпвайки от някакви позиции, ще запазите нещо по-голямо.
Най-благоприятните за вас дни през април: 3, 7, 14, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30.


horoscope-vodolei

Водолей


Водолеите през април най-вероятно рязко ще променят нещо в своя живот. Голяма е вероятността по някакви причини вие повече да не пожелаете или да не можете да се трудите там, където сте работили много години и да отидете на ново място. Промените в деловата сфера ще повлекат след себе си и някакви други трансформации - във вашия дневен режим, в имиджа и дори във вашата личност, а що се отнася до дохода, най-малкото засега той няма да стане по-голям.
Освен това, през третата десетдневка на месеца не са изключени такива проблеми в бита, с които вие още не сте се сблъсквали. Възможно е да бъдете принудени да се обърнете за помощ към някаква социална организация или към властите.
В началото на месеца ви предстои да вземете крайно важно решение и мнението на близките ви ше изиграе ролята на катализатор. В средата на април ще се наложи да свиквате с новите реалности. В края на месеца ви очаква често общуване с влиятелни личности, при това както по работни, така и по лични въпроси. Резултатът ще зависи от вашата настойчивост.
Най-благоприятните за вас дни през април: 4, 9, 10, 11, 18, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29.


horoscope-ribi

Риби


През април Рибите ги очакват доста впечатляващи успехи в професионалната сфера. И в голяма степен те ще станат възможни благодарение на вашето пълно подчинение на важни персони. При това, най-вероятно ви предстои да реализирате някакви частни идеи, които нямат отоншение към работата, но се нуждаят от съдействието на хора, с които вие често се засичате в деловото пространство, например колеги или заявители.
Освен това, през третата десетдневка може да се появи желание да направите своето съществуване по-комфортно и да се освободите от някакви фактори, които са ви заставяли да изпитвате определени неудобства – морални или физически.
В началото на месеца вие вероятно ще решите да не провокирате неприятности, и затова няма да се включите в нещо, което ще замислят ваши познати. В средата на април някои новаторски разработки могат да ви вдъхновят за преустройство вкъщи или за някакво обучение. В края на месеца ще имате много срещи с далечни роднини и много близки приятели.
Най-благоприятните за вас дни през април: 6, 9, 12, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.


stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова