Хороскоп за месец септември 2018 г.


horoscope-ovenОвен


През септември Овните най-вероятно ще искат да получат онези блага, от които по някакви причини са били лишени преди това, и ще положат немалко усилия, за да придобият желаното. Не е изключено в името на постигането на тази цел да им се наложи да направят поклон пред влиятелни хора, да събират куп документи и да подписват множество разнообразни бумаги.
Освен това, ще слагате в ред дела, на които дълго време не сте отделяли внимание, заради по-интересни занимания и това ще изисква от вас не само скрупульозност, но и установяване на контакт с персони, с които не се разбирате особено добре. И още нещо - очаква ви труден професионален проект.
В началото на месеца работа и бит ще заемат цялото ви време, но пък ще получите някакъв уникален опит. В средата на септември вие може би ще предприемете известен хитър ход, за да избегнете не особено приятни за вас служебни задължения. В края на месеца не е изключена кавга с приятел - вие ще се уморите да му прощавате непрекъснато за нещо и ще се разбунтувате.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 4, 11, 18, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 14, 15, 21, 28, 29.horoscope-telecТелец


През септември Телците ще постигнат множество утилитарни цели и ще увеличат своето благосъстояние, ще внесат ефективни корекции в битовата сфера, ще променят нещо в отношенията си с хора, контактът с които е престанал да ви носи полза или удоволствие. При това ви очаква важен за кариерата проект, който ще повиши вашия професионализъм и ще ви даде възможност да "примъкнете в своята хралупа" някакви възникнали в процеса блага.
Вярно е, че при това през третата десетдневка и в работата, и в личната сфера могат да възникнат проблеми, с които вие вече сте се сблъсквали и които ще бъдат свързани с персони, които много си приличат. Ще се наложи да търсите нетривиален подход и решение.
В началото на месеца почти всички ваши начинания буквално са обречени на успех, трудности ще възникнат само там, където е нужна креативност. В средата на септември е добре да се въздържите от реализацията на онези желания, които дори в най-малка степен заплашват вашата безопасност. В края на месеца ще се появи потребност да се освободите от някакви задължения.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 1, 24, 27, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През първите две десетдневки на септември се налага често да се действа, подчинявайки се на някаква необходимост и да се играе "по свирката" на онези, от които в огромна степен зависи получаването на доходи и някакви други блага. Колкото по-послушни и изпълнителни сте, толкова повече шансове имате да запазите онова, което имате сега, и да придобиете още нещо.
През третата десетдневка ще се почувствате по-свободни, ще се появи възможност да започнете някакъв интересен проект, в който ще ви е полезна вашата вродена артистичност, вие ще можете не само да печелите добре, но и да се забавлявате, манипулирайки ловко другите хора и карайки ги да постъпват според вашите желания и стремежи.
В началото на месеца удовлетворяването на някакви не съвсем рационални потребности ще удари доста по джоба ви; бъдете по-сдържани в разходите си. В средата на септември ще се наложи някакси да обвързвате професионалната си дейност с решаването на битовите проблеми. В края на месеца някакво събитие ще ви подари вътрешна хармония.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 2, 4, 5, 12, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27

horoscope-rakРак


През първата десетдневка на септември на Раците най-вероятно ще им се наложи да се сблъскат с известни трудности в работата си, но пък могат да очакват нещо грандиозно в личния живот. След което и професионалната сфера, вероятно ще ви донесе свобода за изява, вие ще можете да се заемете с проект, който дълго сте отлагали, поради заетост или неблагоприятни обстоятелства, и ще постигнете в това невероятни успехи.
Освен това, през втората десетдневка на месеца ви предстои да направите нещо, което ще ви избави от някакви разходи, например, може да получите дългодействащи социални преференции или да си набавите приспособление помагащо ви да икономисвате.
В началото на месеца огромна полза ще ви донесат някои ваши неочевидни таланти, такива способности, които вие кой знае защо крайно рядко използвате. В средата на септември ви предстои стриктно да съставите някакви планове или сметки. В края на месеца не са изключени конфликти със съседи и с други хора, с които вие сте принудени да контактувате на лично ниво.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 5, 6, 10, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 11, 25, 29.

horoscope-lyvЛъв


През първата десетдневка на септември Лъвовете успешно ще реализират някакъв професионален проект, който отдавна замислят и по доста оригинален начин ще решат определен битов проблем. След което не са изключени трудности на работното място поради противоречиви указания от няколко шефове/заявители и несвоевременно проявена жт тяхна страна придирчивост.
На лично ниво в продължение на целия месец ще са нужни много компромиси, които ще ви се наложи да направите - отначало, за да не настройвате хората, с които поддържате тесни контакти, срещу себе си, а след това, за да склоните обкръжаващите да участват в осъществяването на някакава ваша креативна идея.

В началото на септември вие вероятно ще намерите начин да изпълните някакво свое желание и да не заплатите за него онази сума пари, която обикновено струва подобно действие или предмет. В средата на месеца в някаква дейност ще се изисква не само педантичност, но и изобретателност. В края на месеца се очаква интересно мероприятие.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 6, 7.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:15, 22, 29.

horoscope-devaДева


През септември Девите ще могат да реализират множество свои стари идеи, свързани с професионални стремежи, самореализация и с някакви битови ангажименти, насочени към увеличаване на благосъстоянието. Като цяло всичко ще се подрежда така, както ви се иска, а резултатите ще се окажат наистина изумителни.
Вярно е, че далеч не на всички около вас ще се хареса вашата активност, ще се наложи неведнъж да водите сложни преговори и да доказвате някому нещо, но вие ще се справите, а заедно с това и ще придърпате на своя страна онези, които дотогава са се отнасяли доста скептично към вас и вашата дейност. При това ви предстои да поправите някакви свои стари грешки в работата, с някакви процедури да подобрите своето здраве и да намерите нови доставчици на услуги.
В началото на месеца несвойствени за вас действия ще ви освободят от някакви препятствия и ще ви позволят да получите онова, към което отдавна се стремите. В средата на септември някой от колегите ще ви помогне в битовата сфера. В края на месеца е вероятно да реализирате ново сътрудничество.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 5, 8, 10, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 13, 14, 21, 28.

horoscope-vezniВезни


През първата десетдневка на септември на Везните ще им се наложи редовно да вършат онова, с което нямаха никакво желание да се занимават, нещо повече, ще възникне необходимост да овладеят навици, които са твърде сложни или неприятни. След 11-ти вие ще се върнете към обичайното си щатно разписание, пък и доходите ви най-вероятно ще нараснат благодарение на премии или добавка към заплатата, с която ще ви възнаградят за вашите усилия.
Освен това, през целия месец неведнъж ще се създават обстоятелства по най-благоприятния за вас начин, щастливи случаи ще ви помогнат да получите допълнителни блага и да избегнете някакви, на пръв поглед неизбежно надвиснали загуби.
В началото на септември ще нарасне вашата отговорност и ще се добавят задължения, на вас ще разчитат много хора. В средата на месеца вероятно ще стартирате някакъв мащабен проект. В края на месеца изобретателен човек ще ви помогне да изпълните доста проблемно желание, но в замяна на това ще ви поиска нещо.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 7, 8, 12, 14, 15, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 9, 11, 23, 25.

horoscope-skorpionСкорпион


През първата десетдневка на септември Скорпионите ги очакват някакви успешни начинания на работното им място, ще има доста сполучливи инициативи, ще се появи шанс да подобрят своя статус и дори да получат желаната длъжност. Виж обаче в деловата сфера не са изключени неуредици заради онези, които ще започнат да изискват от вас практически невъзможното, а ако имате подчинени, възможно е те да организират бунт срещу вас.
В личен план през месеца към вас ще се стичат някакви блага. Отначало благодарение на вашата собствена опитност и отлично познаване на своите права, ще се появи нещо при вас, а през третата десетдневка на месеца някой буквално ще ви поднесе нещо "на тепсия".
В началото на септември е възможно и вие да замислите нещо такова, което дълго ще ви храни. В средата на месеца има вероятност да възникне спор с даден чиновник и вие ще излезете победител в това противопоставяне. В края на септември ви предстои да се убедите, че имате много повече, отколкото сте мислили, приятели и хора, на които сте скъпи и които държат на вас.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 4, 11, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 24, 28
.

horoscope-strelecСтрелец


През септември на Стрелците ще се наложи да се потрудят сериозно и на професионалното поприще, и в битовото сфера. Ще имате множество неотложни ангажименти, някой ще изисква спешно изпълнение на някакви стари задължения. При това някакви проблеми ще ви накарат да обикаляте инстанции, доказвайки някому нещо и уговаряйки някого за нещо.
И едва през третата десетдневка ще ви стане по-леко. Известни ваши задължения ще поемат онези, които се отнасят лоялно към вас, а някои проблеми ще съумеете да решите буквално с едно позвъняване. Освен това, предстои ви да получите важен опит в работата по някои въпроси, с което по-рано трудно сте се справяли, а сега ще престане да ви причинява неудобства.
В началото на месеца си струва да си намерите занимание, което ще ви помогне бързо да свалите напрежението и да възстановите силите си. В средата на септември не се отвличайте с проекти, иначе няма да ви остане време за нещо наистина важно и значимо. В края на месеца своевременна намеса в проблемите на приятели или близки ще ви осигури полезни длъжници.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 6, 15, 16, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

horoscope-kozirogКозирог


Козирозите през първата десетдневка на септември ще съумеят да постигнат поразителни успехи в деловата сфера, ще стабилизират своето финансово положение, ще се избавят от проблеми, чието възникване е било провокирано от глупаво поведение от страна на някого от роднините. При това ще се появи шанс да започнат дългосрочен и много важен за кариерата им проект, чиято реализация ще им даде нещо и в личния им живот.
А що се отнася до работата, не са изключени трудности, поради появата на допълнителни задължения, които ще ви накарат да се занимавате с нещо, на което не сте били обучени, и мимоходом ще трябва спешно да овладявате навици, които впоследствие едва ли ще ви потрябват.
В началото на месеца се очаква получаването на приходи от няколко различни източника. В средата на септември за постигането на някаква цел ще се наложи да манипулирате околните, да ги притиснете с авторитета си и може би да участвате в интриги. В края на месеца са вероятни сериозни караници с хора, с които вие обикновено общувате спокойно и мирно.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 8, 18, 19.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 10, 13, 17, 20, 27.

horoscope-vodoleiВодолей


През първата десетдневка на септември Водолеите най-вероятно ще бъдат принудуни на работното си място да изпълняват извънредно сложни задания и във всичко да се подчиняват на педантични, сурови, догматични и много "правилни" персони, които няма да им позволят да отстъпят нито на йота от някакви правила, предписания и директиви. Впрочем, такова положение на нещата ще ви избави от известна отговорност и от възможни неприятности.
След 11-ти вече ви очакват награди за извършената работа, получаване на социални блага, полагащи ви се отдавна заради вашия статус, колективни проекти, в които вие ще играете първа цигулка, и които ще ви донесат добър доход. И още, ще се оправят отношенията с онези, с които вие доста недалновидно сте се скарали.
В началото на месеца ще се наложи да се откажете от някакви планове в името на изпълнението на не съвсем ваши задължения. В средата на септември не е изключено възникване на някакво рисковано желание. В края на месеца се очаква някакъв тренинг, семинар или обучение.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 8, 12, 20, 21, 22, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 23, 30.


horoscope-ribi

Риби


През първата десетдневка на септември Рибите ще могат в работата си да започнат някакъв проект, който ще се отрази добре на кариерата им, да се договорят за нещо важно с влиятелни хора, да си върнат контрола над някаква ситуация. След 11-ти ще се наложи често да се съгласяват на дребни задания, които ще ви откъсват от изпълнението на основните ви служебни задължения, но пък ще ви осигурят малка добавка към заплатата.
В личния си живот в периода от 1-ви до 22-ри не са изключени спорове и кавги с роднини и приятели, някакви битови неуредици, непредвидени разходи. А след 22-ри вие ще се помирите с всички и ловко ще решите много проблеми.
В началото на месеца, опирайки се на придобития стар опит, ще можете да направите нещо важно за бъдещето си. В средата на септември ще се наложи да вниквате в нещо, на което по-рано не сте му отделяли изобщо никакво внимание. В края на месеца вероятно ще се постави началото на ново делово сътрудничество, което с времето ще прерасне в здрава и интересна дружба.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 6, 7, 14, 21, 22, 23, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26
.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова