Хороскоп за месец януари 2018 г.Овен


За Овните януари може да се окаже доста нелек. Ще имате много проблеми в деловата и битова сфери, ще се наложи да се оправяте с всички неуредици, жертвайки добрите си отношения с околните. При това немотивираната упоритост много лесно ще ви лиши от някакви интересни перспективи - вие дори сами няма да можете да си обясните защо се отказвате от някои изгодни предложения.
Освен това има вероятност да се откажете от реализацията на някои свои желания. Не е изключено по този начин да решите да накажете себе си за нещо. Впрочем, през третата десетдневка нагласата ви ще се промени, вие ще си простите и ще започнете да се наслаждавате на живота.
В началото на месеца не бива да отблъсквате хората, които искат да общуват с вас и да ви поканят на някакви мероприятия. В средата на януари ще се наложи да извършите някакава безпрецедентна постъпка, за да запазите и умножите онова, което имате. В края на месеца някакво събитие или ваше собствено решение ще добави радост в битието ви.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 7, 22, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26.horoscope-telecТелец


През януари Телците могат да вземат решение да сменят местоработата си. При това не е изключено това да бъде спонтанен порив, породен от новогодишните празници и желанието да започнете годината начисто. Ако имате достойни предложения, напуснете, но да се уволнявате просто така и след това да търсите нещо ново не си струва, защото така ще се сблъскате с финансови трудности във връзка с проточилото се търсене на нова работа.
Освен това, вероятно ще имате битови проблеми, които ще се наложи да решавате не чрез обичайните за вас методи, а по начини, които ще ви бъде трудно да използвате, поради липса на необходимите навици.
В началото на месеца някакво радостно събитие, свързано с роднини, ще ви накара да се замислите и да направите преоценка на ценностите си. В средата на януари ще се наложи да се адаптирате към нова реалност. В края на месеца не са изключени спорове и кавги с хора, които няма да поискат да разберат и адекватно да възприемат някои ваши решения.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 12, 24, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 23.

horoscope-bliznaciБлизнаци


За постигането на някаква цел през януари Близнаците най-вероятно ще се възползват от конфиденциална информация, която са пазели за извънредни случаи. Тя разбира се ще ви помогне да излезете от сложното положение и да получите желаните резултати, но използването й ще развали отношенията ви с хора, които до този момент са ви доверявали.
Освен това, през този месец ви предстои често пъти да се сблъсквате с последствията от допуснати по-рано грешки. И ако не поправите навреме онова, което сте сътворили, ще ви бъде трудно да реализирате и професионалните си проекти, и амбициите си за кариера. Пък и с парите през дадения период са възможни проблеми, тъй като се очакват непредвидени разходи, които няма да можете да избегнете - необходимостта ще диктува своите условия.
В началото на януари човек, който се е появил в живота ви неотдавна, ще изисква да му обърнете особено внимание. В средата на месеца някакви събития ще ви направят по-сериозни. В края на януари не са изключени трудности в работата, но пък ви очаква мощна приятелска подкрепа.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 3, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 25.

horoscope-rakРак


През януари Раците доста успешно ще се реализират на професионалното поприще, ще се заемат с проекти, които по-рано са предизвиквали опасения, поради необходимостта да се излезе извън зоната на комфорта. Сега те ще имат възможност да засрамят конкурентите си. Що се отнася до междуличностното общуване и отношенията с роднини, вероятно ще срещнете проблеми - просто няма да ви стигне време и сили да обърнете на околните толкова внимание, колкото те биха искали.
Освен това, през този месец настоятелно ви се препоръчва да се грижите за здравето си и да не се увличате от неща, които могат да ви навредят и да се чувствате зле. И при това даденият период е много подходящ за смяна на начина ви на живот.
В началото на януари не е изключено да се скарате с човек, който ви е много скъп; постарайте се да избегнете това, за да не съсипете деловата си нагласа. В средата на месеца не допускайте мрачни мисли, във всичко търсете позитивното и повод за радост. В края на януари ви очаква награда за някакви ваши стари успехи.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 1, 4, 8, 15, 18, 22, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 13, 23, 27.

horoscope-lyvЛъв


През януари Лъвовете най-пълноценно ще се възползват от благосклонността на околните, за да постигнат професионалните си и лични цели. Вие най-вероятно няма да се стеснявате да напомните на всички за своите минали заслуги, за да получите изгодни поръчки, да увеличите сроковете за изпълнение на някакви служебни задачи, да осъществите важни за вас срещи.
Освен това, най-вероятно ще се върнете към онзи начин на прекарване на свободното си време, от който сте били лишени поради своя нелек характер и поради проблеми и кавги с някои хора. Вероятно ще намерите начин да се сдобрите с тях и дори да помолите за прошка, тъй като ще разберете, че и по-нататък ви се иска да се занимавате с това хоби и именно в тази общност, която толкова непредпазливо едва не сте загубили.
В началото на месеца ще имате много срещи и разговори с хора, с които общувате рядко поради собствената си заетост. В средата на януари ви предстои да реализирате някакъв сериозен мащабен проект. В края на месеца на хоризонта ще се появи нов делови партньор.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 3, 4.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.

horoscope-devaДева


През януари Девите ще спечелят повече от мнозина други, ще открият нови начини да се реализират, ще се изявят в ролята на ръководител на група от съмишленици, водещ в някакъв проект или просто като ментор на човек, който се нуждае от опитен учител. Ще порасне вашият авторитет, ще ви търсят едновременно в няколко области от вашата дейност.
Освен това, от вас може да се заинтересува някаква влиятелна личност. Не е изключено да ви направят доверено лице и помощник в нещо, което касае политиката, социалното развитие или работата с голям обем информация, изизскваща стриктна проверка. Ще ви бъдат от полза и навиците в тайното управление на хора.
В началото на месеца се очаква някакво мероприятие, в което вие може би ще се опитате да се представите в някакъв нов образ. В средата на януари ще имате много доходни начинания и проекти. В края на месеца не са изключени конфликти с онези, които няма да пожелаят да се подчинят на някакви ваши изизсквания, но на помощ ще ви се притече един ваш съюзник.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 3, 6, 7, 10, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 19, 25, 26.
horoscope-vezniВезни


През януари на Везните ще се наложи да се примирят с някакви нови задължения и дори да не допускат мисълта, че може да се измъкнат, прикривайки се с тях. Колкото по-отговорно се отнесете към тяхното изпълнение, толкова по-уникални перспективи ще се отворят пред вас още в края на този месец. При това те ще ви помогнат да получите наистина безценен опит.
Освен това, предстои ви твърдо да отстоявате своите интереси пред някакъв влиятелен човек или пред някаква комисия и вашата дружелюбна и обезоръжаваща усмивка едва ли ще ви помогне в това. Подгответе си железни аргументи и неопровержими доказателства, че вие сте прави.
В началото на януари на някакво мероприятие вероятно ще възникне недоразумение, което ще провери вашата емоционална устойчивост. В средата на месеца сложен проект ще ви донесе добър приход. В края на януари около вас ще се появят нови приятели съмишленици; възможно е да започне и нещо, което ще повлияе доста позитивно на вашата кариера.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 6, 8, 12, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 23.

horoscope-skorpionСкорпион


През януари Скорпионите ги очаква рязък пробив в кариерата. Ще имате много възможности да подобрите благосъстоянието си и да стъпите на ново професионално ниво. При желание или необходимост да промените някаква ситуация ще се появи шанс да направите това с най-малки загуби и с най-добър резултат.
Освен това вие най-вероятно ще се договорите с някакъв влиятелен човек и ще обедините с него ресурсите си за постигането на важна за вас двамата цел. Между другото, не е изключено това взаимно изгодно сътрудничество да не спре дотук - има вероятност с тази личност да извършите велики дела, които на всеки от вас ще донесат власт или богатство.
В началото на месеца в някакъв разговор вие ловко ще отстоявате своите интереси. В средата на януари някаква ваша идея ще ви помогне да постигнете успех не само вие, но и онзи, който е тясно свързан с вас. В края на месеца в живота ви се очакват промени, които ще предполагат чести командировки, пътувания или дори преместване.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 10, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 12, 15, 19, 22, 26, 29.

horoscope-strelecСтрелец


През януари на Стрелците им предстои да работят много и усърдно за една перспектива, да рискуват, включително и своята репутация, да се съгласят да участват в проекти, които не предполагат спокоен и психически комфортен труд. Всичко това, разбира се, няма да ви донесе радост и ще ви накара да нервничите, но пък ще подготви почвата за позитивните промени в деловата сфера, които ще започнат още в последната седмица на месеца.
Освен това, предстои ви усилено да работите по установяване на отношенията с членовете на нова за вас общност, да доказвате, че сте равни на тях в много неща и дори че ги превъзхождате в нещо. Между другото, има вероятност впоследствие да откриете там верни приятели.
В началото на януари ще се наложи да се подчините на решението на човек, който е по-силен и по-мъдър от вас, но в същото време ще се появят много уникални и доста жизнеспособни идеи. В средата на месеца ви предстои да играете по нечии нови правила. В края на януари ще имате много поводи да се радвате, да се гордеете със себе си и поводи за празници, посветени на вашите успехи.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 4, 12, 13, 14, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 31.

horoscope-kozirogКозирог


През януари Козирозите ще бъдат заети най-вече с дребни, но трудоемки задачи. Най-вероятно ще поставите пред себе си цел да се освободите от някакви несвършени неща, които са се натрупали, докато сте се занимавали с нещо по-важно и глобално. Стриктното планиране ще ви помогне бързо и качествено да реализирате предвиденото.
Освен това вероятно ще ви се наложи да се занимавате и с въпроси или проблеми на роднини и на онези хора, за които вие отговаряте пред обществото. Тук също ще имате нужда от ясно структурирана схема на действията, пък и вашите полезни връзки ще са ви от полза, особено когато ще трябва да накарате някакви хора да се трудят в неподходящо или в извънработно време.
В началото на месеца някой ще ви върне дълг - материален или кармичен. В средата на януари се очаква да получите сериозни приходи, но заради това ще трябва да хитрувате. В края на месеца не е изключено да се заровите в суета, която ще даде неочаквани резултати.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 4, 11, 18, 22, 25, 29.

horoscope-vodoleiВодолей


През януари Водолеите могат да се сблъскат с трудности при изпълнението на служебните си задължения. Не е изключено обстоятелствата да ви принудят да преклоните глава пред човек, когото не само че не обичате, но и не уважавате; при това ще се наложи да играете по неговите правила, тъй като в противен случай просто ще съсипете някакъв проект.
Освен това вероятно ще се сблъскате и с битови проблеми, за чието решаване ще трябва да бръкнете в неприкосновения паричен фонд. Впрочем, след известно време загубите ще бъдат компенсирани, а в крайна сметка ситуацията ще ви подари спокойствие. При това вие със своите усилия ще докажете на роднините си колко много означават те за вас.
В началото на месеца ще успеете на някакво мероприятие да поговорите с човек, който отдавна и откровено демонстративно не намира време да общува с вас. В средата на януари е възможно да получите съмнително делово предложение. Оценявайте адекватно потенциалните рискове. В края на месеца ще имате двоен повод за радост.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 13, 18, 19, 20, 24, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.


horoscope-ribi

Риби


През януари Рибите буквално ще сразят мнозина със своите успехи. Очакват ви важни и дори съдбоносни събития едновременно в няколко сфери на дейност. Вие ще съумеете да се адаптирате към някакви често променящи се обстоятелства и да извлечете максимално възможната полза от случващото се. Пък и във финансово отношение ще се окаже, че имате повече късмет от колегите си.
Освен това, най-вероятно ще накарате някакъв влиятелен, авторитарен и догматичен индивид да играе по вашата свирка. Не е изключено вие да му докажете, че без вас той няма да получи онова, към което се стреми и затова той ще бъде принуден да се съгласи с всички ваши условия и ще постъпва така, както вие смятате за правилно.
В началото на месеца е вероятно да получите неочакван, но крайно полезен за кариерата ви проект. В средата на януари вие ще принудите някого да подпише договор, който ще изиграе важна роля във формирането на вашето бъдеще. В края на месеца могат да се разбунтуват онези, които сте "задминали на завоя", но вие имате с какво да им се противопоставите.
Най-благоприятните за вас дни през януари: 11, 12, 20, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24, 31.


stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова