Хороскоп септември

Хороскоп  септември

Хороскоп за месец септември 2017 г.


horoscope-ovenОвен


През септември на Овните най-вероятно ще се наложи да се подчинят на нещо, което е в разрез с вътрешните им убеждения, и да играят по правилата, установени от някого от обкръжаващите ги хора. Но ако не направите това, ще се натъкнете на някакви неприятности и съществено ще разклатите своето положение - както в кариерата, така и материално.
Освен това, могат да възникнат проблеми поради небрежно отношение към своя организъм. Не е изключено, изострянето на някакво заболяване да ви накара да се обърнете към специалисти, които вие до този момент така и не сте си направили труда да посетите. Вероятно ще имате и непредвидени битови ситуации, които ще се нуждаят от непланирани разходи.
В началото на месеца трудностите в работата могат да ви тласнат към мисълта за смяна на мястото на трудовата ви дейност. В средата на септември си струва да се заемете с онези домашни дейности, които отдавна се нуждаят от вашето внимание - това ще ви обезопаси от неприятни изненади. В края на месеца са възможни резки и не особено позитивни промени.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 7.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 2, 15, 16, 23, 29, 30.



horoscope-telecТелец


Телците през септември, очевидно ще се справят с нещо такова, което ще им позволи по-нататък съществено да икономисват от задължителните месечни разходи или да получават известна сума като добавка към основните доходи. Вярно е, че ще се наложи да потичат и да свършат доста неща, но пък резултатът ще ги удовлетвори напълно.
Освен това, очакват ви някакви важни успехи на професионалното поприще. Има вероятност някакъв човек да оцени вашите професионални способности и да ви предложи да заемете длъжност, която съответства повече на степента на вашето майсторство, отколкото поста, който сега заемате.
В началото на месеца решение, което е несвойствено за вас, най-вероятно ще ви донесе отлични резултати, макар че в процеса не са изключени опашки, нерви и тежки преговори. Средата на септември обещава да бъде доста ползотворна и доходна. В края на месеца ще се наложи спешно да възстановявате отношенията с някого от обкръжаващите.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 4, 10, 11, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26
.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През септември на Близнаците най-вероятно ще се наложи да си платят за онова лекомислие, с което са прекарали август месец. Очевидно, върху вас ще се стовари голям обем отложени "за после" ангажименти и единственото, което ви остава е да запретнете ръкави и да се бухнете с главата надолу да разчиствате образувалите се натрупвания.
Освен това, от вас всички ще искат нещо - шефовете - отчети и спазване на някакви правила, роднините - внимание и пари, приятелите - изпълнение на някакви обещания и присъствие на важни за тях и скучни за вас мероприятия. Като цяло, месецът обещава да бъде доста наситен с всичко, което вие изобщо не обичате.
В началото на септември някакви ваши действия ще се нуждаят от точно предварително структуриране, защото в противен случай те просто няма да дадат положителни резултати. В средата на месеца рутината може да ви погълне. В края на септември може да се наложи да молите някого, за да попаднете там, където ви се иска.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 3, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

horoscope-rakРак


През септември Раците може да се сдобият с нови колеги, с които те ще формират не само здрави делови съюзи, основани на взаимна изгода и взаимно подпомагане, но и прекрасни междуличностни отношения. Не са изключени и проекти, които по някакъв начин ще бъдат свързани със социалната сфера.
Освен това, очевидно ви предстои да водите често пъти някакви преговори от личен и търговски характер, чийто успех ще зависи от вашето умение да предвиждате ситуацията с няколко стъпки напред. Ще са ви полезни и навици от сферата на дипломацията, своеобразна хитрост, способност така да обърнете разговора, че човекът отсреща да бъде уверен, че вие най-напред се грижите за неговите интереси.
В началото на месеца ви очаква някакъв краткосрочен, но много успешен проект. В средата на септември при вас ще дойзат някакви допълнителни блага. В края на месеца вероятно ще изпитвате съмнения относно ефективността на някои свои действия.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 4, 14, 15, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 19, 23.

horoscope-lyvЛъв


Лъвовете през септември най-вероятно ще си измислят някакви нови правила и ще се постараят да ги спазват стриктно. Очевидно ще ви се иска да подредите живота си, да го направите по-правилен и стабилен, да преминете на следващото стъпало на самоорганизация и личностно развитие.
Освен това, много е възможно да се заловите с проект, от който по-рано сте се отказвали, защото ви се е струвал твърде скучен. Не е изключено да ви предложат за него повече пари, отколкото са ви обещавали преди, и вие да решите, че не си струва да изпускате такава изгода, заради своите лични предпочитания. През месеца също така вероятно ще ви се наложи да се нагодите към някого от роднините си или да преправите нещо в своето жилище.
В началото на септември вие можете целенасочено да промените нещо в работното си разписание. В средата на месеца някакви битови или семейни ангажименти ще "изядат" част от свободното ви време. В края на септември се очаква празнично мероприятие.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 17.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 23, 30.

horoscope-devaДева


През септември Девите очевидно ги очаква потопяване в онези ангажименти, които са свързани с подобряване качеството на живот. Голяма е вероятността вие да се стремите към онова жизнено равнище, което ви се струва най-приемливо, затова ще направите всичко, което зависи от вас, за да стане то реалност.
Освен това, очакват ви няколко нови проекта в професионалната сфера. Не е изключено някои от тях да изискват от вас да се откажете от предишните си планове и да коригирате методите на работа, но пък ще ви донесат добри приходи. А вие ще бъдете много търсени и ценени заради свои вродени качества и особени таланти.
В началото на месеца може би ще внесете известни промени в работата на колектива там, където се трудите. В средата на септември ви предстои да се занимавате с нещо, което много ви харесва. В края на месеца от запланираните ви ангажименти може да ви откъсне човек, комуто по някакви причини не сте в състояние да откажете общуване.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 18, 19, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 8, 14, 21, 22, 28, 29.

horoscope-vezniВезни


През септември Везните очевидно ще се занимават старателно с изпълнението на някакви стари ангажименти, ще връщат разнообразни дългове и изобщо ще "чистят" живота си от натрупания "боклук". Голяма е вероятността това да ви бъде нужно, за да започнете без проблеми и задлъжнялости новия и планиран от вас етап в живота си.
Освен това, най-вероятно ще ви се наложи да се обръщате често към някакви официални инстанции, да съгласувате нещо с влиятелни личности, да сдържате емоционалинте си пориви тогава, когато ви се иска да тропнете с юмрек по масата и да изговорите всичко, което е накипяло. Награда ще стане постигането на супер важна за вас цел.
В началото на месеца в някаква ситуация ще стане много удобна вродената ви тактичност. В средата на септември ще се наложи да се занимавате с нещо, което не предизвиква възторг и пристъпи на ентусиазъм у вас. В края на месеца получаването на резултат в нещо значимо за вас ще стане за вас повод за тържествена трапеза.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 2, 8, 9, 15, 16, 21, 22, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 5, 10, 17, 19, 26
.

horoscope-skorpionСкорпион


През септември за Скорпионите ще бъде в известна степен проблематично да изпълняват служебните си задължения, тъй като някой ще започне да изизсква от тях да се отчитат постоянно и да спазват предписанията, които те обикновено просто игнорират. Впрочем, ако вашият здрав смисъл победи вашата непокорност и вие се подчините на обстоятелствата, то само ще спечелите, тъй като ще избегнете някакви формални изизсквания и ще получите добър доход.
Освен това, във вас може да се появи желание да се заемете плътно със себе си – да преминете изследвания, да останете на диета, да се избавите от някои свои вредни пристрастия или обратно, да придобиете някакви полезни навици. Всичко, което вие сторите за себе си и за здравето си, ще даде прекрасни резултати.
В началото на месеца много неща ще зависят от това дали сте готови да приемете един конструктивен диалог с обкръжаващите. В средата на септември вие може би ще промените своя начин на живот. В края на месеца ще се наложи да търсите компромис с онези, които ви плащат.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 5, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 18, 22, 25, 29
.

horoscope-strelecСтрелец


През септември Стрелците могат да се сблъскат с проблеми и в личната, и в деловата сфери поради нежеланието си да се подчиняват на обстоятелствата и на хората, които установяват някакви правила. Постарайте се да приемете ситуацията не като принудителна, а като възможност да не усложнявате живота си.
Освен това, вероятно ще се наложи да се заемете със здравето си, особено ако вашият начин на живот влияе негативно върху организма ви. Не е изключено изостряне на заболяване на стомашно-чревния тракт или на други болести, провокирани от неправилно хранене, чести стресови ситуации, недоспиване.
В началото на месеца поощряването на своите "искам" и игнорирането на всякакви тревожни сигнали може да се превърне в неприятности. В средата на септември нежеланието да решавате някакъв битов въпрос крие неочаквани и големи разходи. В края на месеца е много възможно за вас да се появи мощен съюзник или нов надежден приятел.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20.

horoscope-kozirogКозирог


Козирозите най-вероятно ги очакват нови и увлекателни проекти, които могат да им помогнат да удовлетворят някакви свои амбиции, а заедно с това и да засрамят онези, които са си въобразили, че са техни конкуренти. Между другото, не е изключено за много неща да ви помогне човек, който обожава да систематизира информацията и да открива малкоизвестни факти.
Освен това, вероятно ще поулчите солидни доходи от предприятие, което сте организирали на частна основа, или до вас ще доплуват блага, за чието получаване сте се трудили в свободното от работа време. А още в този месец се очаква възникване на дълъг и доста продуктивен съюз с онези, които много приличат на вас по своите стремежи и по маниера на изпълнение на служебните задължения.
В началото на септември ще се изпълни старо ваше желание и това ще стане повод да се гордеете със себе си. В средата на месеца някаква рутинна работа ще даде великолепни резултати. В края на септември вие можете да инициирате конфликт с индивид, който поради своите рефлекси бави важен за вас процес.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 1, 2, 5, 16, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 21, 25, 28.

horoscope-vodoleiВодолей


Водолеите през септември благодарение на някои свои систематични действия, най-вероятно ще могат да се избавят от проблеми, възникнали за тах през август. Не е изключено да откриете в някаква специализирана литература доста полезна информация и явно подсказване как трябва да се постъпва, за да промените обстоятелствата.
Освен това, има вероятност човек, свързан с официални инстанции, най-накрая да изпълни някакво свое обещание или да престане да възпрепятства получаването от вас на известни преференции, субсидии, компенсации. Възможно е и получаване на доходи от чужд труд или пък ще ви подарят нещо, чието създаване е заело немалко време.
В началото на месеца са вероятни някакви недоразумения поради впечатляваща, но недостоверна новина. В средата на септември прилагането на практика на някакви теоретични знания ще стане интересен и полезен опит. В края на месеца могат да се появят нови увлечения и да се разшири кръгът от хора, с които общувате.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 2, 4, 9, 16, 27, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17.


horoscope-ribi

Риби


През септември Рибите могат да се сблъскат с разнообразни препятствия практически във всички сфери на работа и живот. Ако обаче съумеете бързо да се справите с най-първите проблеми, то загубите ще бъдат минимални, а основната маса трудности изобщо ще успеете да избегнете. Така че всичко е във вашите ръце, бъдете бдителни и не игнорирайте "тревожните звънчета".
Освен това, ако имате някакви особени желания, постарайте се да ги осъществите в течение на първите две десетдневки на месеца, тъй като след това те най-вероятно ще загубят своята актуалност, но фактът, че вие не сте ги изпълнили, ще остане. Затова през септември вие вероятно ще се освободите от онова, което отдавна ви напряга, и това ще бъде за вас ценен подарък от Съдбата.
В началото на месеца във вас очевидно възниква блестяща идея по повод това как да постигнете важна цел; веднага я пуснете в действие. В средата на септември ще се наложи да се противопоставите на някакви обстоятелства. В края на месеца за вас ще се появят достойни помощници.
Най-благоприятните за вас дни през септември: 5, 7, 11, 14, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.


stars pix 2Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.