Хороскоп за месец юли

Хороскоп за месец юли

Хороскоп за месец юли 2017 г.


horoscope-ovenОвен


През юли Овните могат да се сблъскат с проблеми в деловата и домашната сфери. Голяма е вероятността замислените реорганизации да ви донесат не само временно неудобство, но и някакви неприятности, загуби, конфликти. Възможно е да бъдете принудени да се откажете от контрол върху нещо, което сте свикнали да контролирате и държите в полезерението си.
Впрочем, всичко това няма да продължи дълго. Още след 21 юли ще се оправят взаимоотношенията в деловата сфера и с роднините, ще се възстанови и нарасне вашият авторитет, ще започнат някакви нови индивидуални и доста доходни проекти. Още неведнъж обаче ще имате нужда от изводите, направени в труден период и получения тогава опит.
В началото на месеца е важно да не задълбочите проблемите, поднесени ви от околните. В средата на юли ще възникнат доста подходящи идеи по повод това как да се излезе от създалата се ситуация. В края на месеца вие очевидно с ентусиазъм и увлечение ще се заемете с някакъв съзидателен процес.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 4, 11, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 14, 21, 28, 29.

horoscope-telecТелец


По-голямата част от юли за Телците ще се окаже успешна и доста сполучлива. Ше имате много доходни проекти и ангажименти, които ще ви осигурят известни блага, необходими не само на вас, но и на вашите близки. Вероятно ще получите и доход от продажбата на някакво имущество, което вече не ви харесва или не ви е необходимо.
Вярно е, че след 21 юли не са изключени проблеми поради вашето нежелание да промените своя подход при изпълнението на известни задължения и конфликти с хора, които предпочитат на първо място да поставят своите персонални интереси, увлечения и удоволствия. Ще се наложи да излизате от ситуацията по не най-комфортния за вас начин.
В началото на месеца има вероятност да стартирате семеен бизнес или еднократен бизнес проект с участието на роднини. В средата на месеца ще ви бъде трудно да осъщестните някакво свое желание, ще се намерят обаче съответните помощници. В края на месеца не влизайте в конфликт с онези, които околните обичат повече отколкото вас.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 17, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25
.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През първите две десетдневки на месеца на Близнаците им предстои често да се ръководят не от своите интереси, а от потребностите на роднини и хора, без които е невъзможно постигането на комерсиални и частни цели. Очевидно, вие осъзнавате, че само в тясно сътрудничество с тях и при съвместна отговорност всичко ще се подреди така, както е нужно на вас.
Затова пък след 21-и за вас ще се появи възможност да започнете нов индивидуален проект, в който всичко ще зависи изключително от вас: от вашата креативност, вашите стремежи и от решаването на онези задачи, които вие сами ще си поставите пред себе си. Главното е да не отстъпвате от първоначалния замисъл, иначе няма да получите стопроцентов резултат.
В началото на месеца вероятно ще изпитвате психически дискомфорт поради някакви притеснителни обстоятелства. В средата на юли ще се наложи по някакъв начин да обвържите своите желания с текущата реалност. Краят на месеца ще бъде много интересен, ще се появи шанс да се изявите шумно, да разкриете максимално своя потенциал.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 5, 12, 19.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 27.

horoscope-rakРак


През първите две десетдневки на юли Раците очевидно ще започнат няколко дългосрочни проекта, ще се снабдят с някои допълнителни блага и доста скъпоструващо имущество, ще укрепят взаимоотношенията си с роднините си и с хората, с които общуват най-близко. Вероятно ще има и стъпване на ново ниво на личностно развитие.
А след 21-и юли не са изключени и трудности. Ще се повишат предявяваните към вас изизсквания, ще се наложи често да правите нещо на границата на възможностите си и да си сътрудничите с някои егоистични личности. При това ще "виси" реализацията на някаква идея, свързана с вашето жилище или с нов професионален проект.
В началото на месеца практически късмет ще имате във всичко; има вероятност и да получите някаква доста приятна компенсация за труда и успехите си. В средата на юли се очаква да ви посети човек, който ще ви донесе нещо хубаво. В края на месеца чрез трудности при вас ще дойде нещо важно и нужно.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 6, 10, 20, 21, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 11, 29.

horoscope-lyvЛъв


През първите две десетдневки на юли на Лъвовете ще се наложи да връщат някакви дългове и да се занимават с довършване на нещата, които им пречат да вървят напред. Не са изключени и някои странни преговори с хора, които искат заедно с вас да работят по дългосрочен проект. Ще има много спорове, емоции, неясноти.
Но пък след 21 юли ви очаква старт на нов етоп в живота ви и това ще се окаже доста многообещаващо събитие. Голяма е вероятността да стартирате нещо, което ще определя живота ви като минимум една година, ще ви донесе известност и сериозни финансови блага, ще разшири кръга от хора, с които общувате, и ще увеличи броя на хората, които ви се възхищават.
В началото на месеца може да ви потрябва подкрепата на роднини, но не очаквайте те сами да се досетят за това; ще се наложи честно да помолите за помощ. В средата на юли заради някого или заради нещо, вие очевидно ще бъдете принудени да вършите нещо, което не ви се иска особено. В края на месеца животът ще стане много по-прекрасен и ще ви достави особено удоволствие.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.

horoscope-devaДева


През първите две десетдневки на юли Девите най-вероятно ще се заемат плътно с благоустройстовто на своето жилище и с решаването на проблемите на роднини, които реагират на трудностите с емоционални изблици, а не с адекватни действия. Очаква се и да получите някакви социални блага, които ще ви помогнат да спестите пари от храна или наеми, и съответно да увеличите чистия си месечен доход.
След 21-и юли е вероятно да имате конфликти с хора, които според вашето мнение не заслужават това, което имат; причина за кавга може да стане вашата завист и невъзможност без проблеми и усилия да получите онова, което ви се иска. Не са изключени и непредвидени разходи.
В началото на месеца важна роля ще изиграе някакъв неформален разговор в един съвсем официален ангажимент. В средата на юли нечия истерика може да стане за вас "двигател на прогреса", т.е. да ви тласне км някакви решителни действия. В края на месеца вие може би по някакви причини няма да можете да присъствате на някакво развлекателно мероприятие.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 5, 12, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 13, 14, 21, 28.

horoscope-vezniВезни


През първите две десетдневки на юли на Везните се препоръчва по възможност да си вземат отпуск, тъй като е голяма вероятността ангажименти или проблеми на роднини все едно да не ви позволят да се трудите пълноценно. Пък и през дадения период не се предвиждат някакви особени успехи, постижения и приходи в професионалната сфера.
Затова пък след 21-и се очаква старт на някакъв важен, доходен, дългосрочен и доста приятен за самолюбието ви проект. Не е изключено в резултат това да ви прослави и да ви осигури стабилен месечен доход. При това е възможно сполучливо решение на някакъв спорен въпрос.
В началото на месеца битови и междуличностни проблеми могат да повлияят негативно на психическото ви състояние; търсете поводи за оптимизъм. В средата на юли ще се появи някакво ново и доста нестандартно желание, само че едва ли ще се получи то да бъде осъществено веднага. В края на месеца ще се изсипят куп приятни и "сладки" неща от различни страни.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 7, 8, 14, 15, 21, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 9, 11, 16, 23, 25, 30.

horoscope-skorpionСкорпион


Скорпионите през периода от 1 до 21 юли най-вероятно ще извършат нещо, което ще стабилизира тяхното положение в деловата сфера, ще им осигури някакви блага, които имат отоншение към дома им, а заедно с това ще ги избави и от някои стари, вкоренени комплекси. При това не е изключено да се състои събитие, което ще изяви вашите потенциални позитивни качества или ще ви накара да постъпвате по-меко, а може и да ви тласне към занимания с благотворителност.
След 21 юли обаче има вероятност да влезете в противоборство с ексцентрична личност, която със своята намеса в някакви ваши дела ще постави под заплаха вашата делова репутация, вашето спокойствие и материално положение.
В началото на месеца вие най-вероятно ще научите много нови неща не само за обкръжаващия ви свят, но и за себе си. В средата на юли може да възникне потребност от съюз с човек, с когото дотогава сте враждували сериозно. В края на месеца вероятно изходът от всички неприятни ситуации ще бъде само един и то доста странен.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 4,11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 17, 24, 28
.

horoscope-strelecСтрелец


През първите две десетдневки на юли Стрелците най-вероятно ще бъдат заети с решаването на онези проблеми, които те сами са си създали през май и юни. При това, най-вероятно ще се наложи да се оправяте с някакви конфликти в личния живот и с неприятности на работното място, и с дългове или с неграмотно разпределение на финансови средства.
След 21 юли обаче пред вас ще се отворят някои нови и доста привлекателни перспективи в деловата сфера, ще се разшири кръгът от приятели, с които общувате, ще се появи възможност да се отправите в увлекателно пътуване към място, където искате да отидете. И изобщо животът ще стане по комфортен, по-весел и по-сит.
В началото на месеца е важно да се постави окончателно точка на нещата, които ви дърпат назад. В средата на юли избягвайте реализацията на нерационални, спонтанни и твърде рисковани желания. В края на месеца ви очакват успехи в много сфери на живота; при това може да се въодушевите и от ново творческо хоби
Най-благоприятните за вас дни през юли: 6, 7, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 19, 26.

horoscope-kozirogКозирог


За Козирозите периодът от 1 до 21 юли може да се окаже доста труден и напрегнат. Не са изключени проблеми почти във всички области, започвайки от професионалната дейност и завършвайки със здравето. Важно е старателно да обмисляте всяка стъпка и да претегляте последствията от всяко свое действие.
След 21-и ще стане малко по-леко, но не може да се разчита на безгрижност, предсказуемост и стабилност, тъй като животът ви в голяма степен ще се управлява не от вашата воля и разум, а от спонтанни, макар и доста ярки и позитивни събития. Учете се да се радвате на сюрпризите, които ви поднася съдбата.
В началото на месеца може да имате загуби или крупни разходи за нещо, без което е невъзможно да се върви напред. В средата на юли не са изключени битови неуредици, които също ще изискват определени финансови инвестиции. В края на месеца ще се наложи да смените приоритетите си и да търпите обществото на някои прекалено креативни личности.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 10, 13, 17, 20, 27, 31.

horoscope-vodoleiВодолей


През първите две десетдневки на юли Водолеите със исгурност ще се заемат с нещо, за което досега все не им е оставало време. Вярно е, че за да даде това пизитивни резултати, ще се наложи постоянно да имат предвид допуснатите по-рано грешки, да използват не само своя опит, но и чуждия, както и да се обръщат за помощ към хората, които взимат присърце всичко, което се случва с вас и около вас.
След 21 юли вероятно ще настъпи застой в професионалната сфера, а така също могат да възникнат проблеми с финансите, с междуличностното обкуване, с реализацията на идеи, които дълго сте обмисляли и сте се решили на тяхното осъществяване под влиянието на някакви обстоятелства, които са ви се сторили благоприятни.
В началото на месеца не си струва да започвате нищо ново, оправете се с онова, което изисква да му бъде обърнато внимание. В средата на юли ще се наложи да се заемете с дребен ремонт в жилището си. В края на месеца търсете повод за оптимизъм.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 8, 10, 11, 12, 22, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 16, 23, 30.


horoscope-ribi

Риби


В периода от 1 до 21 юли Рибите най-вероятно ги очакват приятни изненади, успехи, дребни и по-големи радости, както в професионалната сфера, така и в личния живот. Да постигнете поставените цели и да получите добри приходи ще бъде доста лесно, а всичко, с което се заемете, ще ви подари наистина позитивни емоции.
След 21-и успешно ще върви реализацията на креативните идеи, които отдавна носите в съзнанието си и вече сте успели да ги обмислите от всички страни. Ако мечтаете да напишете книга, да нарисувате анимация или по някакъв друг начин да проявите своята фантазия и да заявите пред света, че ви има, то сега е най-подходящото време да започнете, отдавайки се изцяло на творчеството и на своето въображение.
В началото на месеца вашето съществуване обещава да бъде много комфортно, а обстоятелствата ще се формират по най-благоприятния за вас начин. В средата на месеца очевидно някой ще започне да се старае да спечели приятелството ви. В края юли вие може да инициирате нещо, което ще промени живота ви към по-добро.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 3, 6, 7, 13, 14, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.


Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.