Хороскоп юни

Хороскоп юни

Хороскоп за месец юни 2017 г.


horoscope-ovenОвен


През юни Овните може да се сблъскат с невъзможността да реализират някакви професионални или бизнес идеи. Не е изключено това да стане по вина на хора, които се презастраховат и които няма да ви позволят да действате на свой риск или ще се откажат да финансират осъществяването на вашите идеи.
През дадения период ви очаква обаче вълнуващо пътешествие, което ще се помни дълго, тъй като ще се окаже по-интересно, отколкото сте предполагали. Ще се разширите и своя кръг от познанства, при това има голяма вероятност новите хора да внесат в живота ви нещо, което никога не сте имали преди това.
В началото на юни очевидно ви предстоят някакви непредвидени разходи, но вие няма да съжалявате за тях. В средата на месеца не си струва да инвестирате пари в рискови проекти и да давате назаем големи суми - ще изгорите. В края на месеца може да се появи желание да смените работата си. Не бързайте с окончателното решение.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 4, 11, 18, 19, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30.

horoscope-telecТелец


През юни Телците ще увеличат съществено своите спестявания, ще направят някои инвестиции за бъдещето, включително и в образованието - своето или на своите деца, не е изключено и придобиване на недвижим имот. При това има вероятност за окончателно възстановяване на отношенията с роднини, с които по-рано сте се скарали заради имущество или заради техния неправилен начин на живот.
Освен това, очевидно ви предстои да уреждате отношенията си с някого в деловата сфера. Това може да бъде свързано със стъпване на ново професионално ниво или с началото на някакъв доста мащабен проект.
В началото на месеца не е изключено да пътувате, а в пътуването да вземат участие голям брой хора. В средата на юни ви предстои много време и сили да похарчите за някакви обновления - на самите вас, на своето жизнено пространство, на кръга, с който общувате. В края на месеца на първо място ще излязат въпроси, свързани с роднинския кръг и със сериозни покупки.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 2, 12, 16, 21, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 27
.

horoscope-bliznaciБлизнаци


През юни Близнаците най-вероятно ще работят малко насила, тъй като приоритетни ще се окажат дейности и увлечения, несвързани по никакъв начин с професионалната сфера. Това обаче няма да ви попречи да проведете предварителни преговори по някакъв изгоден и интересен проект, който се набелязва сега, и който впоследствие ще ви донесе сериозен приход.
Освен това, очакват ви редовни, частни пътувания. Вярно е, че някои от тях едва ли ще ви се сторят увлекателни, тъй като ще бъдете принудени да придружавате хора, с които отношенията ви са твърде опънати. Впрочем, ако се държите правилно, ще съумеете да подобрите взаимоотношенията си.
В началото на месеца при вас "доплуват" доходи от дейност, с която сте се занимавали през май. В средата на юни вероятно ще имате трудности на работното място поради вашата собствена безотговорност и нежелание да се съобразявате с психологическите особености на шефове, колеги или партньори. Бъдете по-мъдри. В края на месеца пазете нервната си система.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 18, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29.

horoscope-rakРак


През юни Раците ще увеличат многократно своите доходи, ако разбира се, предпочетат да се потопят изцяло в дела, несвързани с работа и капиталовложения, но имащи отношение към роднини, семейството и бита. Впрочем, при всички случаи вие няма да изпуснете изгодните предложения, в основата на които са ваши стари постижения.
Освен това, ще имате шанс да решите някакъв жилищен проблем - да си намерите по-голяма квартира, да направите преразпределение на пространството, отделяйки се от живеещите с вас под един покрив или да си вземете жилище, отделно от фамилното. Вярно е, че трябва да сте готови за това, че не всички заинтересовани лица ще изпитат възторг от вашите действия.
В началото на месеца вероятно ще имате сериозен разговор, свързан с вашето бъдеще; той обаче ще изиграе важна мотивационна роля. В средата на юни можете да очаквате няколко значими за кариерата ви мероприятия, но ще трябва да понесете общуването с много хора, събрани накуп. В края на месеца ви очакват солидни доходи и усещане за пълен душевен комфорт.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 5, 8, 12, 15, 22, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 13, 17, 24, 27

horoscope-lyvЛъв


През юни Лъвовете най-вероятно ще предпочетат да посветят много време на някои домашни ангажименти. Това обаче не означава, че на работното си място няма да има с какво да се заемете - очаква се стартирането на нов проект, който ще ви погълне, ще предизвика изключително силен емоционален отклик, ще ви накара да се трудите с пълни сили и да демонстрирате своите разнообразни таланти.
Освен това, има вероятност за интересно пътуване във весела компания. Вярно е, че не са изключени изненади от най-различен характер, но те ще добавят на пътешествието острота и ще ви научат на нещо ново. А през месеца очевидно ви предстои и да се сдобрите с онези, с които сте скарани, и да промените нещо в общуването с хора, отношенията ви с които кардинално не ви устройват.
В началото на юни някакъв важен за вас проект внезапно ще ви донесе приход, на който не сте разчитали. В средата на месеца много неща ще зависят от психическата ви нагласа. В края на месеца ще ви се прииска да промените нещо в битовата сфера, за да облекчите изпълнението на някои задължения.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 11, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24.

horoscope-devaДева


През юни Девите най-вероятно ще предприемат няколко действия, за да си осигурят за доста дълго време допълнителни блага. Това може да бъде свързано и с финанси (инвестиции), и със социалната сфера, и с работата ви. При това очевидно ви предстои да се занимавате с проект, който така или иначе има отношение към децата - на частно или на по-глобално ниво.
Освен това, вие може би ще се заемете плътно с онези битови въпроси, които по някакви причини известно време сте отлагали. През месеца се очаква и често да общувате с роднини, както и да пътувате при някого от тях в друг град (страна).
В началото на юни вероятно ще имате трудности в работата поради нечия безотговорност. В средата на месеца не си струва да дразните онези от колегите си, чиято нервна система не е съвсем в ред, иначе ще си създадете врагове и неприятности. В края на месеца някакъв ваш индивидуален проект ще ви донесе много хубави неща.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 9, 16, 22, 23.

horoscope-vezniВезни


През юни на Везните ще се наложи да се сблъскат с някаква рутина, поради което ще имате желание да прехвърлите част от своите задължения върху роднини или лоялно настроени колеги. При това липсата на психическа нагласа ще ви попречи да се заемете с някакъв проект, който предполага нелоши приходи и плюсове в кармата ви, но предполагащ и не особено позитивни емоции от общуването с онези, които се нуждаят от помощ.
Освен това, очаква ви пътуване там, където вече имате приятели. Очевидно това пътуване още повече ще разшири кръга от хора, с които общувате, а така също ще ви "запознае" и с онези видове развлечения, които досега не се пробвали. Ще ви хареса.
В началото на месеца бъдете внимателни, когато правите на глас дългосрочинте си планове - те няма да допаднат на всички, затова те могат да се опитат да ви попречат. В средата на юни много неща ще зависят от това дали се страхувате от мръсна работа. В края на месеца вероятно ще влезете в конфликт с роднини, с които има какво да делите.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 2, 3, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 13, 20, 25.

horoscope-skorpionСкорпион


През юни Скорпионите най-вероятно активно ще използват емоционалното състояние на околните. Очевидно, това ще ви трябва, за да подобрите своето материално положение и да реализирате получаването на онова имущество, което вие въпреки нечие мнение, смятате за свое.
Освен това, очаква се започване на проект, в който вие ще се наложи да демонстрирате актьорски способности, подобно на играч на покер и дори може би да се представите за друг човек. Това ще ви донесе добри пари, макар че в психологически план ще ви изтощи. Впрочем, вие все едно ще получите своята порция удоволствие от случващото се.
В началото на месеца не са изключени непредвидени разходи, при това едновременно за няколко ваши дейности и проекти. В средата на юни ще се възродят и укрепят роднинските връзки, но с останалите хора от вашето обкръжение е вероятно да сте в сериозни конфликти. В края на месеца ще получите различни видове доходи и приятни преживявания.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 6, 7.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30
.

horoscope-strelecСтрелец


През юни Стрелците могат да организират сериозна "чистка" и да се освободят от отживели и изчерпани приятелски и делови връзки, от някои свои навици и пристрастия, влияещи негативно на здравето и професионалната им реализация, от различен род движимо и недвижимо имущество, което изизсква разходи, но нищо не носи в замяна.
Освен това очевидно ви предстои да се отправите натам, където вече от известно време ви очакват с нетърпение. Вярно е, че част от това пътешествие ще бъде доста скучно, но като цяло то ще остави след себе си изцяло позитивни емоции. И още - може да се обърнете към ново хоби, което ще привлече към вас интересни хора, макар и със сложен характер.
В началото на месеца ще се наложи да вземете няколко трудни решения. В средата на юни не е изключено да получите доходи от някакъв стар проект или наследство от далечен роднина. В края на месеца вие очевидно ще бъдете принудени да търсите възможност за сдобряване с някого от роднините и да връщате на този човек някакви дългове.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 8, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14.

horoscope-kozirogКозирог


При Козирозите през юни е възможно да възникнат сериозни проблеми в деловата и битова сфери, както и трудности с финансите. Не е изключено истерика и непрофесионални действия на човек, с когото служебно сте тясно свързани, да не ви позволят да изпълните навреме важно служебно задание, което ще доведе до наказателни санкции, а черешката на тортата ще се окаже някаква авария в жилището ви.
Впрочем, очакват се и хубави събития: вероятно ще се изпълни някакво старо желание, което на свой ред ще повлече след себе си поредица от приятни изненади и получаване на утилитарни блага, които ще ви компенсират в известна степен някакви загуби.
В началеото на месеца не си струва да се свързвате с хора, които ще говорят много и ще ви обещават "планини от злато". В средата на юни ще се наложи да се справите едновременно с няколко сложни проблема, но това ще се превърне за вас във важен житейски опит. В края на месеца вие очевидно ще се освободите от нещо, което отдавна се опитвате да зачеркнете и изхвърлите от живота си.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 3, 10, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 19, 22, 26, 29.

horoscope-vodoleiВодолей


През юни Водолеите е възможно да си платят за своята непредпазливост. Не е изключено преди известно време, обхванати от върхово въодушевление, да сте се заели с реализацията на някаква идея в надеждата това да ви осигури някакви блага, но не сте предвидили вероятните последствия. И сега се налага да се сблъскате с трудности, чието преодоляване няма да бъде никак лесно. Впрочем, най-вероятно вие ще се справите.
Освен това, очаква се започване на частен проект, който ще погълне много душевни сили, но в резултат ще ви донесе нещо, за което отдавна сте мечтали. Възможно е, то така или иначе да е свързано с решаването на жилищен въпрос.
През първата десетдневка на юни ви предстои да правите някакви приятни планове и на работното си място да се занимавате с онова, което наистина ви харесва. В средата на месеца вие очевидно ще си създадете нови познанства, както приятелски, така и делови. В края на юни ще мислите много за миналото, което ще ви позволи да си направите някакви важни изводи.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 13, 14, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 25.


horoscope-ribi

Риби


През юни Рибите най-вероятно ще се заемат плътно с изграждането на стабилна материална база. Не е изключено да намерите няколко варианта на рентабилни капиталовложения, благодарение на което съществено да увеличите своите спестявания. При това има вероятност да получите добавка към заплатата. Вярно е, че може да я получите не за някакви професионални заслуги, а само благодарение на доброто отношение на ръководството към вас.
Освен това, във вас може да възникне желание да промените коренно околното пространство и вие с удоволстиве ще се избавите от всичко, което вече ви е омръзнало, вече не ви изглежда красиво и уютно, а в замяна да си купите нещо много оригинално.
В началото на месеца е вероятен конфликт с някого от колегите - могат да ви обвинят в твърде фамилиарно общуване с ръководството. В средата на юни ще има много интересни идеи, касаещи и работата, и финансите, и бита. В края на месеца се очаква да получите маса позитивни емоции, включително и от някакво семейно тържество.
Най-благоприятните за вас дни през юни: 12, 15, 16, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: не се очакват.


Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com,
автор Н. Попова

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.