Драсканиците издават характера ни

Драсканиците издават характера ни
Когато водим разговор, слушаме лекция, присъстваме на събрание и в ръката ни се завърти химикалка или молив, много от нас неусетно започват да си драскат нещо. Ако все още не сте изгубили този навик, вижте какво означават различните драскулки, които несъзнателно правим.

За какво говорят драсканиците, които несъзнателно правим


Парад на цифрите - загрижени сте единствено за материалните активи.

Нека винаги има слънце - парадоксално е, но настроението ви не е толкова розова, колкото изглежда. Вие имате нужда от повече топлина, грижа и внимание.

О, тези геометрични фигури - квадрати, диаманти, триъгълници подсказват за ясни цели и твърди убеждения. Такива фигури обикновено се правят от хора, които са свикнали открито да изразяват мнението си. Те се опитват да не се поддават на врага, имат практичен ум, добре развито логическо мислене и могат да заемат лидерски позиции. Нещо повече, симетричните форми означават ангажимент за точност и ред, благоразумие и способност да се планира всичко. В същото време, ако фигурите са със силно изострени и твърде резки ъгли, това подсказва за ясно изразена тенденция към агресия. Вашият проблем е прекомерната концентрация, която не ви позволява да се отпуснете.

significado-de-los-dibujos-en-psicologia

Кръстове - кръстовете изразяват чувство за вина.

Спирали, окръжности, вълнообразни линии - проблемите на другите хора не ви интересуват. Вие сте много потаен и интровертен човек, не харесвате, когато другите се интересуват от вашите дела.

Гори, гори, моята звезда - звездата говори за оптимистичен характер. Такъв човек не се отказва и се опитва да се справи с трудностите бързо. В допълнение, подобна фигура демонстрира желание да привлече внимание към себе си.

Сред полето бреза се извисява - Тънките дървета с голи клони издават изгубени и разочаровани хора. Но разклонената корона и дебелото стъбло показват, че сте енергичен, весел чивек и в момента нищо не ви притеснява.

Сърца сред сърцата - чувствате се претоварени. Искате да прегърнете целия свят, но постоянно сдържате емоциите си. И колкото по-голямо е сърцето, толкова по-голяма е разликата между истинското ви лице и обичайната ви маска.

Пчелни пити - те говорят за търсенето на подреден живот, мир и хармония със себе си и света. В допълнение, тази фигура може да индикира желание да създадете семейство, което често не искате да признаете, дори и пред себе си.

Цветя и листенца - говорят за морал. Такива хора са симпатични и обичат да помагат на другите. Те също така са чувствителни и емоционални.

Шах мат - вие сте в неприятна или трудна ситуация. Искате да решите всичките си проблеми, тактикически като в шахмата. В същото време, ако такива фигурки често присътват сред вашите драскулки, може би страдате от скрити комплекси.

Източник: ABC Fact

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.