Как отмъщават различните зодии


Всяка зодия реагира по различен начин, когато е обидена. Някои успяват да запазят хладнокръвие и винаги са над нещата, но отмъщението на други е толкова унищожително, че може да помете дори самите тях. Вижте как различните зодии се отнасят с предателите в живота си.


Овен Представителите на тази зодия не са отмъстителни, не и по грозния начин. Все пак това са хора на честта и ако ги настъпите или нагрубите, бъдете сигурни, че няма да стоят свити от срам в ъгъла. Избухливият им нрав понякога може да бъде доста болезнен за околните, но за мръсни номерца от тяхна страна и дума не може да става. Те ще си кажат всичко, което искат право в очите и няма да си губят повече времето с глупости, като плануване на перфектното отмъщение, защото в живота си имат далеч по-важни дела.

Телец За да ядосаш Телеца се нуждаеш от железни нерви, но колкото и железни да са, накрая пак само ти ще си изнервения. А той ще седи с цялото си хладнокръвие и самообладание и ще ти гледа сеира. Но, ако пък се окажеш толкова корав, че да успееш да нараниш чувствата на Телеца, можем да ти кажем само едно – горко ти! Рано или късно той ще ти даде най-жестокия урок, който да си носиш като обица до края на живота.

Близнаци На тези хора никога не можеш да им хванеш цаката и винаги трябва да стъпваш на пръсти около тях. Тъкмо когато си решил, че вече отлично знаеш от какво се палят и какво може да ги влуди, те реагират абсолютно хладнокръвно и обратното - могат да избухнат с пълна сила за нещо, на което вчера дори са се радвали. Владеят спора до съвършенство, така че, не си и помисляй да се опитваш да ги убедиш в нещо.

Рак Раците са истински виртуози в масовото скапване на настроението. По душа са доста добродушни, но ако някой нарани чувствата им ще съжалява не само виновникът, но и цялата му рода до девето коляно.

Лъв Лововете са известни с това, че ще направят и невъзможното, за да те накарат да се почувстваш като нищожество и то без да използват нито една обидна дума. Боравейки си с изопачени и представени по грозен начин факти, представителите на тази зодия стъпкват всяко самочувствие. Хубавото е, че от време навреме им проблясва някакво състрадание и можеш да се разминеш и по-леко, но едно е сигурно – ще ти дадат добър урок.

Дева Една от най-отмъстителните зодии! Ако си сгафил, Девата няма да те остави просто да го забравиш, тя ще използва всеки удобен момент, за да ти припомни колко си виновен пред нея и колко много й дължиш, задето ти е „простила“.

Везни Везните са доста горди и лесно се засягат, но определено не са отмъстителни. Със сигурност няма да си пилеят времето с черни магии или пъклени планове. Не им и трябва! Тяхната най-добра самозащита е словесната атака – за по-малко от 5 минути ще са те накарали да се чувстваш изключително гузен и нищожен.

Скорпион В списъка с царете на скандала и войната, те са начело! Скорпионите са боговете на схватките, майсторите на скандалите, властелините на битките... Няма по-унищожителна сила от „ужилването“ на Скорпиона. Боли и ще го помниш много, много дълго! Лошото е, че много често го отнасят и най-близките им.

Стрелец Стрелците биха отмъстили с кеф. Или поне така си мислят... докато не им стане жал. После решават, че няма никакъв смисъл да се занимават с елементарни хора и правят възможно най-добрия си ход – продължават живота си. Останалите зодии могат само да се поучат от тях.

Козирог Не ви съветваме да разгневявате Козирог! Ако ги заболи наистина, те са по-отмъстителни и от Девата. Ще вдигат ежедневни скандали до небесата, ще се отнасят пренебрежително със седмици, дори месеци, ще ви натякват... изобщо, няма да ви е никак комфортно дълго време.

Водолей Те не си падат по отмъщенията, но ако все пак ги нараните истински, ще ви направят за смях с майсторския си сарказъм.

Риби Рибите се обиждат твърде лесно. Когато някой ги нарани, започват да обясняват на всички колко лош човек е този някой. Ще се погрижат цялата ви компания, близките и далечните познати, да разберат, че сте постъпили по изключително долен начин и да си имат едно наум с вас.

Източник: BeU.bg