Всеки човек има любими храни и различни периоди, през които да ги консумира. Понякога доминират сладките неща, друг път солените, трети път наблягаме на тестените изделия. Това зависи от настроението, режим на хранене, сезон, дори мода в кулинарията. Зодиакалния знак, също определя до някъде нашите вкусове. Foodpanda проследи, които са били най- предпочитаните храни за всяка зодия през 2016 г.
Овен - През 2016-та представителите на тази зодия са наблягали основно на пиците и тестените изделия.

Телец - Масово телците са отбелязали, че през изминаващата година са предпочитали шоколадови торти и те често са присъствали в менюто им.

Близнаци - Те обожават картофите по принцип. През 2016-та отново са преяждали с големи количества чипс и пържени картофи.

Рак - Пържоли. Раците са наблягали на месото и BBQ през изминаващата година.

Лъв - Лъвовете отново показват изтънчен вкус като са наблягали на риба, морски деликатеси и обилно количество суши.

Дева - Девите, обикновено се стремят да водят здравословен начин на живот. Това обяснява и защо са преспочитали салатите.

Везни - Паста. През тази година фенове на италианската кухня, безспорно са били Везните.

Скорпион - Сладолед. Представителите на тази зодия са преяждали с големи количества сладолед, дори и през студените месеци.

Стрелец - Стрелците са хапвали основно супи - най-вече пилешка и таратор.

Козирог - Суши. Водят оспорвана битка с лъвовете, кой е по-голям фен на сушито.

Водолей - Бургери, бургери и пак бургери. Един от най-често посочваните отговори. Това са най-големите фенове на сандвичите.

Риби - Готвени ястия. Представителите на тази зодия са домошари и обичат домашния уют и уханието на вкусно сготвено ястие.