Дразнещите черти на различните зодии


Никой не е съвършен, но някои са по-специални от други. Животът ни е научил, че от различните хора може да се очакват различни поразии. Затова е добре да се знае какви са дразнещите черти на различните зодии с които ще се сблъскаме в името на приятелството, бизнеса, любовта.

Вярвате или не, всяка зодия си носи и негативните черти, които понякога не само дразнят, а направо може да ни изкарат от релси. Ето кои са особеностите на различните зодиакални знаци.

Овен. Той все бърза! Не стои на едно място и се ядосва на всеки, който го прави. Ако сте смелчаги, пробвайте да му дадете акъл. Няма шанс! Не само, че не слуша съвети, ами ще ви направи на пух и прах, ако настоявате, че сте прави. Може да се чуят крясъци и викове до небесата. Детенце е, което смята, че всичко му се полага и все трябва да става на неговата.

Телец. Телците са малко алчни. Въпреки че според тях това е по-скоро благоразумие и пестеливост. Готови са на всичко, за да си вземат своите материални облаги, пък дори това да значи да прецакат най-добрия си приятел. Нищо лично, просто бизнес!

Близнаци. Ако ще и цял шоколад да им сложите в устата, те пак няма да млъкнат! Задължително имат „компетентно“ мнение и за неща, от които не разбират. Съответно, сещате се, по-добре никога не им споделяйте тайна, ако държите тя да остане такава. Така казват.

Рак. Не само, че живеят в миналото, ами и „добър ден“ да им кажеш, те ще погледнат дали е светло навън. Ужасно недоверчиви! Освен това се привързват до маниакалност. Няма да се поколебаят да манипулират, за да си стоите близо до тях, ако наистина много са ви обикнали.

Лъв. Гордост е слаба дума! Те са центърът на Вселената, а животът е точно такъв, какъвто го виждат. Все искат да водят, не приемат мнение, различно от тяхното. „Обсъдихме и реших!“ – това е маниерът на Лъва.

Дева. Толкова са заседнали в своята „правилност“, че направо и „дървени философи“ да им кажеш, пак е малко. Все мрънкат и критикуват, все нещо не е направено както трябва и как така ти, простосмъртнико, се съмняваш в тяхната преценка! Освен това не носят на майтап. И да се усмихнат, само след секунди ще чуете злобно отвръщане на удара.

Везни. Те си живеят в собствено измерение, където идеализират всичко. И не стига, че хич не са в час, ами ще отделят часове наред, за да обясняват колко са прави за всичко, което казват. Тази наивност, която те определят като обективност и човещина, може да влуди мнозина. Искате да провокирате особения им характер – накарайте ги да изберат едно от две неща.

Скорпион. С високо самочувствие, засягат се от всичко. Имат свои възгледи и не им пука, че не са обективни. Лошо е, че не знаят какво е прошка. Отмъстителни, дори подли, ако ги настъпиш. А с надутия им характер, това е твърде възможно да се случи.

Стрелец. Дали някога ще порасне? При това Стрелецът изобщо не знае какво е тактичност. С 3 думи може да ти нанесе 10 обиди. Да не говорим за наличната липса на вкус. Съчетава абсурдни цветове в облеклото си, в дома си. Често косите на жените Стрелец са в много авантюристични окраски.

Козирог. Твърде резервиран, твърде предубеден, студен, понякога направо жесток. Козирогът винаги следва личния си интерес и то под мотото „целта оправдава средствата“. Много рядко се забавлява и е способен да съсипе настроението на най-веселата компания.

Водолей. Водолеите са досадно странни птици. Ще зарежат любовта на живота си, семейството си, приятелите си и абсолютно всичко в името на своята свобода. Освен това, както ти се усмихват днес, така утре ще ти забият нож. Защо? Ами, в тяхната глава със сигурност е излязла някоя абсурдна причина.

Риби. Фантазията им е толкова оплетена, че не знаят кое е истина, кое не. Често обещават повече, отколкото могат да изпълнят. Но най-досадното е, че никога не са виновни! Все ще си намерят довод, че някой или нещо ги е довело до това състояние. Отговорност и зодия Риби понякога са несъвместими понятия.