Има едно събитие в София, което събира много хора и предлага един интересно прекаран ден в Южния парк. Една традиция с 9 години опит.

 Живей активно 2014


Кога 22 юни 2014 г. в 10:00 часа, старт пред НДК
Къде - Пред театър „София“ с колело
-  На ул. Солунска, за да се надбягваме с препятствия до НДК.
-  Пред НДК пеша


Организатор - Нестле България и Столична община

aktivno 1

За девети път събитието има за цел да покаже на хората колко е важно да се хранят балансирано и да спортуват редовно.

През 2014 г. за пръв път в историята на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, феновете на активния начин на живот ще имат възможност да участват в създаването на инициативата и да бъдат част от екипа на организаторите. Йордан Йовчев, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката, Део, Йоли от 24Kitchen и д-р Райна Стояноваще търсят доброволци и ще мотивират малки и големи да предлагат идеи, които да станат част от програмата на инициативата.

Сани Жекова ще се качи на колело и ще се включи във велошествие, Йордан Йовчев ще участва в пешеходния поход, Тереза Маринова ще поведе бягане с препятствия, Евгени Иванов-Пушката ще организира волейболен турнир. Йоли от 24Kitchen ще готви със семействата в Южния парк, а д-р Райна Стоянова ще даде полезни съвети за балансирано хранене и поддържане на добро здраве.

Движение, спорт,състезания, игри за балансирано хранене, готвене, танци, музика и семейни щафети – това е програмата.

Ентусиастите, които имат желание да застанат рамо до рамо с най-големите български спортисти и музикални звезди и да бъдат част от грандиозното събитие ЖИВЕЙ АКТИВНО!,ще могат да се запишат в сайта, като изберат дейност, в която да се включат или като предложат идея за активност в рамките на събитието. Най-добрите идеи за активности в Южния парк ще бъдат определени с онлайн гласуване и ще станат част от програмата на ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2014.

aktivno

Тези, които искат инициативата да посети и техния град, ще могат да споделят идеите си отново на www.jiveiaktivno.bg и ще имат възможност да станат организатори на желаните събития и в техния град.