Актрисата Анджелина Джоли се омъжи за Брад Пит с дизайнерска рокля с воал, покрит с рисунки направени  от шестте им деца.

dream 1

Първите снимки от сватбата на холивудската двойка се появиха на кориците на списанията "Хелоу" и "Пийпъл". Актрисата е носела дизайнерска копринена рокля, дело на Луиджи Масина от модна къща "Версаче". Той е създал специален воал за звездата, покрит с цветни рисунки на децата й Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан. Гърбът на роклята също бил отрупан с рисунки.

dream

"Това беше много специален ден, който споделихме с децата си. Луиджи познава децата ми и за него беше много забавно да реализира идеята ми", разказва Джоли в интервю за сп. "Хелоу".

svatba joli

Поздравления
Направиха го! След 10 години една от най-ярките двойки на Холивуд - Брад Пит и Анджелина Джоли се ожениха на 23.08.2014 г.в имението им Шато Миравал във Франция.

Сватбата се е състояла в малък параклис. На частната церемония са присъствали членове на семействата и близки на двойката. Преди гражданската церемония Анджелина Джоли и Брад Пит са получили разрешително за брак от съдия вКалифорния. Съдията е ръководил и бракосъчетанието във Франция.

39-годишната Джоли и 50-годишния Пит са заедно от 2005 година и отглеждат шест деца - три осиновени и три биологични, които са взели участие в брачната церемония. Актрисата е била придружена до олтара от най-големите си синове Мадокс и Пакс.Захара и Вивиан са хвърляли венчелистчета, а Шайло и Нокс са носили пръстените.

Сватбата слага край на продължилите с години спекулации кога Анджелина Джоли и Брад Пит официално ще станат семейство. Актьорът навремето спомена, че няма да се ожени, докато не бъдат легализирани гей браковете, но впоследствие и той, и Джоли споделиха, че възнамеряват да узаконят връзката си.

През 2012 година, след около седем години заедно, холивудските звезди оповестиха годежа си. През ноември същата година Пит каза в интервю за Асошиейтед прес, че стъпката, която са направили към брака, означава за него повече, отколкото е смятал, както и че е много важна за децата им.