Каква личност сте според вашата кръвна група?


Каква е вашата кръвна група?


Диета според кръвната група е популярен начин на хранене, има книги по темата. Възможно ли е кръвната група да оказва влияние върху личността ни?

Самата аз съм с рядката кръвна група А1В и да не се надяваме някой ден да не ми се прави кръвопреливане. Но кръвната група, дори и толкова рядка, не ме кара да се чувствам по-различна или да оказва влияние върху личността ми.

И все пак… споделяме какво показва за вашата личност кръвната ви група и с кои други групи си пасвате най-добре в любовта.

dieta gruppa krovi

Нулева кръвна група
За вас може да се каже, че сте социална пеперуда. Уверени сте в себе си и обичате да привличате вниманието на околните. Стремите се винаги да правите добро впечатление на хората. В работата сте добре организирани, упорити, което ви води напред към успехите.
Хората с нулева кръвна група са и добри лидери и могат да се реализират в областта на политиката, спорта, инвестициите, но трябва да внимават с хазартните игри. Най-добра съвместимост биха имали с партньори, които са с кръвни групи О и АВ.

Кръвна група А
Хората родени с кръвна група А са склонни по-често да изпитват безпокойство и тревога. Те са големи перфекционисти, чувствителни натури, а в любовта и малко срамежливи. Обичат често да остават насаме, старателно избират приятелите си, което ги поставя в групата на интровертните личности.
Чувствителни са към средата, в която живеят и работят и са големи романтици. Що се отнася до връзките, те биха имали най-добра съвместимост с личност, която има АВ кръвна група. Добре се реализират в областта на счетоводството, икономиката, компютърните науки.

Кръвна група В
Ако вашата кръвна група е В, вие сте амбициозни и почти винаги завършвате проектите, които сте започнали. Изключително чаровни сте, лесно създавате приятелства, но понякога сте твърде импулсивни и критични към другите.
Смело следвате мечтите си, големи оптимисти сте и за вас чашата винаги е наполовина пълна. Добри постижения бихте имали в сферата на услугите, журналистиката и кулинарията. В любовта най-добри съвпадения бихте имали с партньор с кръвна група В или АВ.

Кръвна група АВ
Хората родени с кръвна група АВ притежават част от личностните черти на тези, които са от кръвни групи А и В. Понякога са твърде колебливи, но въпреки това винаги успяват да се откроят от останалите.
Мислят аналитично, а техните търпение, концентрация и интелект са достойни за възхищение. В любовта най-добри съвпадения биха имали с партньор, който е с различна от тяхната кръвна група. Успехи биха постигнали в областта на правото, социалните дейности и продажбите.