Уют и красота на терасата

Уют и красота на терасата

Уют и красота на терасата


Почти всеки апартамент има тераса. От нас зависи дали ще е едно красиво и уютно място или където ще излизаме само за да простираме дрехите и да държим някои не толкова потребни вещи.

С малко желание и идеи терасата може да се превърне в място за релакс, всъщност това са малки затворени помещения с изглед. Достатъчно е да почистим, да освободим пространството от непотребни вещи, да боядисаме, да сложим малко цветя и подправки в саксии, малка масичка с покривка…. И това може да се превърне в нашето местенце в топлите дни.

След тази публикация Няколко идеи как може да изглежда терасата в началото на месец май миналата година боядисах нашата тераса в жълто (1 малка кутия латекс) и тя грейна, няколко саксии, масичка, свещи и спомени за хубави вечери. И за закуска.

Когато дойде пролетта и на човек му се иска да бъде на вън. В апартамента има едно място с изглед – терасата. С няколко свежи идеи може да бъде превърнат в уютно място за отдих или творчество. Ако към обикновения интериор добавим няколко отличаващи се елемента като плетено килимче, детска картинка или пъстър абажур, бихме създали съвсем нова атмосфера. Добавете една малка масичка, няколко възглавници и кофа за шампанско - ето напълно нов балкон за партита.

AdMe.ru предлага няколко идеи за преустройство на балкона, от които можете да почерпите някои нови хрумвания. Разгледайте ги. После погледнете отново стария шкаф на балкона - една нова боя, някое ново черженце и старинно изглеждащ свещник - ще преобразите невъобразимо терасата.

terasata 2terasata 3terasata 4terasata 5terasata 6terasata 7terasata 8terasata 9terasata 11terasata  12terasata  13terasata  14terasata 15

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.